Απίστευτο τροχαίο με γιο γνωστού επιχειρηματία – Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής & είδε γυναίκα & παιδί να βρίσκουν τραγικό θάνατο… (ΒΙΝΤΕΟ)

4
5125

Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής οδού και είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του – Γιος γνωστού επιχειρηματία φέρεται να είναι ο οδηγός της Porsche – Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης.

Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα ήρθε μια Porsche με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο όχημα. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα…

Ο πατέρας και μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Δείτε στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή της σύγκρουσης

Απίστευτο τροχαίο: Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής & είδε γυναίκα & παιδί να βρίσκουν τραγικό θάνατο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής οδού και είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του…

Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει τουαλέτες.
Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα ήρθε μια Porsche με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο όχημα. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα…

Ο πατέρας και μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Π.Υ. οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μιας και τα 4 άτομα ήταν ήδη νεκρά.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…» δηλωνει αυτοπτης μαρτυρας που ηταν στο σημειο…..!!!!!!

Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής οδού και είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του…Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα ήρθε μια Porsche με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο όχημα. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα…Ο πατέρας και μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Π.Υ. οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μιας και τα 4 άτομα ήταν ήδη νεκρά.«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…» δηλωνει αυτοπτης μαρτυρας που ηταν στο σημειο…..!!!!!!

Posted by diasostis.com on Sunday, 26 February 2017

Τροχαίο Θήβα: Ο γιος Mr Jumbo, Γιώργος Βακάκης οδηγούσε την Porsche που έσπειρε τον θάνατο. Σκληρό βίντεο

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο στη Θήβα με οδηγό της Porsche τον γιο του Απόστολου Βακάκη.

Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo Απόστολου Βακάκη, είναι ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όταν μία Πόρσε εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού βρισκόταν μια 33χρονη γυναίκα με το μικρό γιο της ηλικίας μάλλον τριών ετών που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

Από τη σύγκρουση, το σταθμευμένο honda civic κόπηκε στη μέση. Τα δύο αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μια άμορφη, πύρινη, μάζα.

Από τις υπάρχουσες πληροφορίες προκύπτει ότι μέσα στην πόρσε που μετά την σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες βρίσκονταν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του ιδιοκτήτη των πολυκαταστημάτων Jumbo και ένας φίλος του που σκοτώθηκαν επί τόπου. Αυτή την ώρα, οι αστυνομικές αρχές και οι άνδρες της τροχαίας δεν έχουν απαντήσει αν την πόρσε οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης ή ο δεύτερος επιβάτης.

Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι ο νεκρός οδηγός του αυτοκινήτου απανθρακώθηκε και δεν αναγνωρίζεται το φύλο του.Ο δεύτερος νεκρός της Πόρσε εκσφενδονίστηκε έξω από το αυτοκίνητο μετά την πρωτοφανής σφοδρότητας σύγκρουση.

Πρόκειται για άνδρα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες.

Ο Γιώργος Βακάκης είχε επιστρέψει πριν από λίγες ημέρες από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου σπούδαζε και μαζί με τον φίλο του που βρισκόταν κι αυτός μέσα στην Πόρσε πήγαιναν στην Αράχωβα για ολιγοήμερες διακοπές.

Από επιχειρηματικούς κύκλους αναφέρεται ότι ο Γιώργος Βακάκης προοριζόταν για διάδοχος του Απόστολου Βακάκη στο τιμόνι των Jumbo.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ολοκληρο αφιερωμα στον δολοφονο!!!ποια ηταν αυτη η μανα….αυτος ο πατερας ….πως ελεγαν το μικρο τους αγγελουδι…

  2. ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ Η ΜΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ????????????????

  3. ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΨΥΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ ΓΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ???? ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Το ατομο που οδηγουσε την Πορσε ηταν ενα παιδακι 24 ετων.
    Δεν φταιει το παιδι για το ατυχημα αλλα οι Γονεις. Αυτοι ευθυνονται για αυτο το κακο.
    Η ευθυνη ειναι αποκλιστικα στους Γονεις που κακομαθενουν τα παιδια τους με χλιδατη ζωη και πανακριβα αυτοκινητα.
    Εχει μυαλο και εμπειρια ενα παιδι 24 ετων για να οδηγηση μια πορσε που γτανει τα 300 χιλ την ωρα ?
    Τι περιμενει καποιος απο ενα παιδακι οταν του δωσης μια Πορσε που παει με 300 αυτος να την οδηγη με 60 ?
    Ολη η καταδικη ειναι πανω στους γονεις και σε κανενα αλλο.
    Μπορει τωρα οι Mr. Jumbo να βαλουν λιγο μυαλο με αυτην την τραφωδια που τους βρηκε.
    Ουτε το παιδακι φταιει αλλα ουτε και η αθωα μητερα με το αγγελουδι της.
    Ο Mr. Jumbo Φταιη 1000%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ