Τραγωδία στα Χανιά: 3 νέοι άνθρωποι νεκροί σε μια νύχτα από τροχαία (Οι βραδινές κόντρες…)

0
1747

Δυο νέοι, ηλικίας 17 και 19 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκια, για άγνωστο λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους – Νεκρός και ένας 25χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, σε άλλο περιστατικό

Τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός δύο τροχαίων δυστυχημάτων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύκτας και τα ξημερώματα στα Χανιά.

Το πρώτο χρονικά τροχαίο συνέβη στην παράπλευρο δρόμο της εθνικής οδού Χανίων- Ρεθύμνου κοντά στον κόμβο Μουρνιών. Δύο μηχανάκια μικρού κυβισμού συγκρούσθηκαν, κάτω από συνθήκες, μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί τους, ηλικίας 17 και 19 ετών.

Το δεύτερο τροχαίο συνέβη στις 6 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου κοντά στον κόμβο Βαμβακοπούλου όταν επίσης κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 25χρόνος προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τραγωδία στις Μουρνιές

Με τραγικό τρόπο μπήκε ο μήνας για δύο οικογένειες απόψε στα Χανιά, αφού η μοίρα τους έφερε ένα δραματικό συμβάν.

Ένα τραγικό τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Μουρνιών, όπου δυο έφηβοι, δύο νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το τραγικό ατύχημα έγινε στον παράλληλο της Εθνικής Οδού Χανίων – Ρεθύμνου, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΜΑΚΡΟ.

Οι δυο νέοι, ηλικίας δεκαεπτά και δεκαεννέα ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο μηχανάκια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σπαρακτικές οι κραυγές των συγγενών και των φίλων στο Νοσοκομείο Χανίων

Και για τις δύο οικογένειες έχει ξεσπάσει θρήνος, αφού αμέσως οι συγγενείς και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά όπου οι φωνές και οι κραυγές τους ακουγόταν αρκετά μέτρα μακριά.

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Χανιών.

Οι βραδινές κόντρες στην περιοχή

Είναι γνωστό βέβαια ότι στην περιοχή τα βράδια συγκεντρώνονται νεαροί από κάθε ηλικία και κάνουν κόντρες με τα μηχανάκια.

Είναι άγνωστο αν τα παιδιά ήταν μέρος κάποιας παρέας που βρισκόταν εκεί για κόντρες, ή απλά περνούσαν από το σημείο, ωστόσο όμως το πρόβλημα είναι γνωστό. Μάλιστα σύμφωνα με παλαιότερες καταγγελίες στο Flashnews.gr, δεν είναι λίγες οι φορές όπου έχουν αναφερθεί επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ έχουν γίνει και πολλές καταγγελίες στην αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ