«Ζόρικα» μοντέλα με τατουάζ γδύνονται και… ζαλίζουν το Instagram (Pics)

0
707
Σέξι με… σφραγίδα
Καλλονές… κολλημένες με τα τατουάζ επιδεικνύουν περήφανες τα έργα τέχνης που κοσμούν τα απόκρυφα – και μη – σημεία του σώματος τους

Καλλονές… κολλημένες με τα τατουάζ επιδεικνύουν περήφανες τα έργα τέχνης που κοσμούν τα απόκρυφα – και μη – σημεία του σώματος τους, σε έναν λογαριασμό στο Instagram που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα.

Στο Tattoο Model Search, μοντέλα  διαφορετικών τύπων και χαρακτηριστικών ποστάρουν τις φωτογραφίες τους συγκεντρώνοντας εκατοντάδες like από τους 250.000 και πλέον ακόλουθους του λογαριασμού.

Μεταξύ αυτών των αιθέριων υπάρξεων συναντάμε ξανθιές χυμώδεις καλλονές, σέξι κοκκινομάλλες και αθλητικές μελαχροινές. Παρά τις διαφορές τους όμως αυτά τα μοντέλα έχουν κάτι κοινό: λατρεύουν τα μεγάλα τατουάζ και απολαμβάνουν να τα επιδεικνύουν, αποδεικνύοντας ότι ένα καυτό κορμί μπορεί να… απογειωθεί από ένα ακόμη πιο καυτό σχέδιο!

Τα σχόλια των followers της σελίδας είναι ενθουσιώδη και, σε αντίθεση με άλλες σελίδες όπου φιλοξενούνται εντυπωσιακά μοντέλα, δεν αφορούν μονάχα στην ομορφιά των κοριτσιών. Αρκετοί από τους σχολιαστές μάλιστα ζητούν από τα κορίτσια να αποκαλύψουν το όνομα του καλλιτέχνη που σχεδίασε το tattoο τους, προκειμένου να τον επισκεφτούν και να αποκτήσουν κι αυτοί ένα τόσο εντυπωσιακό «στολίδι» για το σώμα τους.

Απολαύστε μερικές από τις καλλονές του site

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ