ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Σκουπίδια παντού…

19
1182

Οι φωτογραφίες που μας έστειλε φίλος αναγνώστης είναι από το δρόμο που οδηγεί στον Άι Γιώργη της Καρυδιάς (πάνω από το Λοφάκι).

Περαστικοί που πάνε εκεί είτε για βόλτα, είτε για πικ νικ… Αφήνουν τα σκουπίδια στο δρόμο, με συνέπεια να εμφανίζουμε μια εικόνα ενός απέραντου σκουπιδότοπου.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πιάσε μια Σακούλα και μαζεψέ τα όπως κάνουμε όλοι μην περιμένεις από τους άλλους να το κάνουν Πρώτα εμείς πρέπει να γίνουμε Άνθρωποι και να ποτέ δούμε κάποιον να πετάει σκουπίδια να τον καταγγείλεται.

  2. Πεντε μποκαλια και καναδυο χαρτια σε δεκα λεπτα θα τα`χες μαζεμενα αν ηθελες και μετα βγαλε και της φωτο να της κολησουμε στην μουρη των αρμοδιων ετσικανει ο κοσμος !

    • Βρε κοπριτη τακις,μια που δεν κανεις τιποτα εσυ και ο δημαρχος σου

      δεν πας να τα μαζεψεις εσυ,μπας και σκυψεις καποτε στην ζωη σου,κοπρο.Ακου να μαζεψω τα σκουπιδια και να βοηθησω αυτους τους αχρηστους που διοικουν το νησι.Κοπροσκυλα του δημου.

  3. Τα σκουπίδια ειναι δυστυχώς παντού,ο παραλιακός δρόμος στην Λάμπη από το Diamond Hotel μέχρι την στροφή μπροστά από το ξενοδοχείο Aeolos και Kosta Angela έχει σκορπισμένα σκουπίδια παντού ,οι ξένοι και ντόπιοι τα βλέπουν και τα μαζεύουν άλλα δεν υπαρχή ούτε ένας κάδος .
    Το ίδιο στο δρόμο από το Grecotel μέχρι το Ammos σκουπίδια παντού.
    Με λίγη οργανωση (από τον προυπολογισμό του δήμο) δεν μπορούν να τοποθετηθούν έξτρα κάδοι σε κάποια σημεία;
    Η καθαριότητα ειναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε ένα τουριστικό νησί .

  4. Το απωθημένο του Νεοέλληνα είναι να νιώθει ότι τον υπηρετούν,ότι το να μαζεύουν τα σκουπίδια του οι άλλοι ,τον ανεβάζει Κοινωνικά.Πολύ ψυχασθένεια..Μεγάλη αρρώστια.Πάει κάποιος παραλία και αφήνει 15 γόπες χωμένες στην άμμο ,σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αντί να ενσωματωθούν οι Βαλκάνιοι στην Κοινωνία μας,εξισωθήκαμε εμείς με την Αντιτουριστική και αντικοινωνική συμπεριφορά κάποιων απ αυτούς!!!Περνάει κάποιος μπροστά από δέκα μαγαζιά που έχουν καλό και φθηνό καφέ ,αλλά δεν τον αγοράζει,μόλις πάει στην παραλία ,θα παραγγείλει ντελίβερι ,και θα αφήσει τα σκουπίδια του εκεί να τα μαζέψουν οι δούλοι.Πολύ βαθύ ‘κάψιμο’….

    • Το αλβανοποιηθεί δεν κολά….Δεύτερον ‘η τον αγοράσει ‘η τον παραγγείλει τον καφέ, αν τον πετάξει στην παραλία είναι το ίδιο. Όμως σε ένα οργανωμένο κράτος που ο δημότης πληρώνει,τέλη καθαριότητας,που πληρώνει 29% εφορία που πληρώνει τα μαλλιά της κεφαλής του,ο Δήμος ,το κράτος είναι υποχρεωμένοι να του παρέχουν τουλάχιστον τα βασικά.Περίθαλψη,καθαριότητα,ειρήνη.Όμως εδώ δεν φτάνουν.Μισθοί δημάρχων και όχι μόνο,αντιδημάρχων,συμβούλων,παρατρεχάμενων,αναθέσεις δίχως διαγωνισμούς κ.λ.π.Εδώ δεν υπάρχει οικονομία σχέδιο ,όραμα….Ό νεοέλληνας συμφωνώ είναι χάλια,αλλά αυτό δεν είναι απωθημένο.Τον υποχρεώνουν να πληρώσει για να έχει καθαρή πόλη…και δεν έχει.Απλά πράγματα.

      • Είμαι σχολιαστής που κάθε μέρα μαζεύω σκουπίδια όπως και κάποιοι άλλοι

        Παπαγάλε το ντελίβερι το έγραψα για να στηλιτεύσω μια κακή συνήθεια,που την χλευάζουν όλοι οι ξένοι,μα σε παραλία πάνε κάποιοι συμπολίτες μας,μα σε βόλτα,μα στη δουλειά,απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία καφεδιάς.Είναι ο ραγιαδισμός,ο ωχαδελφισμός μιας διαλυμένης κοινωνίας.Η παρακατιανή μόδα,η υπερβολή δείγμα του τι μας έφερε εδώ.Πάψε να βάζεις ταμπέλες και να πετάγεσαι σαν ραπάνι ,όταν νομίζεις ότι κάποιο θέμα έχει πολιτικοποιηθεί.Κοινωνικά περνάμε κρίση,όπως και ηθικά και αυτό δεν φτιάχνεται ούτε με οργανωμένο κράτος,ούτε με συλλογικές παπαριές,Όταν γίνουμε υπεύθυνα άτομα,τότε μπορούμε να κάνουμε κράτος.Τώρα εξισωθήκαμε με τις πλακοτσουνοκεφάλες!!!!

      • Βλακακο ο δημος ανηκει σε εσενα.Προστατεψε τον.Ακομα στην εποχη της Τουρκοκρατιας ζεις.

  5. Αναγνωστη αντι να τα εβγαζες φωτογραφια ας τα μαζευες.Τι θελεις καποιον απο πισω ?Οριμος πολιτης φανταζομαι εισαι.Το νησι ανηκει σε ολους.Κανε κατι μην περιμενεις απο τον διπλα να το κανει να απλα να σπρωχνεις τα σκουπιδια μπροστα απο το σπιτι σου να πανε διπλα.

  6. 5 λεπτα θα σου επερνε θα εχανες και κανενα κιλο και πιστεψε με θα σου εφτιαχνε τι διαθεση περισσοτερο απο το να βγαλεις φωτο.μαζεψε τα……κανεις μα κατι αλλο αντιπολητευση βλακα.

  7. Ελατε να δειτε στο Ζηπαρι, το εχουν ξαναγραψει αλλα το κανουν γαργαρα γιατι δεν ειναι η πολη δυστυχως. Καθε πεζοδρομιο λαδια, γλυτσες κ βρομιες απο σκυλους κ γατες, οι καδοι αδειαζονται απο το δημο κ τα μισα σκουπιδια πεφτουν εξω κ τα αφηνουν, ενα χωριο γεματο μιγες κ ηχορυπανση απο αδεσποτα κυνηγοσκυλα, γατες κ κοτετσια σε καθε αυλη σπιτιου. Χορτα κ ποντικια σε καθε αυλη κ δρομο. Μετα λενε για αρρωστιες. Δεν σταματα τουριστας στο Ζηπαρι κ δειτε το θεμα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΟΙ.

  8. ρε βλαμμενοι,τι ειναι αυτα που λετε; γιατι να τα μαζεψει ; γιανα πατε να τα ξαναριξετε; το θεμα ειναι να βγει προς τα εξω και μετα ναι αςμαζευτουμε ολοι να παμε να τα μαζεψουμε ,γιατι να στην καθαρισει ,τι ειναι οδοκαθαριστης; εσυ πας στην δουλεια του να τον βοηθησεις; σταματηστε αυτην την καραμελα ,καντο εσυ και μην μιλας.το θεμα πρεπει να βγαινει προς τα εξω ,παραδειγμα στο ποδηλατοδρομο ειναι συνεχως μηχανακια ,αντε και δεν τους λεμε τιποτα πως θα σταματησουν να ειναι εκει,δωστε λυσεις εσεις που λετε εξυπναδες …αλλα οταν θα γινει το ατυχημα και κλαιμε ολοι μαζι μην ακουσω φταει η κακια η ωρα…και κατι αλλο δεν με ενδιαφερει οταν κανω παρατηρησεις εξω στην πολη η φραση που μου λενε τα παραπονα σου στον δημαρχο, εγω προσωπικα θα τα κανω και τα κανω στον δημαρχο,αλλα οταν ριξω τις νομικες ευθυνες σε αυτους που κανουν παραβασεις μην με κατηγορεισε τε,καλως κακως θα μαθουμε να τηρουμε τους νομους …εκτος αν δεν θελετε ,οποτε καλυτερα ας αλλαξετε πολη εσεις που νομιζετε οτι ειναι τσιφλικι σας,καλημερα σας

  9. Την περασμένη τετραετία του Καίσαρλη είχαμε συνεχώς αναρτήσεις με σκουπίδια από την κ.Πη,από τον κ.Κανταρζή,απο τον Βαβλά κ.λ.π.Κατηγορούσαν την τότε δημοτική αρχή για ανικανότητα και απραξία. Σήμερα ως δια μαγείας όλοι μας λένε πως τα σκουπίδια πρέπει να τα μαζεύουμε μόνοι μας.Συμφωνώ με ένα όρο.Να μου αφαιρέσει ο Δήμαρχος τα τέλη καθαριότητας .Έχω αποθήκη,δεν παράγω σκουπίδια αλλά πληρώνω στα 500 ευρω ηλεκτρικό ρεύμα 220 ευρώ για το δήμο,και μου λέτε πως πρέπει να μαζέψω μόνος τα σκουπίδια; Όλοι οι ανίκανοι μαζευτήκατε στο δήμο και τώρα πουλάτε ευρωπαική κουλτούρα για να καλύψετε την ανικανότητα σας….

    • Ελα ντε.Αυτο ειναι το προβλημα σου?σου λεει το εκαναν αυτο και βγηκε δημαρχος ο Κυριτσης να το κανω και εγω?Ποσο βλακεια κουβαλας?

  10. θέλετε και ποιοτικο τουρισμο τρομάρα σας!!! όλο το νησί βρωμάει…δεν υπάρχουν κάδοι σε πολλά σημεία και επιτελους ας αρχισουν να πεφτουν πρόστιμα σε πολλούς ασυνείδητους ειδικά στις παραλίες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ