ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εργαζόμενους του Δήμου για τον φιλότιμο καθαρισμό της ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

9
3493

Καλημέρα σας,

θα ήθελα ως δημοτης της Κω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους εργαζόμενους του δήμου οι οποίοι όταν έσβησαν τα φώτα της χτεσινής ‘λευκής νύχτας’, που άφησε πίσω της σωρούς από σκουπίδια βρώμικους πεζόδρομους και κοινόχρηστους χωρους.

Αναλαβανε δράση και τα κάνανε όλα ‘λαμπίκο’.

Το ευχαριστώ είναι λίγο παιδιά, ελπίζω και εύχομαι ο δήμος να σας ανταμείψει ανάλογα για τον κόπο και το φιλότιμο σας.

ευχαριστω πολυ

ένας δημότης.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στα κοπρόσκυλα που μαζευτήκανε και το κάνανε χωματέρη το μέρος δεν θα δώσεις συγχαρητήρια?

  2. απαραδεκτη η εικονα της βρωμικης πόλης από τους επιχειρηματιες που πηραν μερος στις λευκες νυχτες.απαραδεκτο να κλεινεις τους δρομους και τις παροδους χωρις να υπολογιζεις τους γονεις που τρεχουν σε φροντιστηρια σε απογευματινα σχολεια,αλλα και τους επαγγελματιες που δεν ελαβαν μερος,αλλα και πολλους γιατρους οι οποιοι βρίσκονται στην περιοχη.καμια αδεια από καμια αρχη.ο ταξιδευτης απλα ανύπαρκτος…

  3. Αν ο καθένας φρόντιζε για την καθαριότητα μπροστά στην επιχείρησή του δεν θα υπήρχε αυτή η εικόνα. Δυστυχώς όμως το μόνο που τους νοιάζει είναι τα ταμεία τους και οι λεζάντες στα σάιτ.

  4. Άποψη μου είναι ότι η μικροπολιτική σκοπιμότητα ,θυμίζει εκτός από …Δαρβίνειο θεώρημα και το απλούστερο ‘το έξυπνο πουλί απ την μύτη πιάνεται’….Αν αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες εκθέτουν τις υπηρεσίες καθαριότητας και όχι τους …άπλυτους που τα πέταξαν …ε τότε ….χρειαζόμαστε ‘εμβόλιο’.Όπως η υποχρέωση να φοράμε ζώνη,κράνος, να μην τρέχουμε,να μην οδηγούμε πιωμένοι,έτσι υπάρχει και η άγραφη υποχρέωση-καθήκον μας να μην ρυπαίνουμε τον χώρο που μοιραζόμαστε.Αν θες και άλλο παράδειγμα πήγαινε καμιά βόλτα σε παραλίες κεντρικές και μη!!!!!Δεν πάμε καλά…..

  5. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ

    ..Ή Ο ΠΙΘΗΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ!ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΑΡΩΜΑ,ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

  6. Μπράβο και σε σένα φίλε αναγνώστη που ευχαριστησες τους εργαζόμενους του δήμου αλλά κανονικά κάθε επιχειρηματιας ΕΠΡΕΠΕ να φροντίσει προσωπικά για την καθαριοτητα μπροστά στον χώρο της επιχείρησης του μετα το πέρας της εκδήλωσης κι όχι να περιμένουμε τους εργαζόμενους να έρθουν οι άνθρωποι να μας ξεβρωμισουν.

  7. Φίλε αναγνώστη,απορώ πως ασκείς την επιμέλεια των παιδιών σου...

    Μήπως τους λες για παράδειγμα,όταν σβήσει το τσιγάρο,να πετάνε την γόπα κάτω,επειδή κάποιος σκουπιδιάρης θα την μαζέψει,μήπως το ίδιο με το χαρτί,με το κουτί του αναψυκτικού τους λες..θα περάσει ο Καθαριστής ή μόλις φύγεις θα το μαζέψει για χάρη σου ο επιχειρηματίας?Μήπως τους λες και κάτι σχετικά με την συνταγή σου,να σε προσέχουν και λίγο?Εγώ ΔΕΝ θα σου πω ΜΠΡΑΒΟ,αλλά περαστικά σου!!!!

  8. Μην διαβάσετε κάτι καλό αμέσως σαν όρνια να το παίξετε ξερόλες…είστε για λύπηση..μικροπρεπής….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ