Αυτή είναι η πιο καυτή φαρμακοποιός της Ελλάδας! (pics)

0
1096

Βαρβαρήγου και δεν είμαι καλά…

Τι ήταν πάλι αυτό; Τι αμαρτίες πληρώνουμε; Γνωρίζαμε πως οι φαρμακοποιοί κάνουν τον κόσμο καλά. Ο καθημερινός σου γιατρός. Αλλά όχι πες μου, αν πέσεις πάνω στην Αλεξάνδρα Βαρβαρήγου και της ζητήσεις ένα απλό Depon, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστείς και μερικά υπογλώσσια. Μια βόλτα στο προφίλ της στο Instagram το επιβεβαιώνει. Όπως επιβεβαιώνει ότι κάτι πολύ καλό υπάρχει στο νερό της Θεσσαλονίκης και βγάζει τέτοια κορίτσια.

Καλή η φαρμακευτική, αλλά στη δική μας περίπτωση είναι πιο χρήσιμες οι φωτογραφίες της Αλεξάνδρας και ιδιαίτερα οι selfies. Όταν αυτές συνδέονται με άριστο γούστο στο ντύσιμο και μπικίνι που δεν βγαίνουν από πάνω της χειμώνα-καλοκαίρι, έχουμε μαγικά αποτελέσματα. Σαν αυτά που θα δείτε παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση, η Αλεξάνδρα είναι η απόδειξη πως ένας φαρμακοποιός μπορεί να σε στείλει στον άλλο κόσμο. Ή και να σε αναστήσει από τους νεκρούς.

Ratpack.gr

Αλεξάνδρα Βαρβαρήγου

Γοργόνα «ηφαίστειο»

Κατάγεται από τη Σαντορίνη, λατρεύει από μικρή ηλικία την κολύμβηση και εργάζεται ως βοηθός φαρμακοποιού

Από την πανέμορφη Σαντορίνη κρατά η καταγωγή της Αλεξάνδρας Βαρβαρήγου, που μεγάλωσε, όμως, στη Θεσσαλονίκη. Είναι 26 χρόνων και απασχολείται ως βοηθός φαρμακοποιού. Η κολύμβηση είναι ένα άθλημα με το οποίο ασχολήθηκε από μικρούλα, αγαπά όμως εξίσου και την ποδηλασία. Μάλιστα χρησιμοποιεί το ποδήλατό της για να κινείται στην πόλη. Λατρεύει τις βόλτες με τα δυο της σκυλάκια.

ΣΠΟΥΔΕΣ: Βοηθός φαρμακείου.

ΣΤΟΧΟΣ – ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Οι στόχοι της είναι κυρίως επαγγελματικοί, ενώ ονειρεύεται να επισκεφτεί πολλούς και διαφορετικούς πολιτισμούς, κάνοντας ταξίδια στον κόσμο.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Ο αθλητισμός, που έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς της.

ΚΑΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ: Το άγχος της, το οποίο πολλές φορές έχει δυσκολία να διαχειριστεί.

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ: Τα γαλάζια μάτια της.

ΣΤΕΚΙ: Tα Shark και Les Zazous.

ΦΛΕΡΤ: Ολοι έχουν ανάγκη από το φλερτ για να νιώσουν όμορφα και να κολακευτούν. Απολαμβάνει το έξυπνο φλερτ, το οποίο μπορεί να προέρχεται από μια καθαρή ματιά και ένα ευχάριστο χαμόγελο.

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ: Είναι ο σύγχρονος ιππότης που θα κερδίσει την καρδιά της και θα προκαλέσει το χαμόγελό της.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Κολύμβηση και ποδηλασία.

ΤΡΕΙΣ ΕΥΧΕΣ: Εύχεται να ανακάμψει η χώρα μας, να δοθεί μια λύση στο Προσφυγικό και να έχει πάντα τα άτομα που αγαπά δίπλα της.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: Τα πανέμορφα νησιά μας.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ:  Είναι αυστηρή με τον εαυτό της, τελειομανής με τους στόχους της, ευαίσθητη αλλά και πολύ αγχώδης.

espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ