Β. Γεωργούλης: Λίστα Νηπιαγωγείου 150 ευρώ (καταγγελία γονέα)- Αυτή είναι η φιλολαϊκή πολιτική σας;

11
4594

Ερώτηση γονεα πρώτη μέρα σήμερα σε εμένα! «ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΛΙΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ 150 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 40 ΛΕΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΎΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ» Ερώτηση δική μου στο υπάρχον πολιτικό σύστημα και ειδικά στην «αριστερή » κυβέρνηση που έχουμε! Αυτή είναι η δωρεάν παιδεία για τον εργαζόμενο? Αυτή είναι η ίση αντιμετώπιση Ελλήνων και αλλοδαπών μαθητών ? Αυτή είναι η φιλολαικη πολιτική σας ? Για άλλη μια φορά απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού ? Στις φωτογραφίες ή λίστα χωρίς φυσικά τα προσωπικά στοιχεία των γονέων

Φωτογραφία του Βασίλης Γεωργουλης.
Φωτογραφία του Βασίλης Γεωργουλης.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν πρόκειται για ιδιωτικό από ότι κατάλαβα νηπιαγωγείο ποιο είναι το πρόβλημα. Αν είναι ακριβό πηγαίνετε αλλού

    • Απο τη στιγμη που το άρθρο λέει για δωρεάν παιδεία προφανώς δεν μιλάει για ιδιωτικό τομέα αλλα δημόσιο που τον χρυσοπληρωνουμε όλοι.

    • Ο Βασίλης είναι στην Κέρκυρα οπότε μάλλον από ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Κέρκυρας είναι

  2. Επώνυμα να λες το όνομα της σχολικής μονάδας,χωρίς να πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα!Αυτά κάνει και το κόμμα σου;Σοβαρότητα θέλει κι όχι αναδημοσιεύσεις!Αν είναι δημόσιο σχολείο να το καταγγείλεις, όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα!

  3. Δεν φαίνονται οι ποσότητες για τα είδη του βιβλιοπωλείου αλλά τα 150 ευρώ μου φαίνονται υπερολικά

  4. Δεν υπαρχει ιδιωτικο νηπιαγώγειο στη Κω….
    Οσο αφορα τη λιστα το χαρτι υγειαςε θα το αγορασει ο γονιος????
    Το πλαστικο χρωμα, τι θα το κανουν????????

  5. Ενημερωμένος πολίτης = ενεργός και χρήσιμος πολίτης. Κανείς δεν μας απαγορεύει να ενημερωθούμε μέσω δια δικτύου για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας. Εδώ υπάρχουν ακόμη και στο νησί ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί που ζητούν από γονείς που έχουν ενταχθεί στο επιδοτούμενο από το ΕΣΠΑ πρόγραμμα να διαθέσουν ποσά γύρω στα 100 ευρώ για αγορά γραφικής ύλης κλπ ενώ το πρόγραμμα το απαγορεύει αυτό αυστηρά. Ας ενημερωθούμε και ας διεκδικήσουμε αυτά που πρέπει. Δεν είναι δυνατόν κακοί επιχειρηματίες να μας βάζουν χέρι και να μην μιλάμε. Τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.

  6. Πως κάνεις έτσι ,εμεις έχουμε σκάσει ήδη 400αριες με το καλημέρα σας που λένε…ειναι και δύο ….που να είσαι και πολύτεκνος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ