Απίθανος διάλογος με ασύντακτες ανακοινώσεις για μία θέση πάρκινγκ (pic)

0
242

Αφορμή αποτέλεσε ένας ιδιωτικό (;) πάρκινγκ και η κουβέντα έφτασε μέχρι μία κλεμμένη κεραία αυτοκινήτου.

Το πάρκινγκ αποτελεί μία πονεμένη ιστορία στην Ελλάδα, καθώς σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και ειδικά στην Αθήνα το να ψάξεις να βρεις μία θέση για το αυτοκίνητό σου θυμίζει αυτό που λέμε «ψύλλο στα άχυρα»…

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δημιουργηθεί εντάσεις μεταξύ κατοίκων που πολλές φορές παίρνουν απίστευτες διαστάσεις.

Ευτυχώς όμως το τελευταίο περιστατικό που έφερε στην επιφάνεια η ομάδα του Facebook «Ποινακείδαις Κε Αιπηγραφαίς» περιορίστηκε απλά στις… αντεγκλήσεις μέσω σημειωμάτων.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός οτι ένας οδηγός άφησε το ΙΧ του σε μία θέση που έκλεινε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ, με αποτέλεσμα ο κάτοχός του, να αφήσει ένα κάπως ασύντακτο μήνυμα που έγραφε…

«Μην ξακιλείσετε το ιδιωτικό paking! Ευχαριστώ».

Μόλις όμως το είδε ο άνθρωπος που είχε αφήσει εκεί το αυτοκίνητό του, φρόντισε να του γράψει απάντηση: «Πας καλά; Γιατί γράφεις μόνο σε εμένα; Αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου να σου δώσω το τηλέφωνό μου να το λύσουμε… Δείξε μου την σήμανση για το ιδιωτικό parking. Μην το συνεχίζεις».

Την παράσταση κλέβει όμως το υστερόγραφο που άφησε, το οποίο λέει: «Φέρε πίσω την κεραία»«, την οποία προφανώς θεωρεί οτι του την πήρε ο άνθρωπος που έγραψε την ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ