Εμπορικός σύλλογος Κω: ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2019 ξεκινούν τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου

0
600

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2019

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Κω «Ο ΕΡΜΗΣ» ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 15 του Ν.4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις έτους 2019 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι :

  1. Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.

  2. Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.

  3. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.

Κατά τη διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.

Παράλληλα με τα πιο πάνω και σύμφωνα με το αρ.16 του Ν.4177/2013, τα καταστήματα κάθε είδους και σε όλες τις περιοχές της χώρας μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά, την Κυριακή 14 Ιουλίου, πρώτη Κυριακή των τακτικών θερινών εκπτώσεων 2019 και το ωράριο λειτουργίας ορίζεται από τις 11:00 έως τις 18:00.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Πασχάλης Βρακίδης Δημήτριος Κώστογλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ