ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η εκδήλωση της EUROBANK στην Κω: «Επιχείρηση & Τουρισμός προνόμια & οφέλη»

1
6904

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 

Με μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε απόψε η ενημερωτική εκδήλωση της EUROBANK στην Κω με θέμα: «Επιχείρηση & Τουρισμός προνόμια & οφέλη για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας στις τουριστικές περιοχές.»

Η γενική παρουσίαση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΔ από τον Γενικό Δντή τραπεζικής μικρών επιχειρήσεων της EUROBANK κ. Παναγιώτη Θεοδώρου επικ. του τομέα εργασιών εμπορικής ανάπτυξης. (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ 1).

Ακολούθησε συζήτηση με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με το ΕΣΠΑ, τα Capital controls (η πιο αισιόδοξη εκτίμηση είναι για άρση τους τέλη του 2017 και η απαισιόδοξη για το 2018), όπως και για την γενικότερη κατάσταση του τραπεζικού συστήματος στα οποία απάντησε ο Δντής του τομέα καταστημάτων της EUROBANK κ. Γιάννης Γαβαλάς (ΒΙΝΤΕΟ 2).

Την εκδήλωση άνοιξε με ένα θερμό καλωσόρισμα και παρουσίαση των προσκεκλημένων από την Διευθύντρια του τοπικού καταστήματος κ. Σιμόνη Κουτσάκη.

Ακολούθησε η παράθεση μιας μικρής δεξίωσης στο χώρο του τοπικού καταστήματος.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ, ο Έπαρχος Κω Γ. Χαλκιδιός, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Α. Κρητικός και οι Αντιδήμαρχοι Ε. Παπαχρήστου και Η. Σιφάκης εκ μέρους του δήμου Κω, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ