ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Γίνεται το έλα να δεις στο Δήμο -Με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα κάνουν τις δουλειές τους όλο το 24ωρο…

17
1051

Καλησπερα θα ηθελα να εκφρασω ενα θεμα το οποιο εδω και πολυ καιρο γινεται το ελα να δεις στον δημο.

Eιναι ο κ. Kυριτσης που ελεγε οτι θα φτιαξει την κατασταση…

Αυτο που θελω να πω σαν φορολογουμενος πολιτης οτι πλεον εχει γινει της μοδας, τα υπηρεσιακα αυτοκινητα του δημου να εχουν γινει ιδιωτικης χρησης, τα οποια πληρωνουμε φυσικα ολοι εμεις και τα εχουν καποιοι να κανουν της δουλειες τους ολο το 24ωρο (να μεταδενουν τα ζωα τους, να πηγαινουν στην μανα τους,  να παιρνουν φαγητο απ’ εξω) και οτι αλλο προκυψει…

Αυτους ποιος τους ελεγχει, υπαρχει κανενας αρμοδιος;
Β.Χ
(Υπαρχει και φωτογραφικο υλικο που φαινονται συγκεκριμενα προσωπα που ολοι τα βλεπουμε καθημερινα)

 

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ υπάρχει προ’ι’στάμενος που χρησιμοποιεί αυτοκίνητο φορέα που έχει κλείσει (ήταν και εκεί προ’ι’στάμενος) χωρίς πορτοκαλί πινακίδες εδώ και χρόνια 24 ώρες το 24ωρο. Και φυσικά τα καύσιμα τα πληρώνει ο δημότης.

  2. elate kai parakatv na deite tessereis -tessereis mesa se fortigakia ,se fortiga,sxedon kathimerina.
    O enas panv ston allo kai ……..h natassa na kanei boltes me to Zafeira !

  3. που να δεις ………να χαρίζει καύσιμα σε υπαλλήλους να κάνουν τις δουλειές τους με το φορτωτή του Δήμου στα σπίτια τους και αλλού

  4. και ποιος σας ειπε βρε βουρλα οτι απαγορευετε να κινουνται με τα αυτοκινητα του δημου αυτοι που κατεχουν υψηλοβαθμες θεσεις στο δημο παντου το ιδιο γινετ ξυπνατε

  5. Βουρλο είσαι τα δημόσια αυτοκίνητα ειναι για συγκεκριμένο σκοπό και οχι να πηγαίνουμε στο ΑΒ με την οικογένεια για ψώνια και στην ΖΙΑ για φαγητό!!!!!

  6. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

    Χαρακτηριστικές παραβάσεις που επισύρουν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες είναι οι περιπτώσεις: της χρησιμοποίησης υπηρεσιακού αυτοκινήτου από μη δικαιούμενα πρόσωπα, της χρησιμοποίησης περισσοτέρων υπηρεσιακών αυτοκινήτων, υπό προσώπων που δικαιούνται να χρησιμοποιούν ένα και μόνο αυτοκίνητο, της παράλειψης να φέρουν μαζί τους τα συνοδευτικά έγγραφα («διαταγή πορείας» και «δελτίο κίνησης»), της στάθμευσης και διανυκτέρευσης του αυτοκινήτου παρανόμως σε μη ασφαλή δημόσιο χώρο, με συνέπεια την πρόκληση σοβαρών ζημιών, της κίνησης του αυτοκινήτου όχι μόνο εκτός των ορίων τοπικής αρμοδιότητας, αλλά και στο εξωτερικό, η μεταφορά, ή στάθμευση έμπροσθεν νυκτερινών κέντρων διασκέδασης, η χρήση των αυτοκινήτων για μετάβαση σε παραλίες ή υπεραγορές, η μεταφορά προσώπων, δικαιούχων και μη, σε εξοχικές κατοικίες κ.λ.π. Επίσης, πλήθος υπηρεσιακών παραγόντων χρησιμοποιούν παράνομα κρατικά αυτοκίνητα, προκειμένου να τους μεταφέρουν από την οικία τους στην υπηρεσία ή και για προσωπικές ακόμα εξυπηρετήσεις των ιδίων και των οικογενειών τους.

  7. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

    Ακόμη παρατηρείται το φαινόμενο να χρησιμοποιούνται, κατά προκλητικό τρόπο, μεγάλου κυβισμού και πολυτελή αυτοκίνητα από τις υπηρεσίες τόσο των υπουργείων όσο και του ευρύτερου δημόσιου τομέα γι’ απλές διακινήσεις εγγράφων.
    Οι σοβαρές αυτές παραβάσεις έχουν ως συνέπεια την παρακώλυση της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος με την αδικαιολόγητη αύξηση των δαπανών, σε περίοδο μάλιστα εφαρμογής αυστηρού προγράμματος λιτότητας και εντεύθεν την εύλογη πρόκληση του λαϊκού αισθήματος.
    Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των ανεπίτρεπτων τούτων φαινομένων και των προκυπτόντων απαράδεκτων προβλημάτων ανακύπτει άμεση και επείγουσα ανάγκη να σας υπενθυμίσουμε και πάλι, τις απορρέουσες από τις ανωτέρω κανονιστικές διατάξεις υποχρεώσεις σας, οι οποίες απαρέγκλιτα πρέπει να τηρούνται, καθώς και να επιστήσουμε την προσοχή σας στις ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες που υπέχουν οι παραβάτες και που με μεγάλη αυστηρότητα, και χωρίς καμιά εξαίρεση, εφεξής θα διώκονται

    • ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ,ΕΤΣΙ;
      ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;
      ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;

  8. Δεν νομιζω οτι αυτα υπαρχουν για να πιγενουν οπου θελουν το λεει η ιδια η λεξη υπιρεσιακα να κανουν δουλειες του δημου οχι βολτες για καφε να πηγενεις στην φαρμα σ να πιγενεις στην μανα σ αυτα κοιριοι τα πληρωνουμε εμεις εκτος αν εισαι νεοπλουτος και δεν σε ενδιαφερει

    • Εχθες ηρθες στη Κω?Καλα δεν ειχες δει με τι αυτοκινητο κυκλοφορουσαν … του ΔΗΡΑΣ?Τωρα σε επισε η ευαισθησια?Εμενα παντα και αν ισχυει αυτο να καταργηθει αμεσως απλα εσυ δεν δικαιουσε να μιλας.

  9. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ/Α ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ… ΠΥΛΙ ΚΤΛ………ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ………ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΚΤΕΛ , ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!

  10. Ελληνας πολιτης που πληρωνει τους φορους του και δεν ασχολειται με τους αλλους.

    Εγω θα σας μονο οτι ως γνωστο κλασσικοι Ελληνες κοιταει ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου και να σχολιαζει αρνητικα τι κανει ο αλλος και οχι την παρτη του..Ολοι εσεις που σχολιαζεται δηλαδη ειστε οι τελειοι;Η μηπως θα θελατε να ειχατε και εσεις μια σταθερη δουλεια στην τοσο δυσκολη εποχη!!;;Πιστευετε δηλαδη τι οτι παιρνουν χιλιαρικα για μισθο επειδη εχουν ενα αμαξι να κινουνται;Που πολλες φορες αυτα τα αμαξια δεν εχουν καν καυσιμα να κινηθουν;Ε βεβαια ειπαμε ολοι εμεις ειμαστε τελειοι και ολοι οι ανθρωποι στις δημοσιες υπηρεσιες ειναι κοπροσκυλα και τους πληρωνουμε εμεις..ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ!!ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…Οσο για σενα φιλε που εχεις αποδεικτικα στοιχεια πρεπει να εχεις πολυ ελευθερο χρονο για να ασχολεισαι με το τι κανουν οι αλλοι..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ