ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ «Δεν είμαστε άνθρωποι…» Σκουπιδαριό ο χώρος πίσω από τα αρχαία επί της Βορ. Ηπείρου στην Κω

13
2063

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

«Δεν είμαστε άνθρωποι…» Σκουπιδαριό ο χώρος πίσω από τα αρχαία επί της Βορείου Ηπείρου στην Κω, απ’ όπου περνάνε οι τουρίστες και τα φωτογραφίζουν…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κ.Κιάρη θέλω να πάτε ο ίδιος και να δείτε στην Λάμπη,απ το Φυλάκιο μέχι το Αίολος

    τα σημάδια του πολιτισμού των συμπολιτών μας που κατέκλυσαν την συγκεκριμένη παραλία κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας,της πανσέληνου.τα σκουπίδια,τενεκάκια,Βιάγκρα,φαγητά,καρπουζόφυλα,χαρτιά πάσας χρήσης,βρομιές σκύλων (αυτή είναι η νέα μόδα στην Κω), διαφημιστικά από πακέτα μαγαζιών ,είμαι ποδηλάτης και τράβηξα κάποια βίντεο…κάποιοι συμπολίτες μας μάζεψαν,αλλά κάντε μια βόλτα,βέβαια αυτή η πολιτιστική δραστηριότητα επεκτάθηκε σε όλες τις παραλίες δείχνοντας και το επίπεδο της….παρακμής που περνάμε!!!!

    • αλα αυτη την φορα δεν θα δωσω τον ψηφο μου και της οικογενειας μου στον κυριτση.Το γιατι,ειναι απλο,ελατε να δειτε ολους τους δρομους στον ηρακλη.Οπου εχει καδους ειναι γεματο σκουπιδια,και ολοι οι γυρω χωροι.Και ειναι καιρο τα σκουπιδια και κανεις δεν ενδιαφερετε.Γιαυτο τον λογο και μονο εφυγα απο τον κυριτση.

      • ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΑΓΚΕ,ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

        ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ::ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ,ΣΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,ΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΤΕ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ??????????????/

  2. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣΚ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΡΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?Ε,ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

    • κυριε κιαρη,αυτο το θεμα με την καθαριοτητα επρεπε να ειναι στην πρωτη σου σελιδα,γιατι μιλαμε για ενα τουριστικο νησι παγκοσμιως.Δεν μπορουμε να το προσπερναμε ετσι.Μιλαμε για καθαριοτητα,που καθημερινα τα βλεπουν τουριστες.Γιαννη με ολο το θαρος στην aegeanwes.Oι αληθειες πρεπει να ακουγοντε.

  3. Οταν δεν υπαρχει αστυνομευση αυτα γινονται , ας ριξουν καναδυο προστιμα σ`αυτους που τα κανουν … αλλα φοβουνται μην χασουν σταυρους , ειμαστε αξιοι της μοιρας μας .

      • δεν φταινε οι ντοπιοι.Τα σκουπιδια ειναι μονιμως στα ιδια μερη.Απλα δεν τα καθαριζουν.Δεν φταιει κανεις αλος,παρα μονο τουτη η δημοτικη αρχη.Εχει αφησει το νησι μεσα στην βρωμια.Ανευθυνα ατομα μας διοικουν.

  4. και τα σπιτια τους ετσι ειναι απο μεσα? σα δεν ντρεπονται .ενα τηλεφωνημα στην υπηρεσια πριν τα κατεβασουν δεν ξερουν να κανουν? ας δωσει καποιος το ονομα αυτου που τα πεταξε να πληρωσει το προστιμο των 500 ευρω, μπας και βαλουν καποιοι μυαλο.

  5. ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ.ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΚΙΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΛΑ ΕΣΥ ΒΡΕ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ.ΡΟΖΟΥΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΣΑΣ.

  6. Το μεγαλύτερο ρεζιλίκι είναι η χρήση της άμμου σαν τασάκι.όπου δεις Έλληνα ή Αλβανό,θάβει τις γόπες τριγύρω του

    θεωρώντας ότι οι άλλοι είναι σκλάβοι του και πρέπει να τα μαζέψουν.Με τις θερμοκρασίες αυτές ,οι γόπες τσιγάρων αλλοιώνονται και βρωμάνε ,μολύνοντας την άμμο.Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό το κουσούρι των ‘πολιτισμένων’.Έχουν δίκιο όσοι φωνάζουν!!!Τι πετσέτα να βάλεις κάτω ,τι ψάθα,αφού είναι τόσο βρόμικη η άμμος!!!Επιπλέον τα κόπρανα των σκύλων…πολλοί αγόρασαν σκυλιά για φύλαξη αλλά στις βόλτες που τα πάνε,κατουράνε παντού ,δίνοντας μια θέα αποκρουστική.Ακόμα και στην Χούντα υπήρχαν αφίσες και στις παραλίες και στα πλοία ,με συγκεκριμένα σποτάκια απ τον ΕΟΤ,που τότε πρωτο-ιδρύθηκε.Τι να περιμένεις με τέτοια νοοτροπία?Το κακό είναι ότι αν τους πεις κάτι παρεξηγούνται και από πάνω.Μα είναι δυνατόν να ποφύγεις την πτώχευση με τέτοια μυαλά???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ