Αυτή η επιστήμονας της NASA απάντησε καταλλήλως σε άνδρα που έθιξε την ευφυΐα της

0
307

Με άκομψο τρόπο φαίνεται να προσέγγισε ένας άνδρας μια επιστήμονα της NASA, όταν της έστειλε μήνυμα σε εφαρμογή γνωριμιών θίγοντας τη νοημοσύνη της. Η δημοσίευση της συνομιλίας στον λογαριασμό της στο Twitter προκάλεσε τη θετική ανταπόκριση των ακολούθων της, οι οποίοι υποστήριξαν με χιούμορ τη θέση της κοπέλας.

Όπως αναφέρει η 28χρονη Λόρεν Μακιόν, έκανε λογαριασμό στην εφαρμογή Hinge προκειμένου να γνωρίσει κόσμο, αφού πρόσφατα είχε μετακομίσει από την Ιρλανδία στο Λονδίνο. Η ίδια είχε μόλις ολοκληρώσει το διδακτορικό της.

Πίσω από τις λέξεις…

Η Μακιόν είχε κάνει την πρακτική της άσκηση στο ερευνητικό κέντρο της NASA, Ames, στην Καλιφόρνια. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής εστίασε στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αποτρέψουμε την απώλεια οστικής πυκνότητας, καθώς και την ατροφία των μυών των αστροναυτών που ταξιδεύουν εδώ και μήνες στον κόκκινο πλανήτη. Ομολογουμένως, είναι μεγάλη θαυμάστρια του πλανήτη Άρη.

Αυτά ήταν κάποια από τα προσωπικά δεδομένα της που έκρινε ότι πρέπει να καταχωρήσει στην περιγραφή του προφίλ της. Δεν πέρασαν πολλές μέρες, όταν έλαβε ένα μήνυμα από κάποιον Μάικι, ο οποίος δε δίστασε να σχολιάσει κάτω από την αναφορά στη NASA:

«Είναι τόσο κουλ, περίμενε μέχρι να το πω στους γονείς μου», έγραψε εκείνος. Στη συνέχεια, η επιστήμονας τον προσκάλεσε σε συζήτηση στην προσωπική τους συνομιλία και η πρώτη φράση που έγραψε ο άνδρας ήταν: «Τι είσαι λοιπόν, η ρεσεψιονίστ της NASA;». Και συμπλήρωσε: «Αστειεύομαι, φαίνεσαι έξυπνη».

Η αντίδραση της Λόρεν

Ετοιμόλογη η Λόρεν Μακιόν, απάντησε στο ενοχλητικό μήνυμα του Μάικι: «Είμαι αρκετά έξυπνη ώστε τουλάχιστον να γνωρίζω ότι το να κρίνεις την ευφυΐα μιας γυναίκας βασιζόμενος στην εμφάνισή της, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις μια συζήτηση. Υ.Γ: Η μητέρα μου είναι ρεσεψιονίστ σε δημοτικό σχολείο και είναι η πιο σοφή, ευγενική και γεμάτη έμπνευση γυναίκα που γνωρίζω. Τόσο πολύ τη θαυμάζω, που η πτυχιακή μου στην επιστήμη των πλανητών είναι αφιερωμένη σε εκείνη».

Δείτε τη συνομιλία

 

Η ίδια δημοσίευσε τη συζήτησή τους στο Twitter και έγραψε χιουμοριστικά: «Γι’ αυτό κυρίες και κύριοι, είμαι ελεύθερη».

Οι δημιουργοί της εφαρμογής δυσαρεστήθηκαν από τη στάση του άνδρα και για να επανορθώσουν, προσφέρθηκαν να πληρώσουν για το επόμενο ραντεβού της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ