ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Προβληματισμός και ανησυχία για τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία | Θα εργαστούν φέτος; & όσοι εργαστούν θα συμπληρώσουν τα ένσημα για το ταμείο ανεργίας;

5
2421

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Σοβαρά προβληματισμένοι είναι όλοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι της περιοχής μας και ιδίως οι αλλοδαποί και προερχόμενοι από άλλα μέρη της Ελλάδας για δουλειά.

Ακόμα βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής (και λόγω καύσωνα έχουν πιάσει τις παραλίες) χωρίς να γνωρίζουν αν θα εργαστούν φέτος και αν θα εργαστούν αν θα συμπληρώσουν  τα ένσημα για το ταμείο ανεργίας τον χειμώνα.

Τα ενοίκια τρέχουν και η κατάσταση είναι αβέβαιη για το μέλλον…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι μισθοί θα είναι και λιγότεροι και μικρότεροι. Πιστεύω πως εκτάκτως για φέτος η ανεργία θα δοθεί και με λιγότερα ένσημα.

  2. Απίστευτο. Περιμένουμε άμεσα το Θεοδωση να βγει και να μιλήσει!!! Άμεσα έχουμε οικογένεια!! Κάντε κάτι χρωστάω 7 νοίκια ας.με.ακουσει κανένας εδώ!

  3. Ναι σιγά χε……… με τους αλλοδαπούς! Τόσα χρόνια κάθε καλοκαίρι κάνανε δύο και τρείς δουλειές ο καθένας και οικονομουσαν τα έντερα τους.Αρκετα είχε ψηλώσει η μύτη τους και καιρός ήταν να κοπεί λιγάκι. Άμα δεν τους αρέσει εδώ ξουξου και ξεκουμπιδια!!!

  4. Φέτος θα αναγκαστούν να δουλέψουν και το Φθινόπωρο- Χειμώνα.
    Πρωτόγνωρο για τους ντόπιους….
    Τα ξαναλέμε όταν δεν βρίσκουν πάλι υπαλλήλους τα καταστήματα…

  5. Ξέρει κάποιος εάν θα δωθει ξανά βοήθημα τον μήνα Μάιο που δεν έχει ανοίξει ακόμα η δουλειά..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ