#tsipras_movies: «Πάρτι» στο Twitter για το «Too hard to Die» του Τσίπρα | Βίντεο: Όταν ο Τσίπρας μετέτρεψε το «Die Hard» σε…

1
726
diehardd

Οι χρήστες του διαδικτύου επιστράτευσαν όλο τους το χιούμορ, στο hashtag #tsipras_movies μεταφράζοντας πιστά τίτλους ταινιών και χαρίζοντας άφθονο γέλιο

Σε ένα νέο… ξενόγλωσσο ατόπημα υπέπεσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θέλοντας να κάνει ένα λογοπαίγνιο, για να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση αυτή είναι… πολύ σκληρή για να πεθάνει.

«Είμαστε όπως η ταινία «Too hard to die», πολύ σκληροί για να πεθάνουμε» είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ, μετά το τέλος της συνάντησής του με την Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι.

Φυσικά, ούτε αυτό πέρασε απαρατήρητο και, δη, ασχολίαστο από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι επιστράτευσαν όλο τους το χιούμορ, στο hashtag #tsipras_movies μεταφράζοντας τίτλους ταινιών αλά Google Translate, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets:

Βίντεο: Όταν ο Τσίπρας μετέτρεψε το «Die Hard» σε… «Too Hard to Die»

tsipras_bruce

«Ατύχησε» ο πρωθυπουργός στις κινηματογραφικές του γνώσεις, κάνοντας λάθος στον τίτλο της γνωστής σειράς ταινιών με τον Μπρους Γουίλις

Τις… κινηματογραφικές του γνώσεις θέλησε να επιδείξει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με την Βρετανίδα πρωθυπουργό, Τερέζα Μέι, στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λαζαρίδη των ΑΝΕΛ, ο πρωθυπουργός θέλησε να κάνει ένα λογοπαίγνιο, για να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση αυτή είναι… πολύ σκληρή για να πεθάνει. «Είμαστε όπως η ταινία «Too hard to die», πολύ σκληροί για να πεθάνουμε» είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από την Ντάουνινγκ Στριτ.

Το θέμα είναι πως η γνωστή σειρά ταινιών δράσης, με πρωταγωνιστή τον Μπρους Γουίλις ως τον σκληροτράχηλο αστυνομικό Τζον ΜακΛέιν, μπορεί να έχει τον ελληνικό υποτιτλισμό «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», ωστόσο ο αυθεντικός, ξένος της τίτλος, είναι «Die Hard» και όχι… Too Hard to Die, όπως είπε ο κ. Τσίπρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ