ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Μείναμε πάλι χωρίς νυχτερινή βάρδια στο ΕΚΑΒ! (με 33χιλ. κατοίκους & 100χιλ. επισκέπτες)

7
1240

ΣΗΜΕΡΑ 17-9-17 ΣΤΗΝ ΚΩ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ , ΜΕ  33.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ  100.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ  (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ) ΤΟ  ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ !!!

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ    ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ  ΜΑΣ …
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, δεν είσαι ενήμερος. Την νυχτερινή βάρδια την έχει αναλάβει τις μονές μέρες ο ΝΕΚΤΆΡΙΟΣ και τις ζυγές ο Κάπτεν Ηλίας..

    Μην τα θες όλα, έφεραν και δυο γιατρουδάκια στο νοσοκομείο. Όσο για τις μέρες που θα απουσιάζει ο Βουλευτής στην βουλή για ψήφιση νέων μνημονιακών μέτρων την νυχτερινή βάρδια θα αναλάβει ο …. της Ομάδας Μ…… του ΣφΥΡΙΖΑ…

  2. Τι εκανες εσυ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ και καθε ενας απο μας τους ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ??????
    Ψηφιζαμε και ψηφισαμε ……………

  3. καλα εισαστε προπαγανδιστες….εγω ακουω τον υπουργο Πολακη που τα ξερει ολα.Ολα πανε καλα και ευημερουμε.Οποιος λεει αντιθετα να φιμωνεται αμεσως.Μην τους ακουτε και να διαβαζετε μονο Αυγη και εφημεριδα των συντακτων να ενημερωνεστε σωστα.Να βλεπετε μονο ΕΡΤ μεχρι να φταιξει το καναλι ο Συντροφος Σαββιδης οποτε θα βλεπετε και αυτο.

  4. ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΒ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!

  5. Γιατι συντροφε.Σου λειπει σημερα κατι με την κυβερνηση της αρριστερας?Ολα τα εχουμε μην τον ακους.Ο Συριζα εχει κανει την Ελλαδα παραδεισο σε ολα…καλα δεν ακουσες τον υπουργο Πολακη?Ντροπη σου

  6. Κυριε κιαρη σας παρακαλω καντε μια ερευνα στην διοικηση του ΕΚΑΒ στην Αθηνα που ανηκει το ΕΚΑΒ της Κω γιατι δεν εχουν αρκετο προσωπικο σε ενα τοσο μεγαλο νησι οπως η Κως και τι περιμενουν για να στειλουν κοσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ