Δημήτρης Καλλούδης: Τοιχίο Β. Γεωργίου (φωτό) – Πιστεύω στη μαγκιά του Δημάρχου…

11
1081

 

 Toυς «χαιρετισμούς» του στην εξουσία στέλνει με τον δικό του τρόπο και με την ιδιαίτερη του ματιά ο γνωστός συμπατριώτης μας σκηνοθέτης, Δημήτρης Καλλούδης, επικεντρώνοντας με τις φωτογραφίες του και την ανάρτησή του στο facebook, σε άλλο ένα ιδιαίτερο σημείο της πόλης που χρειάζεται άμεση παρέμβαση, μιας και η κατάσταση θα χειροτερεύσει ακόμα περισσότερο ενόψει του χειμώνα…

Ο δρόμος αυτός είναι ίσως, ο ωραιότερος παραλιακός της Κω και καθημερινά περιπατουν εκατοντάδες τουρίστες είτε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο. Εδώ και οκτώ χρόνια που γκρεμίστηκε ενδεχομένως από κακοτεχνία δεν βρέθηκε ένας Δήμαρχος να πράξει το αυτονόητο, δηλαδή να το επισκευάσει. Η κατολίσθηση έγινε επί δημαρχίας Κυρίτση, αν θυμάμαι, που θυμάμαι.

Ο επόμενος δήμαρχος ο κύριος Καϊσαρλης το άφησε επί τέσσερα χρόνια, για να φαίνονται τα έργα του προηγούμενου δημάρχου. Στις δημοτικές εκλογές, αναδείχτηκε και πάλι δήμαρχος ο Κυρίτσης και επί τρία και πλέον χρόνια η κατάσταση αυτή ξεπερνάει κάθε λογική.

Και διερωτώμαι μαζί μου φαντάζομαι κι όλοι οι κάτοικοι της Κω, γιατί δεν το επισκευάζουν.

Δεν μ’ ενδιαφέρει αν εμπλέκονται διάφορες κρατικές υπηρεσίες, δεν μ’ ενδιαφέρει αν η κτηματική υπηρεσία δεν τα βρίσκει με την αρχαιολογική, μ’ ενδιαφέρει να μπει μπροστά ο Δήμαρχος, αυτός ειναι ο άρχοντας του νησιού, να το επισκευάσει κι’ ας πάει την επόμενη φυλακή. Είμαι σίγουρος ότι όλος ο κόσμος θα του συμπαρασταθεί.
Δεν ειναι ο λόγος μου καταγκελτικος, επισημάνσεις κάνω διότι γνωρίζω την αναλγησία, τον οχαδελφισμο, την «αβουλία» και το χεσ……..μας ρε Καλλουδη που ήρθες να μας κάνεις υποδείξεις?

Πιστεύω στην μαγκιά του δημάρχου, και ίσως αναλάβει πρωτοβουλία γιατί απλά είναι ευφυής….. Χαιρετισμούς στην εξουσία.

Φωτογραφία του Dimitris Kalloudis.
Φωτογραφία του Dimitris Kalloudis.
Φωτογραφία του Dimitris Kalloudis.

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Καλά ξυπνητούρια περιμένατε την αποστρατεία για να δείτε το χάλι...

      Όμως μην ανησυχείτε, θα το φορτώσουμε και αυτό στις ζημίες από τον σεισμό…

  1. μηπως πρεπει να καθησουμε στα 4.Τι τουμπα ειναι αυτη.Ειναι υποχρεωμενος να φτιαξει το τοιχειο.οχι μονο να φορα κοκκινα και βολτες,το να φτιαξει το τοιχειο το οποιο ειναι δικη του ευθυνη,γιατι το εκτισε με αμο και οχι με τσιμεντο,για να χαθουν χιλαδες ευρω,τα οποια ακομα αναζητουνται.Ανδρες να ειμαστε σαυτην την ψευτοζωη,και να μην φοβομαστε τους φασιστες

  2. ο κυριτσης και ο γερασκλης κανουν μελετες!!! 8 χρονια για το τοιχιο!!!

    σε 100 χρονια θααααααααααααα το επισκευασουν.θααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  3. θα μπορούσε να κτιστεί ολόκληρη πόλη. Αλλά δυστυχώς εδώ είναι Ελλάδα. Και μεις είμαστε έλληνες που δεν φταίμε ποτέ, γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι.

  4. Μάγκας είναι στο να κάνει ταξίδια και να διχάζει το νησί. Ολη η ανικανότητά του αποτυπώνεται στο τοιχείο της βασιλέως γεωργίου. Άστα κύριε Καλλούδη τα ευχολόγια και πες τα πράγματα με το όνομά τους.

  5. ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ 95.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΩΣΩ

    10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΟΙΧΙΟ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ