Χαμός με τα τροχαία τις τελευταίες μέρες στην Κω… 2 τραυματίες σήμερα – 4 χθες

4
5747

Χαμός με τα τροχαία τις τελευταίες μέρες στην Κω…

Σήμερα το μεσημέρι σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στο δρόμο των ευκαλύπτων στη Λάμπη (κοντά στο ξεν. «Σμαράγδι») με έναν τραυματία (οδηγό ντελίβερι) κι άλλον ένα την ίδια ώρα σε άλλο τροχαίο οι οποίοι και διακομίσθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Χθες βράδυ γίνονταν συνέχεια διακομιδές στην  πόλη και τα χωριά με μεθυσμένους και τροχαία ατυχήματα (4 τραυματίες από τροχαία)

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φορατε κρανος ρε ντελιβεραδες που το παιζεται ροσσι στους δρομους περνατε με κοκκινο και παραβιαζεται τον μισο κ.ο.κ. ΥΓ και εσεις μαγαζατορες μην τους πιεζεται γρηγορα και γρηγορα εδω μιλαμε για ανθρωπινες ζωες.χεστικαμε αν θα αργήσει ο καφες του καφε βαρεμενου που βαριέται να κουνηθει.

  2. Δεν υπάρχει έλεγχος.Για πρώτη φορά η Κως με τόσους Αστυνομικούς όπου έχουν κατακλύσει τα Μικρά καταλύματα της Πόλης μας,παρακολουθεί εξ αποστάσεως…ούτε αλκοτέστ,ούτε ελέγχους παραβάσεων..Η οδός της Ζουρούδη έγινε διπλής κατεύθυνσης και δεν σταματούν ακόμα και αυτούς που οδηγούν στον ποδηλατόδρομοι και ανάποδα με μηχανάκια.Στον δρόμο προς το Ψαλίδι τα όρια ταχύτητας έχουν γίνει απλοί αριθμοί,ενώ στο Φάρο ,στο Λιμάνι ένας χαμός με τις γουρούνες,κόντρες προσπεράσεις…και όλα αυτά από χρήστες αλκοόλ και ουσιών…Μόνο από θαύμα.Ένα κ@λοχανείο.

  3. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ,ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ ΑΠ ΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΑΙ…ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΡΜΑΛ ΠΑΘΟΛΟΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ !!!Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΒΘΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΦΙΞΕΩΝ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ Κ@ΡΑΔΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ….Α ΞΕΧΑΣΑ .ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥ ΡΕΜΟΥ ,ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΛΕΣ..

  4. Ελπίζω να μην θρηνήσουμε κα΄ποιον σαν την Ζάκυνθο.Όσο παίζεις με την τύχη σου,την προκαλείς!!Χαμός ,μα πολύ χαμός!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ