Εμβάσματα γιοκ στο εξωτερικό! Τέλος τα … χρήματα

1
3328

Σε μια πρωτοφανή εξέλιξη για τα δεδομένα της χώρας, ακόμη και για την περίοδο των μνημονίων και των capital controls, η Τράπεζα Πειραιώς με επιστολή της προς τους πελάτες, ενημερώνει από τις 16 Μαρτίου, ότι μέχρι τέλος Μαρτίου δεν θα μπορούν να γίνονται εμβάσματα στο εξωτερικό, λόγω εξάντλησης του μηναίου ορίου συναλλαγών που έχει η τράπεζα από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών.

Η ενημέρωση της Τράπεζας Πειραιώς προς τους πελάτες έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι έχει εξαντληθεί το μηνιαίο όριο που έχει καθοριστεί για την Τράπεζα, από την Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών για εκτέλεση εμβασμάτων στο εξωτερικό έως και €1000, έτσι όπως αυτό ορίζεται από το πλαίσιο των Capital Controls.
Κατόπιν τούτου, από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα (31/03/2017) δεν θα είναι δυνατή η εκτέλεση μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό με χρήση του μηνιαίου ορίου των €1000.
Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή».

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μόνο η Πειραιώς έχει το πρόβλημα και γενικά είναι η πρώτη που της τελειώνουν. Οι άλλες τράπεζες συνεχίζουν κανονικά. Συνήθως μέχρι τις 25-28 του μήνα δεν υπάρχει θέμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ