Γιώργος Κίτσης: 3η ΠΡΟΤΑΣΗ κατασκευής προβλήτας (μελέτη Λιμενολόγου ΕΜΠ Σ. Αζοράκου)

44
1965
Γ.ΚΙΤΣΗΣ. 3Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠ ΚΥΡΙΟΥ ΑΖΟΡΑΚΟΥ.

1)Υπάρχει στο ΔΛΤ ΚΩ έτοιμη μελέτη για μόλο κρουαζιερόπλοιων στην πολεμική σκάλα και μελέτη για όλο το παραλιακό μέτωπο μέχρι την μαρίνα του ειδικού λιμενολόγου του ΕΜΠ Κυρίου Αζοράκου Σαμψών που συνεργάζεται με το ΔΛΤ. Προτείνεται να επικαιροποιηθεί η μελέτη και να υποβληθεί στην περιφέρεια για ένταξη στο ΕΣΠΑ και στην ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που προσφέρθηκε να δώσει οικονομική βοήθεια.Προτείνεται η πολεμική σκάλα να γίνει 200 μέτρα μήκος και 30 μέτρα πλάτος.Η μελέτη προβλέπει έργα προστασίας απο την κακοκαιρία της πλευράς ΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ και διαμόρφωση του επίγειου χώρου για την εξυπηρέτηση των τουριστών. Κόστος περίπου 4 έως 5 εκατ. ευρώ.Το κόστος και οι μετρήσεις είναι ενδεικτικές.Τα ακριβή μεγέθη θα καθορισθούν απο τις μελέτες.Σχεδιάγραμμα 3.
2)Προτείνεται το επαρχείο, οι δημοτικές παρατάξεις, οι φορείς,οι συνδημότες της πόλεως και των χωριών να εκφράσουν τις απόψεις-προτάσεις-ιδέες με γόνιμη κριτική, καλόπιστα για να βοηθήσουμε όλοι τον δήμο μας να επικεντρωθεί σε ουσιαστικούς αναπτυξιακούς στόχους που θα ωφελήσουν το νησί μας.
23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΗΣ

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ?ΝΑ Ο ΛΙΜΕΝΟΛΟΓΟΣ ΑΖΟΡΑΚΟΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΔΛΤ ΚΩ.

    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

    • Καπετάν Στέφανε από εκεί ψηλά που μας βλέπεις να βάλουμε τα γέλια ή τα κλάματα με τα νέα φρούτα; Κάποιες τέτοιες στιγμές μας λείπεις και μην μας θυμίσεις πάλι την πρόταση σου… Τώρα κυκλοφορούν φρέσκοι εμπειροτέχνες λιμενολόγοι παντός και καιρού και …..

  2. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η πρόταση της Δύναμης Αλλαγής για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων ΤΟ 2009!!!!

    Η πρόταση αυτή επεξεργάστηκε από το ΔΛΤ της Κω το Μάρτιο του 2009 και έγινε δεκτή με πολύ θετικό τρόπο στο CRUISE SHIPPING SUMMIT στο MIAMI, από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.Έτσι σε χθεσινή επικοινωνία του κ. Γερασκλή, πρώην Αντιπροέδρου του ΔΛΤ ΚΩ, με τον ΓΓ του πρώην Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων Ναυτιλίας και Αλιείας, κ. Νίκο Λύτινα, η πρόταση αυτή επανήλθε και έχει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει, λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα έργο μικρής κλίμακας που μπορεί να προχωρήσει άμεσα.http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%89%CE%BD

  3. γιωργο σου το ξαναπα ειναι τεμπεληδες ακαματηδες ανεπροκοποι καρεκλακηδες

    μονο βολτα καφε και υψηλη θεωρια.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ.

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΚΙΤΣΗ.ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

  5. Καμια μελέτη προστασίας από τους σαλεμένους ……δεν έχει?Με τον απερχόμενο και την κομπανία του στο τιμόνι πάμε ολο ταχώς για φούντο

  6. ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

  7. λόγω χαμηλής πληρότητας, και υψηλού κόστους;μηπως λογω ανικανοτητας,αδιαφοριας του κυριτση;ο κυριτσης ειναι υπευθυνος για την οικονομικη καταστροφη του νησιου.αυτος ειναι υπευθυνος για το διωξιμο της ryanair.κυριτσης,καισερλης αυτοι οι δυο κυνηγησαν την ryanair απο το νησι.ο μολος που ειναι που θα εκαναν καισερλης,κυριτσης;και οι δυο μονο την παρτη τους την τσεπη τους αυτη ειναι η αληθεια.

  8. Το έχω γράψει και παλαιά. Και η κρουαζιέρα είναι τουρισμός. Όχι μόνο τα τσάρτερ και Α.Ι. Αν θυμάστε πέρσι γράφτηκε ότι ένας μέσος επιβάτης κρουαζιέρας ξοδεύει μ.ο. 67 δολάρια μέσα σε 6- 7 ώρες στο λιμάνι. Ο ίδιος επισκέπτης που μένει σε Ξενοδοχείο με Α.Ι, πληρώνει μ.ο. 62 δολάρια το 24ωρο !!! Όσοι ξέρετε μαθηματικά, κάντε την διαίρεση. Ο ένας δεν κοστίζει τίποτε (περαστικός) και ο άλλος διαμένει, τρώει, πίνει. Περισσότερα έργα και λίγα λόγια άρχοντες

  9. ΑΥΞΗΣΗ +20% ΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ 2016 !

    Στα συγκεντρωτικά στοιχεία του 9μηνου οι επιβάτες ανέρχονται σε 577.147 έναντι 487.382, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 18,4% με 89.765 περισσότερους. Εξίσου οι προσεγγίσεις γνωρίζουν αύξηση με 20,2%, αφου την φετινή σαιζόν κατέπλευσαν 65 κρουαζιερόπλοια περισσοτερα απο το 2015 (387 εναντι 322).

  10. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

  11. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΠΑΙΡΙΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΛΙΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ.

  12. Ομόφωνα αποφάσισε σήμερα το ΔΣ του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου να προτείνει στον κ. Αζοράκο να επισκεφθεί την Κω ώστε να συνομιλήσει με τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου και να γίνει διαβούλευση με όλους τους φορείς για την κατασκευή νέου μόλου κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή της πολεμικής σκάλας απέναντι από την αστυνομία. Στόχος η καλύτερη και ταχύτερη προετοιμασία του φακέλου για την κατασκευή του νέου μόλου. Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Μιλτιάδης Φάκκος κατέθεσε προς τα μέλη το σχέδιο της προέκτασης λιμένα με σκαρίφημα (φωτό).Ο εκπρόσωπος της Δύναμης Αλλαγής κ. Παναγιώτης Θαλασσινός κατέθεσε την πρόταση τους που αφορά στο μόλο στην ίδια περιοχή, η οποία και αυτή θα συζητηθεί όπως και όλες οι εναλλακτικές προτάσεις για να βρεθεί η γρηγορότερη και καλύτερη λύση καθ΄ ότι όπως ανέφερε ο Πρόεδρος κ. Φάκκος ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την εταιρεία κρουαζιερόπλοιων Caribbean για να συμμετέχει στηνκατασκευή.http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%C2%AB%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF%C2%BB

  13. Όταν «κλειδώνουν» 25 αφίξεις για την Κω είναι αδήριτη ανάγκη να δημιουργηθεί μόλος κρουαζιερόπλοιων για την ενίσχυση της οικονομίας του νησιού. Αυτό ήταν και το βασικό θέμα της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω. http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%C2%AB%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF%C2%BB

  14. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ.ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΦΑΚΙ,ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΑΤΟΣ,ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ,ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ,ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ,3 ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΧΟΡΕΥΟΥΝ,ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΚΛΗ,ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ.ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.

  15. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΩ

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΟΥ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ.

  16. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΛΟ ΑΠΟ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΜΕ ΚΑΝΕΛΑ.

  17. ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΛΙ?

  18. Αύξηση 15,2% παρουσίασε ο αριθμός των επισκεπτών κρουαζιέρας για το δεκάμηνο του ‘16 με 664.747 επιβάτες έναντι των 576.832 το αντίστοιχο διάστημα του 2015, με 87.915 περισσότερους.Οι προσεγγίσεις αντίστοιχα σκαρφάλωσαν τις 448 έναντι των 382 την περσινή χρονιά, σημειώνοντας αύξηση 17,3% με 66 κρουαζιερόπλοια περισσότερα.http://www.tornosnews.gr/permalink/20688.html

  19. νεα προβλητα κρουαζιεροπλοιων στην κερκυρα μηκους 430 μετρα.εγκαινιαστηκε 7 νοε 2015.

    Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα μεγαλόπνοο και σημαντικό έργο τόσο για το λιμάνι όσο και για την πόλη της Κέρκυρας. Η επέκταση του προσήνεμου μόλου κατά 430 μέτρα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξυπηρέτηση μεγάλων κρουαζιεροπλοίων (των μεγαλύτερων που υπάρχουν στον κόσμο) ενώ ταυτόχρονα ολόκληρο το λιμάνι προστατεύεται πλέον από τον άνεμο και τους εισερχόμενους κυματισμούς και δημιουργείται ο κατάλληλος προστατευμένος θαλάσσιος χώρος ελιγμών των πλοίων.
    Με το έργο αυτό δίνεται οριστική λύση στο οξύ πρόβλημα που δημιουργούνταν στο λιμάνι της Κέρκυρας κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου όπου η κίνηση των κρουαζιεροπλοίων είναι αυξημένη, δίνοντας τη δυνατότητα ταυτόχρονου ελλιμενισμού 4 μεγάλων κρουαζιεροπλοίων και τριών μικρότερων .χρηματοδοτηση απο το προγραμμα δημοσιων επενδυσεων.

  20. ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΟ ( ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ) ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΙΡΕΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ… ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΟΙ.. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ… ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ… ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ..

  21. τωρα ο κυριτσης εχει αλλους λιμενολογους για μελετες!!!χρηματα να ξοδευουμε αερα

    να γεμιζουν οι τσεπες

  22. Το μόνο που τρέχει γρήγορα ο δήμαρχος είναι τα τραινακια. Προφανώς αναδεικνύουν το νησί.
    Γι αυτό και μένουν στην πόλη παρκαρισμένα τα βράδια.
    Μποτιλιαρουν ολο το κέντρο την ημέρα και κλείνουν τους δρόμους την νύχτα.
    Εύγε δήμαρχε. Εγώ θα φέρω 5 άλογα με κάρα και θα τα βρούμε, όπως τα βρήκες βρήκες και με τα τραινακια

  23. ΡΗΜΑΔΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΛΕΝΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ

    ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!!ΕΙΚΟΝΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ!!!ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΦΡΙΚΗΣ.

  24. ρε Κιτση γιατι ασχολησε με τους μποχαλους? γιαυτους για ολα φταινε τα προμαζεματα,αστους στη κακια την μοιρα τους τα αχρηστα κορμια που εχει γινει το νησι αλβανια και τους τραγουδάνε τις γυναικες και τις κορες αστους

  25. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!!!ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!!!

    Πρόκειται για τα έργα «Νέο Λιμάνι Σχοινούσας» και «Διαμόρφωση Λιμένος στις Καμάρες ν. Σίφνου», συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ, τα οποία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα εντάξει για χρηματοδότηση το τρέχον Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και ειδικότερα στο πλαίσιο της πρότασης που αφορά στην Ολοκλήρωση, Βελτίωση ή/και αναβάθμιση διαπεριφερειακών και ενδοπεριφερειακών λιμενικών συνδέσεων των μικρών νησιών της Περιφέρειας.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8492
    Ημερομηνία: 26/07/2017Θέμα:Μετά το Φράγμα Γαδουρά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ολοκληρώνει και το Φράγμα Κρητηνίας. Ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος εξασφάλισε το σύνολο της χρηματοδότησης αποπεράτωσης του έργου, ύψους 10 εκατ. ευρώ, από εθνικούς πόρους.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8770

  26. ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.Η ΚΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    Ημερομηνία: 25/07/2017
    Με τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θωρακίζει τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Ρόδου. Άνω των 3,5 εκατ. ευρώ η παρέμβαση, από ευρωπαϊκούς πόρους. Την απόφαση ένταξης του έργου το Ε.Π. Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8766
    Ημερομηνία: 27/07/2017
    Θέμα:Αγκυροβόλιο, προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ και δυναμικότητας 73 τουριστικών σκαφών, στα Άλιντα της Λέρου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η Περιφέρεια χρηματοδοτεί και υλοποιεί το έργο, με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής υποδομής του νησιού.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8783
    28/7/2017
    Την ένταξη στο ΕΣΠΑ και την υλοποίηση δύο μεγάλων λιμενικών έργων στο νησί της Πάτμου, συνολικού προϋπολογισμού 2,55 εκατ. €, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Βελτίωση και επέκταση αλιευτικού καταφυγίου Σκάλας Πάτμου και διαμόρφωση κόμβου έμπροσθεν λιμένα Πάτμου.http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=8788

  27. ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ,ΤΡΕΝΑΚΙΑΣ.

    το νέο έργο «Επιβατικός και Εμπορικός λιμένας Σιγρίου Ν. Λέσβου – α’ φάση», προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ. Με το έργο αυτό δημιουργείται ένα σύγχρονο εμπορικό και επιβατικό λιμάνι στο Σίγρι Λέσβου, που θα δώσει τη δυνατότητα αναβάθμισης των ακτοπλοϊκών συνδέσεων, με πολλαπλά κοινωνικοοικονομικά οφέλη. Πρόκειται για έργο καθοριστικής σημασίας για το Σίγρι και την ευρύτερη περιοχή, με το οποίο ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της Λέσβου που για χρόνια δεν είχε βρει ανταπόκριση.http://www.newsit.gr/ellada/Nea-erga-enekrine-o-ypoyrgos-Pos-tha-allaksoyn-morfi-vasikoi-dromoi-stin-Athina/679117

  28. «Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά
    και τα σκατά λιβάνι
    οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι
    κι οι κλέφτες καπετάνιοι»
    Γ. Σουρής
    Το διαβάσαμε από το: «Τ΄αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/08/blog-post_4317.html#ixzz4qfMyObVA

  29. Πριν από 23 χρόνια βρέθηκε ένας Υπουργός που πήγε να κόψει τις ώρες διασκέδασης από τους νεοέλληνες και έβγαιναν όλοι στους δρόμους κάθε βράδυ και διαμαρτύρονταν. Τα τελευταία 7 χρόνια έχουμε φασιστικές κυβερνήσεις που έχουν βάλει τα χέρια τους στις τσέπες μας και μας παίρνουν τα λεφτά μας, μειώνουν μισθούς, συντάξεις, βάζουν δυσβάσταχτους φόρους, εξαθλιώνουν τον λαό, ξεπουλάνε την χώρα, καταστρέφουν ζωές και δεν μιλάει κανένας.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ….

  30. 26.000.000 για αποχετευτικο πυλιου,17.000.000 για αποχευτικο κεφαλου και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρησιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια

    για να εχουν μελι οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ,ΨΕΥΤΕΣ 6.000.000 ΓΙΑ ΜΟΛΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ

  31. Γιατί τέτοια κατάντια?Δεν μπορούσε να επισκευαστεί,δεν μπορούσε να μπει ια πινακίδα για τους ποδηλάτες,για τους πεζούς?Επιτέλους στο δρόμο αυτόν η καταστροφή του δρόμου στην αρχή απ τα κύματα,εκλαμβάνεται σαν καταστροφή απ το σεισμό και πολλοί ξένοι το φωτογραφίζουν και το σηκώνουν σε ξένα social media

  32. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ-ΠΑΡΑΛΙΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ