ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Κώοι επιχειρηματίες στην έκθεση «Slow Food» στο Bodrum

3
2411

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Κώοι επιχειρηματίες συμμετείχαν στην έκθεση «Slow Food» στο Bodrum

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της βιοτεχνίας «Γιάννου» από την Κω έλαβε χώρα η έκθεση «Slow Food» στο Bodrum της Τουρκίας από 2 έως 5 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η βιοτεχνία «Γιάννου», εκπροσωπούμενη από τον κ. Νίκο Γιάννου και την κ.Ξανθίππη Γιάννου με τη συνοδεία του Αναπληρωτή Προέδρου του Τουριστικού Τμήματος του ΕΒΕΔ κ.Δημήτρη Σαράντη, έλαβε μέρος στο τμήμα «Slow Cheese» της έκθεσης και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για την παρουσία της και την ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία αναμένεται σύντομα να κυκλοφορούν και στην τουρκική αγορά.

Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς για την ελληνική οικονομία, η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και ο προσανατολισμός των επιχειρηματιών στις εξαγωγές είναι αξίες που πρέπει να επικροτούνται και να αποτελούν κοινό στόχο όλων.

Δεδομένου του μεγέθους της οικονομίας της γείτονος χώρας και του πνεύματος συνεργασίας που διακατέχει τους επιχειρηματίες Ελλάδος και Τουρκίας, πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης των εμπορικών δεσμών.

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Την ίδια στιγμή την μεγάλη πλειοψηφία των μικρών επιχειρήσεων των νησιών του Αιγαίου καταστέφει η καθημερινή αβεβαιότητα με τις καθημερινές απειλές των Τούρκων που θα φανούν στον τουρισμό παρά τα όσα δηλώνουν για δήθεν μεγάλη αύξηση στα λόγια μόνο των κρατήσεων…

  1. Συγχαρητήρια στην κυρία Ξανθίππη και στον κύριο Νίκο,αλλά και στον γιο τους Παναγιώτη για την επιτυχία τους!
    Και είς ανώτερα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ