Τα όργια της Τζολί σε σεξ κλαμπ: Έκανε στοματικό σε αγνώστους και ζητούσε από γυναίκες να… (vids)

1
2834

Σάλο έχουν προκαλέσει στο Χόλιγουντ, και όχι μόνο, οι «καυτές» αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες πριβέ σεξ κλαμπ, με τη συμμετοχή πολλών celebrities.

Και πώς όχι όταν αυτά παραπέμπουν στην περίφημη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «Μάτια Ερμητικά Κλειστά»! Αν προσθέσετε μάλιστα στο ακατάλληλο σκηνικό και την Αντζελίνα Τζολί, μαζί με άλλα λαμπερά ονόματα της βιομηχανίας του υπερθεάματος, τότε ακόμα και τα «όργια της φαντασίας» μοιάζουν με σεξουαλικά παιχνίδια παντρεμένων επί 40 χρόνια μπροστά σε αυτά που επιδίδονταν οι διάσημοι αστέρες.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικό δημοσίευμα του Radaronline, το οποίο «ξεσκέπασε» τον απύθμενο λάκκο του πάθους διάσημων stars, όπως της Αντζελίνα Τζολί και του πρώην συζύγου της Μπραντ Πιτ, αυτοί ικανοποιούσαν τις πιο απόκρυφες ερωτικές επιθυμίες τους σε πριβέ σεξ πάρτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ανάμεσά τους και άλλα κορυφαία ονόματα της «Μέκκα» του κινηματογράφου, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, και της τηλεόρασης, όπως ο παρουσιαστής Μπιλ Μάχερ, αλλά και διάσημα μοντέλα, όπως επίσης και ευκατάστατοι «swingers», λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων.

Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, επικαλούμενο μαρτυρία παρευρισκομένου, λίγους μήνες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα, το διάσημο ζευγάρι έδωσε το «παρών» σε ένα από αυτά τα πριβέ μηνιαία πάρτι του sex club «Snctm», στα οποία οι καλεσμένοι… οργιάζουν, φορώντας μάσκες, για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

«H Άντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη» αποκάλυψε ένας από τους «άτακτους» θαμώνες στο Radaronline, συνεχίζοντας με ακόμα πιο… ροζ και κίνκι λεπτομέρειες: «Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on και από μια άλλη να τη χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα με φτερό, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άγνωστο άντρα!».

jolie

Στα πάρτι μάλιστα της ακολασίας λάμβαναν μέρος και άλλες διασημότητες, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο φίλος της (παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Glee όπου έχει παίξει η επίσης διάσημη ηθοποιός), Μπραντ Φάλτσουκ.

«Διατηρεί ένα δημοφιλές μπλογκ και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη, Ντέιμον Λόουνερ», «φωτογράφισε» την Πάλτροου μια δεύτερη «πηγή», συμπληρώνοντας: «Στο site Goop έγραψε πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom (ικανοποιούσαν και ικανοποιούνταν μόνο από τον παρτενέρ τους), αλλά σιγά-σιγά διαπίστωναν πως η ηδονοβλεψία προσφέρει κάτι διαφορετικό (ένα άλλο επίπεδο φαντασίας) που δεν μπορεί η κρεβατοκάμαρά τους. Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν το ρυθμό. Εκτός του ότι υπερέχουν αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι…».

Μην κάνετε ωστόσο όνειρα να πετύχαιτε πουθενά τη φαντασίωσή σας (Αντζελίνα), καθώς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως οι διάσημοι πελάτες, όχι μόνο πληρώνουν αδρά (βλέπε παρακάτω) για να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, events όπως «ερωτικό θέατρο» που συνήθως «ανεβαίνει» σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν πρώτα από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες.

Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια.

Τέλος, μεταξύ των διάσημων επισκεπτών, είναι και ένας «Hall of Famer» ροκ σταρ, αλλά και ο 60χρονος πολιτικός σχολιαστής Μπιλ Μάχερ, γνωστός για τις συχνές επισκέψεις του στην έπαυλη του Playboy…

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΕΣΒΥΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΗΣ UNESCO. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ