ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Χωρίς φωτισμό οι δύο παιδικές χαρές στην Καρδάμαινα (φωτό)

6
986
Γεια σας,
επιτρέψετε μου να κάνω μια παράκληση, ο τωρινός πρόεδρος τής ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ κ . Νίκος είναι ενημερωμένος για τα συμβάντα που μπορεί να προκαλέσουν οι παιδικές χαρές χωρίς φωτισμό. Είναι απαράδεκτη η άγνοια των υπευθύνων.
Δύο παιδικές χαρές είναι στην ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ και αυτές χωρίς φωτισμό. Δεν μπορούν τα παιδιά να παίξουν το βραδάκι. Ευχαριστώ για την κατανόηση ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ Νίκος.
Παραπάνω είναι και οι φωτογραφίες για να δείτε πως έχει η κατάσταση: Η πρώτη είναι ένα αυτοσχέδιο φως που έβαλα εγώ για να παίζουν τα παιδιά που μαζεύονται εδώ. Και το βγάζω όταν φύγουν κ η δεύτερη είναι χωρίς αυτό.
Είναι η μία από τις δύο παιδικές χαρές που έχει το χωριό και το έχουμε συζητήσει επανειλημμένα. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο ένα φως να βλέπουν τα παιδιά του χωριού. Ευχαριστώ

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πληρώνουν αυτόν που ψήφισαν τον Κυριτση και την παρέα του.Ευτερπη που είσαι τι έγινε το αυτοκίνητο του δήμου γιατί στο σπάσανε εσύ με τον Κρητικό το χρησιμοποιούσες!!!

  2. Να λέτε και ευχαριστώ που δεν έχει φώτα γιατί αν είχατε όπως έχουν οι δικές μας θα είχατε γεμίσει Αλβανούς-Γύφτους-Πακιστανούς & Σύριους και τότε να σας βλέπαμε αν μπορέσουν να ξανά πάνε τα Παιδιά να παίξουν.

  3. ΕΔΩ ΕΚΛΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΦΥΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΧΩΡΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ . ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΗΜΕΝΗΣ ΦΙΛΕ ΦΩΣ . ΑΝ ΒΑΛΗ ΚΑΜΙΑ ΓΚΑΖΟΛΑΜΠΑ ΘΑΣΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ