«Βόμβα» με γενναίο κούρεμα στα δάνεια: Ποιοι κερδίζουν μέχρι και 95%

8
2843

Ποιοι θα δουν κούρεμα δανείων μέχρι και 95%;

«Τελεσίγραφο» αναμένεται να αποστείλουν οι Τράπεζες σε κόκκινους δανειολήπτες που «αγνοούνται», προτείνοντάς τους γενναίο ψαλίδι στις οφειλές τους, το οποίο μπορεί να φτάνει και το 95%.

 

Οι δανειολήπτες θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους από δάνεια καταναλωτικής πίστης, καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό ποσό, το οποίο μπορεί να φθάνει ακόμη και στο 5% των οφειλομένων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», οι οφειλέτες στους οποίους θα απευθυνθούν τα πιστωτικά ιδρύματα, έχουν ελάχιστα ή μηδενικά εισοδήματα και κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά τους.

Η «κρούση» προς τους δανειολήπτες θα γίνει πριν το χρέος δοθεί σε funds ή γίνουν νομικές ενέργειες.

Με βάση το δημοσίευμα του «Βήματος», οι τράπεζες έχουν ήδη σχηματίσει προβλέψεις για το μεγαλύτερο μέρος αυτών των οφειλών που μπορεί να προσεγγίζουν ακόμη και το 100% επί των ανεξόφλητων υπολοίπων.

Το τίμημα που προσφέρουν τα funds στις τράπεζες για τα συγκεκριμένα δάνεια είναι εξαιρετικά χαμηλό, κινούμενο σε ποσοστά της τάξης του 5% ή και χαμηλότερα επί της ονομαστικής τους αξίας.

Αυτό σημαίνει πως ό,τι εισπράξουν στο εξής είναι καθαρό κέρδος ή στη χειρότερη δεν θα εγγράψουν επιπλέον ζημιές.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε τι καραγκιόζηδες που είμαστε. άρχοντες και λαός.
    Χρωστά ο φουκαριάρης στην Τράπεζα, έχοντας ακόμη κάποιο εισόδημα, μισθό ή σύνταξη και η Τράπεζα του παίρνει το σπίτι. Χρωστάνε όλοι αυτοί οι απατεώνες (αγνώστου διαμονής) με τις βίλες, τις αμαξάρες, τα κότερα, δηλώνουν ΜΗΔΕΝ εισόδημα, αφού όλα είναι «μαύρα» και τους χαρίζουν το 95% των δανείων !!!
    Βρε μπας και κουζουλαθήκαμε, που λένε και τα παλικάρια στο Μεγάλο Νησί…………………

  2. Για άλλη μια φορά ο συνεπής είναι και ο χαζός της παρέας. Αυτός που δεν πήρε δάνειο γιατί δεν ήθελε να κάνει διακοπές με δανεικά ή αυτός που πήρε δάνειο για την δουλειά του και το πλήρωσε βλέπουν τώρα αυτούς που γλεντούσαν με τα δανεικά να πληρώνουν το 5% και να τους κοροϊδεύουν.

  3. Θα πληρώσω το 5 τοις εκατό και το υπόλοιπο 95 τοις εκατό θα το πληρώσετε εσείς για να σώσετε τις τράπεζες,κορόιδα….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ