ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 1η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Κω: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Με επιτυχία, πολλά δρώμενα & τόνωση της αγοράς

0
12706

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γ. Κιάρης 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών η προσέλευση του κόσμου, ΄στην πρώτη Λευκή Νύχτα που διοργανώθηκε στην Κω από τον εμπορικό κόσμο και τον δήμο.

Το στοίχημα κερδήθηκε. Η πόλη γέμισε κόσμο κάθε ηλικίας, με πολλά χαμόγελα,  απολαμβάνοντας και συμμετέχοντας ενεργά στα καλλιτεχνικά δρώμενα που διοργανώθηκαν με επιτυχία, όπως φαίνεται και από τα θερμά χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων.

Από νωρίς τα λεωφορεία της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κατέβασαν αρκετό κόσμο (μεταξύ των οποίων ξένοι επισκέπτες) με τα δωρεάν δρομολόγια

Αρχικά, τον μουσικό τόνο έδωσε με παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους και μια μικρή μουσική στάση στην πλ. Κονίτσης, η Φιλαρμονική της Κω. Έπειτα από ένα φαντασμαγορικό θέαμα με ρίψη βεγγαλικών τη σκυτάλη πήρε , επί της Λ. Βύρωνος, η Χορωδία μας, και ακολούθησε πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με dj’s . Το ίδιο στην Ιπποκράτους και στον πεζόδρομο της Κονίτσης, όπου επίσης τις εντυπώσεις έκλεψαν τα παιδιά που χόρευαν ζούμπα. Ενώ σε όλους τους δρόμους, υπήρχε μπουφέ για όλο τον κόσμο, προσφορά από την Έν. Ξενοδόχων Κω και τους επαγγελματίες.

Τέλος, επί της Β. Παύλου εκτός από μία μίνι επίδειξη μόδας, την παράσταση έκλεψαν οι εντυπωσιακοί κρητικοί χοροί με το αεράτα χορευτικά του Γιάννη Πετούση (JP Tango) που καταχειροκροτήθηκαν και στο τέλος ξεσήκωσαν όλους τους παριστάμενους σε χορό κατά μήκος του δρόμου (η κυκλοφορία είχε ρυθμιστεί από νωρίς, υπό την επίβλεψη της δημ. αστυνομίας).

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γ. Κυρίτσης (συνοευόμενος από τον Η. Σιφάκη και τον Σεβ. Μαραγκό), ο Πρόεδρος της δημ. Κοινότητας Κω Β. Χαδούλης, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, δημ. σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πάρα πολύς κόσμος από την πόλη και τα χωριά (πολλοί εκ των οποίων έκαναν και τα ψώνια τους με την ευκαιρία…)

Ραντεβού την επόμενη χρονιά την ίδια μέρα (παγκόσμια ημέρα τουρισμού), ενώ κάποια παρόμοια events στόχος είναι να διοργανωθούν και κατά τις εορταστικές περιόδους τον χειμώνα και την άνοιξη…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ