Ο Άρης ολοκλήρωσε τα χρονομετρημένα με τον 6ο ταχύτερο χρόνο στην MX1 (φωτό) 5η θέση στη γενική κατάταξη του διημέρου

0
1769
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ο Άρης ολοκλήρωσε τα χρονομετρημένα με τον 6ο ταχύτερο χρόνο στην MX1
Στο βούρκο της Χαλκίδας ο Άρης επέλεξε συντηρητική οδήγηση για να μην ρισκάρει να έχει απρόοπτα που θα τον έφερναν πίσω στην κατάταξη της βαθμολογίας Στην ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς προτίμησε και αυτός την ασφαλή οδήγηση, απ’ το να ρισκάρει για το κάτι παραπάνω αφού η κατάσταση της πίστας δεν μπορούσε να δώσει σιγουριά σε κανένα αναβάτη, χαρακτηριστικό είναι πως υπήρχαν τμήματα στη διαδρομή που η μισή μοτοσυκλέτα βρισκόταν μέσα στη λάσπη.
Η κατάταξη της ΜΧ1 ήταν στο Α’ σκέλος 1. Κοντολέτας, 2. Κουζής, 3. Ηλιόπουλος, 7. Τσαρνάς Και στο Β’ σκέλος 1. Κουζής, 2. Ηλιόπουλος, 3. Κόττης, 5. Τσαρνάς
Ο Άρης κατέκτησε τελικά την 5η θέση στην γενική κατάταξη του διημέρου

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS

Πριν καλά καλά κρυώσουν οι κινητήρες και καθίσει η σκόνη από τα Γιαννιτσά, οι αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ βρέθηκαν τώρα στον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross,  στην Χαλκίδα αυτό το Σαββατοκύριακο 11&12 Μαρτίου.
Με πενταμελή αποστολή ο ΙΚΑΡΟΣ Ρόδου σε αυτόν τον αγώνα, αφού εκτός από τους Άρη Τσαρνά και Νίκο Λυρίου, παίρνουν μέρος και οι Φραγκίσκος Ζούνης, Βασίλης Χρυσοχός και Τάσος Γαλατάς.
Μεγάλο ερωτηματικό για τον αγώνα της Χαλκίδας  είναι η κατάσταση της πίστας, μετά τις βροχές και καταιγίδες.

O Άρης Τσαρνάς δέχεται τα συγχαρητήρια του Παναγιώτη Κουζή στο τέλος του πρώτου σκέλους στα Γιαννιτσά

Ο Άρης Τσαρνάς με τον αέρα της νίκης από το πρώτο σκέλος στα Γιαννιτσά, κοντράρει πλέον στα ίσια τον πολυνίκη της κατηγορίας Παναγιώτη Κουζή και θέλει μία καλύτερη ή έστω μία αντίστοιχη εμφάνιση για να επιβεβαιώσει την άνοδό του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ