Θεϊκό βίντεο: Γαμπρός λιποθυμάει μέσα στην εκκλησία! Δείτε πώς τον κοιτάζει μετά η νύφη!

0
439

Δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε…

Σε κάθε γάμο υπάρχει ένας που λιποθυμά. Νόμος. Αν δεν έχουμε τουλάχιστον μία λιποθυμία δεν τηρείται κατά γράμμα το έθιμο και ο γάμος δεν πληροί τις παραδόσεις.

Αυτό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα, όμως, είναι να λιποθυμά ο γαμπρός. Ως ο άντρας της υπόθεσης, είναι αυτός που πρέπει να σηκώσει όλο το βάρος στις πλάτες του, να περιμένει τη νύφη, να διαβάσει σωστά τους όρκους του, να αντέξει το ξενύχιασμα στο «η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» και φυσικά, να ξεπεράσει όλες τις τρομακτικές σκέψεις για αυτά που αφήνει πίσω του και για όσα έχει μπροστά του.

Ένας τέτοιο άντρας, λοιπόν, λύγισε από όλες αυτές τις σκέψεις, γνωρίζοντας ότι πλέον, πάνε τα καυλαντίσματα, πάνε τα ξενύχτια με τους κολλητούς, πάει το ελεύθερο πουλί που πετούσε από κανάρα σε κανάρα. Και μπουμ, πάρτον κάτω.

Αφού πήρε μία όψη ζόμπι, αφού έκανε 2-3 βήματα ζεϊμπέκικου, έσκασε κάτω σαν καρπούζι. Η στάση της γυναίκας του πάντως δεν φάνηκε και τόσο συμπονετική. Ακόμα και όταν σηκώθηκε, περισσότερο ντροπιασμένη έδειχνε για το σκηνικό παρά ανήσυχη για την κατάσταση της υγείας του. Ίσως εκεί να κρύβεται και η αιτία της λιποθυμίας τελικά.

Οι απαντήσεις που ψάχνετε, στο παρακάτω βίντεο:

Ratpack.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ