ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Βγάζει το χέρι από το παράθυρο και πετάει σακούλα με σκουπίδια στο δρόμο (φωτό)

16
3767

Δεν θα έμπαονα στον κόπο να το σχολιάσω, αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου.

Στον επαρχιακό δρόμο στην ευθεία μετά τη λίμνη καθώς πήγαινα με δίκυκλο σε προπορευόμενο όχημα κάποιος ελληνάρας βγάζει το χέρι από το παράθυρο και πετάει σακούλα με σκουπίδια στο δρόμο.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και άλλη μέρα πάλι με άλλο αυτοκίνητο.

Βλέπετε κι εσείς στις φωτογραφίες που σας έστειλα τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί στην άκρη του δρόμου στο δρόμο που περνάνε καθημερινά χιλιάδες επισκέπτες του νησιού.

Ντροπή και κρίμα.

Αναγνώστης Κως

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

      Να ποιοι ειμαστε εμεις οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΡΥΒΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΒΟ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ, ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑς ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ «ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ?» ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ…

    • Αποκλείεται! Θα ήταν κανένας λάθρο! Αυτοί μας βρωμίζουν με τα σκουπίδια τους εδώ και 3 χρόνια! Εμείς είμαστε καθαροί!

  1. Και τι να κανει ωρε παλιομλκ ο δημαρχος εσυ που τον βριζεις να να κυνηγαει τον καθε ..λακα απο πισω σαν εσενα που πεταει τα σκουπιδια οπου βτει και να τα μαζευει.Και για να μαθεις κατι χρησιμο αυτος ο δρομος ανηκει στην περιφερεια και δεν ειναι δουλεια του δημου να τα καθαρισει..

  2. Ας αρχίσουν να πέφτουν τίποτα προστιματακια όπως στο εξωτερικό, να δούμε αν θα το ξανακάνουν!!! Όσο για τη βρωμιά όλο το νησί βρωμαει και ζεχνει!!

  3. Έλεος ρε φίλε στο σχόλιο 1!!!!!! Δεν φταιει ο Κυρίτσης και ο κάθε Κυρίτσης όταν ο κάθε τσοπανης πετάει τα σκουπίδια του απο’ δω κι απο’ κει.Έχουμε καταντησει αηδια δηλαδή με τις μλκιες που γράφουμε!!!!!!!

  4. ΠΑΛΙΟΜΠΑΓΛΑΜΑ,ΒΛΑΚΑ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΕΝΤΟΜΟ.ΠΑΛΙΟΜΕΡΜΙΓΚΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΓΥΦΤΟΑΤΣΙΓΚΑΝΕ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ.ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΥΚΑΛΑ ΣΟΥ.

    • ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΡΧ…..ΤΟΥΣ.
      ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ