Επική παραγγελία σε κρητική ταβέρνα: «Φλωγαίραις και Πηκηλύα κραιατηκόν»! (pic)

7
1848

Και πώς όχι όταν ο σερβιτόρος μάλλον δεν έχει περάσει ούτε έξω από… σχολείο.Το «βγάζουν μάτι» αδυνατεί μάλιστα να αποτυπώσει τις… καλλιτεχνίες του, αφού λόγω των ορθογραφικών λαθών, πρέπει κάποιος να προσπαθήσει πραγματικά για να διαβάσει τι στο καλό παρήγγειλαν οι πελάτες.

Αν και προφανώς η κουζίνα θα έχει συνηθίσει, δεν είμαστε σίγουροι για το αν τελικά… εκτέλεσε την παραγγελία. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο σερβιτόρος «εκτέλεσε» την ορθογραφία σε σημείο που να μας κάνει να υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να έγιναν και επίτηδες…

Το σχόλιο του δημοσιογράφου Μανώλη Σπανάκη, που ανέβασε τη φωτογραφία αναφέρει περιπαικτικά: Η προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπάται όταν η λήγουσα είναι μακρά…

Πηγή: ekriti.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
    ΤΟ»ΕΥΤΑ ΠΣΟΜΟΙ» ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ!ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ..ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ!

  2. Παιδιά συμφωνώ……Αποκλείεται να είναι τόσο……μπουφος ο τύπος.Το έκανε επίτηδες πιστεύω……..

  3. The point is you understood what he wanted, it doesn’t matter about the spelling ,he or she could have some sort of learning disabilities like dyslexia or something, people shouldn’t make fun of it.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ