Εμπορικός Σύλλογος Κω: Δεν αφορά την περιοχή μας η Ενδιάμεση Εκπτωτική περίοδος… (Κλειστά τα καταστήματα Κυριακή 5 Νοεμβρίου)

10
1764

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κω ενημερώνει ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην έναρξη περιόδου ενδιάμεσων εκπτώσεων δεν αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.
Οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου έχουν ορισθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, και την απόφαση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου (ΦΕΚ 1166 τεύχος Β/4-4-2017).
Με την απόφαση αυτή, οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι, για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου, πραγματοποιούνται :
Από 1 Μαρτίου έως 15 Μαρτίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου – mid season sales) και από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους (σε αντικατάσταση της εκπτωτικής περιόδου Νοεμβρίου – mid season sales).
Σύμφωνα με τα ανωτέρω, το χρονικό διάστημα 1 με 15 Νοεμβρίου 2017, δεν είναι εκπτωτική περίοδος και τα καταστήματα στις 5 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή θα είναι κλειστά.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή διότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου (άρθρο 21 ν. 4177/2013), σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε (5) ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πασχάλης Βρακίδης Δημήτριος Κώστογλου

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μην αγοράζετε τίποτα από τους Κώους μαγαζάτορες, όλα είναι πανάκριβα και δεν κόβουν αποδείξεις οι περισσότεροι.

      Φτηνότερα στα σούπερ μάρκετ, στο Internet και στην Κάλυμνο. Αυτοί μόνο να γεμίζουν τις τσέπες τους με κάθε τρόπο ψάχνουν και να ξελαφρώνουν τις δικές μας

      • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα. Άπειρη η γενιά των ηλιθίων… Ο Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε ο Σιμωνίδης ο Κείος ..»

        Πάντοτε και αναπόφευκτα όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων μέσα σε έναν πληθυσμό. H πιθανότητα κάποιος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προσώπου. Τα μη ηλίθια άτομα πάντοτε υποτιμούν τις ζημιογόνες δυνατότητες των ηλίθιων. Ξεχνούν ότι πάντα και παντού ο συγχρωτισμός με ηλίθιους αποδεικνύεται ένα ηλίθιο λάθος. Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι οι ηλίθιοι. «Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.»

    • Ξυπνήστε βρεεέ έμποροι της κακιάς ώρας, κάντε εκπτώσεις, κατεβάστε τις τιμές και πότε, πότε χτυπάτε καμιά απόδειξη, δεν δαγκώνει….

      Γέμισαν τα μαγαζιά τους με Κινέζικα προϊόντα που τα ίδια βρίσκουν οι τουρίστες σε όλη την Ευρώπη και φτηνότερα και από τιμές ΜΙΛΑΝΟ και ΠΑΡΙΣΙ. Μείνατε στο 1985, ακόμα πουλάτε προϊόντα δεύτερης διαλογής και μαϊμούδες που κουβαλάτε με βαλίτσες από την Τουρκία. Άλλες περιοχές που ξέφυγαν και πουλάνε φτηνά επώνυμα προϊόντα δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Γειά σκεφθείτε τι θα αγοράζατε ακόμα και εσείς από το μαγαζί σας εάν ήσασταν πελάτες;;; ΤΙΠΟΤΑ, ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΑ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Και μην ξεχνάτε ότι έτσι που καταντήσατε την αγορά της Κω πολύ σας πέφτουν οι φτηνοτουρίστες…

    • Εγώ πάντως έπαψα να ψωνίζω από όλους εκείνους τους μάγκες του ΕΒΕΔ που με χρέωσαν ΔΗΦΟΔΩ για να τον τσεπώνουν κλέφτικα...

      Τώρα άρχισαν τις εισαγωγές και από την φίλη ΤΟΥΡΚΙΑ… Ότι πουλάνε οι έμποροι της Κω έχει επιβάρυνση τουλάχιστον 50% και βάλε από τα κεντρικά καταστήματα Ερμού και Κολωνακίου. Έτσι και εγώ όπως οι περισσότεροι αγοράζουμε μέσω ιντερνέτ ή από την Κάλυμνο σε λογικές τιμές κρίσης… Από τους φραγκοφονιάδες του ΕΒΕΔ ΤΙΠΟΤΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ