(Pics-Vid) Θεαματικά ο Άρης τερματίζει τον 3ο γύρο του Πρωταθλήματος στην τρίτη θέση της ΜΧ1

2
2712

 

Οδηγώντας θεαματικά, ο Τσαρνάς ολοκληρώνει τον τρίτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος στην τρίτη θέση της ΜΧ1

Άρης Τσαρνάς: “Σε έναν αγώνα με σκληρό ανταγωνισμό τερματίζουμε στο βάθρο, κι αυτό νομίζω δείχνει τις δυνατότητές μας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Από τη μία είμαι σίγουρος πως θα μπορούσα να παλέψω για τη νίκη στο Άργος, από την άλλη όμως σκέφτομαι πως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα μετά από το λάθος μου στην αρχή του πρώτου σκέλους. Η τρίτη μας θέση κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι ένα καλό αποτέλεσμα και προχωράμε μπροστά. Στο Β’ Σκέλος δείξαμε καλύτερα τις δυνατότητές μας αλλά η σκόνη έκανε δύσκολες τις προσπεράσεις. Βαθμολογικά δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, οπότε συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με στόχο στους επόμενους αγώνες να παλέψουμε για ακόμη καλύτερες θέσεις.”

Στο πρώτο σκέλος της μεγάλης κατηγορίας ο Άρης κατάφερε να στρίψει πρώτος, όμως ένα λάθος τον ανάγκασε αμέσως μετά να ανοίξει τη γραμμή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι. Συνεχίζοντας το σκέλος παρά τον πόνο, ο 26 ετών αναβάτης από την Κω κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Αποφασισμένος για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα στο Β’ σκέλος, ο Τσαρνάς ξεκίνησε τον αγώνα με καλύτερο ρυθμό. Διατηρώντας ένα σταθερό γυρολόγιο ο αναβάτης της Husqvarna MOTUL MX Team στην ΜΧ1 ολοκλήρωσε το διήμερό του με μία πολύ καλή δεύτερη θέση.
Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τον ΆΡΗ ΤΣΑΡΝΑ καΙ την Husqvarna MOTUL MX Team το Σαββατοκύριακο 22/23 Απριλίου, με τον τέταρτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2017 να φιλοξενείται στην Πτολεμαΐδα.

🏁🏁🏁Πανελλήνιο motocross

Geplaatst door Giannis Mougios op zondag 2 april 2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είσαι ταλέντο κ αξίζεις την πρωτιά!συνέχισε την σκληρή δουλειά κ θα έρθει η επιβράβευση!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ