Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από βραδιά αχαλίνωτου σεξ πασίγνωστη Ελληνίδα (Pics)

0
4353

alexandrou5 alexandrou4 alexandrou3 alexandrou5-1

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Αξέχαστη (και όχι για καλό) θα μείνει στη Μαρία Αλεξάνδρου η ερωτική εμπειρία που είχε με το σύντροφό της κατά τη διάρκεια της οποίας είχε ένα πρωτοφανές ατύχημα που την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το μοντέλο – πορνοστάρ και τραγουδίστρια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική των βορείων προαστίων, μετά από τραυματισμό που είχε στη γενετήσια περιοχή.

Εξασφαλίσαμε τις φωτογραφίες πρίν απο λίγα λεπτά. Σε αυτές φαίνεται καθαρά η νεαρή τραγουδίστρια η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο των Βορείων Προαστίων-συγκεκριμένα στο Μαρούσι- προκειμένου οι γιατροί να φροντίσουν το τραύμα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία Αλεξάνδρου τραυματίστηκε μετα απο μια νύχτα αχαλίνωτου πάθους, στην γενετήσια περιοχή της. Θύτης ο σύντροφός της, με τον οποίο και τα ξαναβρήκε μετά απο καιρό. Η ίδια μιλώντας στο blog μας υποστήριξε πώς είχε πρόβλημα με κύστες οι οποίες και έσπασαν κατα την διάρκεια της πράξης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με πόνους στο νοσοκομείο. Όσο για τον σύντροφό της; Για ένα διάστημα νόμιζε ότι ο πόνος της Μαρίας οφειλόταν στα προσόντα του… μέχρι που κατάλαβε απότομα την αιτία των φωνών της.
Να ευχηθούμε καλή ανάρωση… και αποχή απο το σέξ… για ένα διάστημα τουλάχιστον!!!

ΠΗΓΗgossip-tv.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ