Δερμάτινα μπουφάν με 10 ευρώ, πουκάμισα με 3 -Στις αγορές των second hand ρούχων της Αθήνας [εικόνες]

0
1316

Δερμάτινα πανωφόρια με μόλις 10 ευρώ. Τζιν και πουκάμισα σε τιμές 5 και 3 ευρώ αντίστοιχα. Πλεκτές ζακέτες και πουλόβερ από 5 ευρώ.  

Πριν από κάποια χρόνια θα φάνταζε απίστευτο αλλά πλέον είναι πραγματικότητα. Τα πρώτα κρύα έφτασαν και ήδη οι έμποροι στο κέντρο της Αθήνας έχουν στα ράφια τους τις νέες παραλαβές.

Ολοένα και περισσότεροι επιχειρηματίες εισάγουν από την Ευρώπη μεταχειρισμένα δερμάτινα μπουφάν και ρούχα τα οποία πωλούν σε τιμές που ξεκινούν από τα 3 ευρώ για τα πουκάμισα και από τα 10 ευρώ για τα δερμάτινα μπουφάν.

Με το χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών τα μπουφάν είναι απαραίτηταΜε το χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών τα μπουφάν είναι απαραίτητα

Ανάμεσα τους και πραγματικοί θησαυροί. Πανάκριβα κομμάτια που η αρχική τιμή αγοράς τους ήταν  απλησίαστη για τους περισσότερους, όπως λένε οι καταστηματάρχες παλαιότερα υπήρχε προκατάληψη για τα ρούχα από δεύτερο χέρι αλλά πλέον αυτά τα καταστήματα έχουν φανατικούς πελάτες που αναζητούν τις ευκαιρίες.

Δερμάτινα για όλα τα γούστα σε πολύ χαμηλές τιμές Δερμάτινα για όλα τα γούστα σε πολύ χαμηλές τιμές

Φοιτητές, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι είναι κυρίως οι πελάτες των σύγχρονων «Αμερικάνικων αγορών», χωρίς να λείπουν από το πελατολόγιο και επαγγελματίες όπως  γιατροί και δικηγόροι.  

Τέτοια καταστήματα βρίσκονται  κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια, την Πατησίων, την Ερμού, την οδό Ηφαίστου αλλά και σε συνοικιακούς δρόμους όπως η Λεωφόρος Παπάγου στου Ζωγράφου.

Δερμάτινα με 10 και 20 ευρώ Δερμάτινα με 10 και 20 ευρώ Ζεστά και οικονομικά μπουφάν Ζεστά και οικονομικά μπουφάν

Στο iefimerida.gr μιλά ο Θανάσης  Άγριος ιδιοκτήτης ενός τέτοιου καταστήματος στο Κέντρο της Αθήνας.

Ολα τα είδη ρούχων σε τιμές πολύ χαμηλές Ολα τα είδη ρούχων σε τιμές πολύ χαμηλές Πουκάμισα και παντελόνια για όλα τα πορτοφόλιαΠουκάμισα και παντελόνια για όλα τα πορτοφόλιαΟι τιμές που γράφει η βιτρίνα προκαλούν το ενδιαφέρον Οι τιμές που γράφει η βιτρίνα προκαλούν το ενδιαφέρον Βερμούδες με 5 ευρώ και μπουφάν με 10 Βερμούδες με 5 ευρώ και μπουφάν με 10 Ακόμα και τα ρούχα που είναι δεύτερο χέρι είναι ποιοτικά Ακόμα και τα ρούχα που είναι δεύτερο χέρι είναι ποιοτικά

Πηγή: iefimerida.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ