Στην 3η θέση ο Άρης Τσαρνάς (Pics-Vid)

0
2107
Στην 3η θέση ο Τσαρνάς
 Ολοκληρώθηκε ο 3ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MotoCross στο Άργος με πολύ καλά αποτελέσματα για τους αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ αφού στις απονομές της ημέρας είχαμε τον Άρη Τσαρνά να παίρνει την τρίτη θέση στο βάθρο της ΜΧ1 και τον Φραγκίσκο Ζούνη την 5η στην ΜΧ2. Το διήμερο ξεκίνησε πολύ καλά για τους αθλητές του ΙΚΑΡΟΥ αφού κατάφεραν να πάρουν πολύ καλές θέσεις στα χρονομετρημένα, με τον Τσαρνά να έχει τον πρώτο χρόνο στην ΜΧ1, τον Ζούνη τον τέταρτο στην ΜΧ2 και τον Γαλατά τον 15ο στην OPEN.
Στην ΜΧ1 ο Άρης Τσαρνάς, έστριψε 4ος στην εκκίνηση του Ά σκέλους και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα, ενώ στο δεύτερο σκέλος όπως ξεκίνησε στην δεύτερη θέση έτσι και τελείωσε τον αγώνα, όπου και κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση στην κατάταξη της ημέρας που βρήκε στις δύο πρώτες θέσεις τους Κουζή και Κοντολέτα. Στην ΜΧ2 ο Φραγκίσκος Ζούνης έδωσε μάχες με τους Τουρατζίδη και Γεωργαντά μέχρι τα μισά του Α σκέλους και ενώ κάποια στιγμή είχε βρεθεί μέχρι και την δεύτερη θέση της κατάταξης, τελικά δεν άντεξε στην πίεση των άλλων αθλητών και τερμάτισε στην 4η θέση. Στο δεύτερο σκέλος και ενώ βρισκόταν στην 4η θέση και πίεζε για να ανέβει μια πτώση τον έριξε στην 12η θέση με αποτέλεσμα να καταφέρει να τερματίσει τελικά στην 8η θέση.

Στην κατάταξη του διημέρου ο Φραγκίσκος πήρε τελικά την πέμπτη θέση ενώ στις δύο πρώτες βρέθηκαν οι Τουρατζίδης και Παπίλας. Στην κατηγορία OPEN ο Τάσος Γαλατάς είχε δύσκολο έργο και περιορίστηκε στην 15η θέση στο Α σκέλος, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο Β σκέλος αφού έπεσε θύμα της καπότας που έγινε στην πρώτη στροφή της εκκίνησης με αποτέλεσμα να βρεθεί τελευταίος και τελικά να καταφέρει να τερματίσει στην 18η θέση.
Μεγάλοι απόντες από τον αγώνα του Άργους ήταν ο Νίκος Λυρίου ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα της Χαλκίδας, ελπίζουμε να γίνει σύντομα καλά και να τον δούμε στην Πτολεμαΐδα, ενώ απουσίασε και Βασίλης Χρυσοχός, αφού επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον επέτρεψαν να λάβει μέρος.
Επόμενος αγώνας το διήμερο 22 & 23 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα
Η αποστολή του ΙΚΑΡΟΥ για τον αγώνα του Άργους:
ΓΑΛΑΤΑΣ ΤΑΣΟΣ #918 Κατηγορία ΟΡΕΝ
HONDA CRF 250
Χορηγοί: FALIRAKI MOTOCROSS PARK, JD FRIENDS, RACING DESIGN
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250
Χορηγοί: RACING DESIGN, YACCO, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία Κατ. ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450
Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX, ΜΧ79, KRD

12sports.gr

🏁🏁🏁Πανελλήνιο motocross

Geplaatst door Giannis Mougios op zondag 2 april 2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ