ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ οι αριθμοί ευημερούν αλλά…δύσκολες στιγμές για πολλούς δίπλα μας

3
2420

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα από έγκυρες πληροφορίες υπάρχει ένα ιδιαίτερο καθεστώς στο ξενοδοχειακό συγκρότημα το νησιού μας που βρίσκεται υπό ειδικό καθεστώς εκκαθάρισης, με αποτέλεσμα να είναι σε αβεβαιότητα πάνω απο 300 εργαζόμενοι αλλά και μεγάλο μέρος  των προμηθευτών της εταιρείας που είναι από το νησί μας, σε περίπτωση κανονιού που από οτι φαίνεται εκει πάει…

Στο νησί θα υπάρχουν μεγάλοι κλυδωνισμοί…τα χρέη ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο…

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ οι αριθμοί ευημερούν αλλά…δύσκολες στιγμές για πολλούς δίπλα μας…

Ένας ξενοδοχοϋπάλληλος

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ηταν μονο αυτο?Εδω στην πιο καλυτερη χρονια τους ξενοδοχοι ο θεος να τους κανει,βαζουν και υπογραφουν τους υπαλληλους για αλλα ποσα και αλλα δινουν.Δεν δεινουν δωρο εκβιαζοντας για να τους παρουν και του χρονου.Δινουν 500 και 600 ευρω κσι πρεπει νσ εισι και ευχαριστημενος ,σου λεει αν θες αλλιως εχει και αλλους.Ποτε θα τους παρει οκοσμος με τις πετρες?

    • Όσο δεν πάτε να τα καταγγείλετε επίσημα η κατάσταση θα συνεχίζετε. Και εισαγγελέας υπάρχει και επιθεώρηση εργασίας υπάρχει ακόμα και σωματείο υπάρχει. Αλλά φοβάστε ότι θα χάσετε τη δουλειά σας και ελπίζετε ότι γράφοντας κάπου ανώνυμα θα λυθεί το πρόβλημα σας. Ομελέτα χωρίς να σπάσουν τα αυγά δεν γίνεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ