Ηλεκτρονική-Κορασίδης: Ξεπουλάει εμπορεύματα κάτω του κόστους, πώς θα τα αγοράσετε κοψοχρονιά

0
1842

Πώς θα αγοράσετε εμπορεύματα από Ηλεκτρονική και Κορασίδη σε πολύ χαμηλές τιμές;

Οι εκποιήσεις των εμπορευμάτων των πτωχευμένων εταιρειών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών Ράδιο Κορασίδης και Ηλεκτρονική αποτελούν το νέο πεδίο δράσης για τους κυνηγούς ευκαιριών.

Με στόχο να συγκεντρώσουν έσοδα για την ικανοποίηση των πιστωτών τους, οι σύνδικοι των δύο εταιρειών έχουν βγάλει προς πώληση στην αγορά τα αποθέματα σε τιμές πολύ χαμηλότερες των αγοραίων.

Αρχές της χρονιάς, η Ηλεκτρονική, στο πλαίσιο της εκποίησης της πρώτης ομάδας 15.560 προϊόντων, συνολικής αξίας της τάξης των 545 χιλ. ευρώ, πραγματοποίησε έκθεση, στο πρώην κατάστημά της στη Γλυφάδα, η οποία συγκέντρωσε ιδιαίτερα υψηλό ενδιαφέρον.

Την ίδια στιγμή, η Ράδιο Α.Κορασίδης, της οποίας ο σύνδικος έχει, ήδη, πραγματοποιήσει εκποιήσεις προϊόντων, από αύριο και κάθε Σάββατο θα εκθέτει τα, προς εκποίηση, προϊόντα, σε αποθήκη στις Αχαρνές (Βαΐου Κρήτης 57).

Και κάθε εβδομάδα, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου, θα διεξάγει εκποίηση ηλεκτρικών συσκευών στο πρωτοδικείο Πειραιά.

Ποιοι παίρνουν μέρος στη διαδικασία σύμφωνα με το Capital.gr;

Καταρχήν, όσοι έδωσαν το «παρών” στις δύο εκθέσεις της Ηλεκτρονική, οι οποίοι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για ένα ή περισσότερα προϊόντα στη σύνδικο πτώχευσης.

Έτσι, δημιουργείται, ατύπως, μία «σειρά προτεραιότητας”, με τις μεγάλες, σε αξία, παραγγελίες να προηγούνται. Βέβαια, τις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές της Ηλεκτρονική μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι εν δυνάμει ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτως εάν επισκέφθηκαν κάποια έκθεση εκποιούμενων προιόντων, καθώς πρόκειται για δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό.

«Προτού προσέλθουν στο δικαστήριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας για να τους ενημερώνουμε για τα εναπομείναντα διαθέσιμα προϊόντα” διευκρινίζει η κα Καμπούρη.

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την πληρωμή προκαταβολής ενώπιον της έδρας του δικαστηρίου. Έτσι, οι υπερθεματιστές κατοχυρώνουν το προϊόν και εξοφλούν το συνολικό ποσό κατά την παραλαβή του οπότε λαμβάνουν παραστατικό που αποτελεί εγγύηση καλής λειτουργίας.

Όσον αφορά τις τιμές, είναι χαμηλότερες από 20% έως 30% στις λευκές συσκευές, ενώ η διαφορά σε σχέση με την αγοραία αξία είναι ακόμη μεγαλύτερη για τις ηλεκτρονικές συσκευές της Ηλεκτρονική.

 

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται για τις εκποιήσεις της Ράδιο Κορασίδης, της οποίας τα αποθέματα, σύμφωνα με τον σύνδικο, διατίθενται σε τιμές έως και 50% χαμηλότερες, συγκριτικά με τις αγοραίες αξίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.