«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» Κω: Στηρίξτε το θεσμό της οικογένειας και τους πολύτεκνους

12
702

Στις 5 Νοεμβρίου εορτάζουν οι Πολύτεκνοι, οι αιμοδότες του Έθνους

 

«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ»: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

 

Σταματήστε την ιδιότυπη, μοντέρνα γενοκτονία, που συντελείται εις βάρος του ελληνικού Λαού

 

Σήμερα, που περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χτυπιέται  ο ιερός Θεσμός της οικογένειας και ιδιαίτερα η πολύτεκνη οικογένεια και με την ευκαιρία του φετινού εορτασμού των Προστατών των πολυτέκνων Αγίων Τερεντίου και Νεονίλλης και των επτά τέκνων τους  -συμπίπτει με την 28η Οκτώβρη και θα εορτασθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου-, η Ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες», συναντηθήκαμε με το προεδρείο Πολυτέκνων Κω και ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης, σεβασμού και στήριξης προς τους αιμοδότες του Έθνους μας,  παραδώσαμε ένα μικρό (200 ευρώ), συμβολικό ποσό για τις ανάγκες του συλλόγου.

Ο πολυτεκνικός κόσμος της χώρας εκπροσωπείται από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και απαριθμεί 208.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, που εορτάζουν με νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 7 του Ν. 3454/2006) την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη.

Δυστυχώς, παρά το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα, το Κράτος όχι μόνο δεν λαμβάνει πρόνοια για το τεράστιο πρόβλημα της υπογεννητικότητας, αλλά την ίδια στιγμή κόβει ή και καταργεί οικογενειακά επιδόματα και κεκτημένα δικαιώματα των πολυτέκνων. Ταυτόχρονα, προωθεί και προπαγανδίζει την αντικατάσταση της οικογένειας με ομοφυλικούς ώστε, προσέξτε, να μην υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης της ελληνικής κοινωνίας. Προβλέπετε ότι γύρω στο 2050 οι Έλληνες θα συρρικνωθούν κατά 2 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα αργοπεθαίνει. Έτσι, λοιπόν, με τις επιταγές των υπερεθνικών ιδρυμάτων προπαγανδίζονται οι ομοφυλικές οικογένειες, ενώ χτυπιέται ο Θεσμός της οικογένειας, ώστε να μην γεννούν οι Έλληνες παιδιά. Αν αναλογιστούμε, ότι σύμφωνα με την Πράσινη Βίβλο της Ε.Ε, η ανανέωση των ευρωπαϊκών κοινωνιών μέσα από τη μετανάστευση –είτε με την μορφή γεννήσεων, είτε με τη μορφή εισόδου νέων μεταναστών- είναι μια διαπιστωμένη ανάγκη, αντιλαμβανόμαστε ότι προχωράμε προς μια γερασμένη και αδύναμη Ελλάδα, κατάργηση του έθνους-κράτους, ανοιχτά σύνορα, προστασία των μεταναστών έναντι των Ελλήνων. Στην προώθηση μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας, για τη δημιουργία μιας Ελλάδας πολυεθνικής, πολυθρησκευτικής, πολυφυλετικής, με την εξάλειψη της εθνικής συνείδησης και ιστορικής μνήμης και παράδοσης.

Προς τούτο το σχεδιασμένο (θυμάστε την Αραβική Άνοιξη;) πρόβλημα του μεταναστευτικού αλλά και η πρόσφατη ψήφιση του επιμελώς, προχείρου και ατελούς νομοσχεδίου αυτοκαθορισμού φύλου, το οποίο προφανώς και δεν είναι αποτέλεσμα ευαισθησίας μπροστά στη «δυσφορία σώματος-φύλου», πραγματικής ή επιλεγμένης κάποιων συμπολιτών μας, ούτε ήρθε να καλύψει τις υπαρκτές και σεβαστές ανάγκες τους, όσο για να υπηρετήσει βασικούς στόχους της Νέας Τάξης, όπως η αποδόμηση της οικογένειας και η απαξίωση Θεσμών και αρχών διαχρονικής και πανανθρώπινης αξίας. Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον γι’αυτά τα παιδιά δεν θα υπήρχε η αδικαιολόγητη επιμονή για το άρθρο 3 του νομοσχεδίου, που προβλέπει τη δυνατότητα και σε ανήλικο 15 ετών να προσδιορίσει το φύλλο του με βάση τη βούλησή του, παρά τις αντιδράσεις ειδικών επιστημονικών επιτροπών όπως της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας.

Και, ίσως, να μην ήταν υποκριτικό το ενδιαφέρον, αν είχε προηγηθεί η ψήφιση νομοσχεδίων, που αποτρέπουν την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ισοπέδωση που βιώνουμε. Που αντιμετωπίζουν την ανεργία, την φτώχεια, την κοινωνική εξαθλίωση, την καταστροφή των εργασιακών σχέσεων, τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Δυστυχώς, άλλες φαίνεται, όμως, να είναι οι προτεραιότητες των κρατούντων. Προωθείται από την άθεη εξουσία, με έντεχνο και συστηματικό τρόπο, η θεσμοποίηση νέου ανθρωπολογικού τύπου, χωρίς πολιτιστικό, βιογενετικό, θρησκευτικό και εθνοτικό προσδιορισμό και η μετάλλαξη της κοινωνίας σε ένα σύνολο μονάδων, χωρίς συνεκτικούς δεσμούς. Μια κοινωνία κατευνασμένων, ιδιοτελών, εγωκεντρικών και χειραγωγήσιμων ατομικοτήτων, όπου κάθε αφυπνιστική και εξεγερτική διαδικασία αναστέλλεται. Μια κοινωνία ατόμων και όχι προσώπων, από το κατά φύση στο παρά φύση αντί του υπέρ φύση,  που βοηθά τον άνθρωπο στο να ενώνεται με το Δημιουργό του και να αντλεί δύναμη από Αυτόν. Η ίδια η ετυμολογία της λέξης, εξάλλου, (άνθρωπος=άνω+θρώσκω) μαρτυρά την αλήθεια.

Στηρίξτε τον σημαντικό Θεσμό της οικογένειας και ιδιαίτερα τους πολύτεκνους και σταματήστε την ιδιότυπη, μοντέρνα γενοκτονία που συντελείται εις βάρος του ελληνικού Λαού, αν είστε Έλληνες και όχι ελληνόφωνοι, πολιτικοί εντολοδόχοι. Η χώρα λιγοστεύει, γηράσκει και απειλείται με εθνολογική αλλοίωση. Επαναπροσδιορίστε τη στάση σας και μην μεγαλώνετε μαζί με το οικονομικό, το πνευματικό και ηθικό έλλειμμα στη χώρα!

 

Ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  2. o syriza νδ πασοκ κλπ στηριζουν τους ανωμαλους γκευ τραβεστι

    λεσβιες παιδοφιλους κτηνοβατες και οτι ανωμαλια κυκλοφορει

  3. ΤΟ ΡΕΚΟΡ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΕΣΠΑΣΕ Η ΛΕΣΒΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

    Κάθε προηγούμενο ρεκόρ (για φέτος…) έσπασε η Λέσβος τον Οκτώβριο.
    Πιο συγκεκριμένα, στο λεγόμενο «κόκκινο νησί» κατέφθασαν 2.216 «προσφυγάκια» (ενώ τον Σεπτέμβριο είχαν εμφανιστεί 2.170, 1.053 τον Αύγουστο, 1.130 τον Ιούλιο, 940 τον Ιούνιο, 534 το Μάιο, 281 τον Απρίλιο, 336 τον Μάρτιο, 252 το Φεβρουάριο και 456 τον Ιανουάριο).
    Ουκ ολίγα ήταν και τα «προσφυγάκια» που… προτίμησαν την Χίο μέσα στον Οκτώβριο (συνολικά 1.069), ενώ την Σάμο μόλις 193, αριθμός που αποτελεί… αρνητικό ρεκόρ για το 2017.
    Συνολικά στα νησιά του βορείου Αιγαίου τον Οκτώβριο μπουκάρισαν 3.478 «προσφυγάκια», κατά τι λιγότερα από εκείνα που είχαν μπουκάρει τον Σεπτέμβριο (γύρω στις 4.000).
    (ΥΓ): Μόνο η εκλογή βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς εκλογές θα πανικοβάλλει τους συστημικούς που θεωρούν τους κατοίκους της Λέσβου πολιτικά δεδομένους (στον χώρο της αριστεράς και της «αλληλεγγύης»…) και θα σώσει το νησί από την πλημμυρίδα των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων και τις δυσμενείς συνέπειές της. Τίποτα άλλο!

  4. ….Ειπαμε…το κρατος κοβει τα επιδοματα απο τους πολυτεκνους επειδη υπαρχει τρυπα στα εσοδα του
    αλλα οι πολυτεκνοι του δινουν εργατες
    του δινουν φανταρους
    του δινουν φορους

  5. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    Προ ολίγων μόλις ημερών, τρεις ένστολοι Ευέλπιδες δέχθηκαν άνανδρη επίθεση από κοπάδι λυσσασμένων κόκκινων σκυλιών, που έψαχναν για «φασίστες» στο Μοναστηράκι και κατέληξαν στο νοσοκομείο!
    Ομοίως κι ένας εξοδούχος στρατιώτης, με πολιτική περιβολή, που τους φάνηκε για «φασίστας», γιατί ήταν κοντοκουρεμένος.
    Προχθές, στην Θεσσαλονίκη, ένας ανύποπτος νέος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άλλο κοπάδι δίποδων κομμουνιστών, γιατί φορούσε μπλούζα με το «Μολών Λαβέ».
    Αναφέραμε μόνο τα περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες και δεν πήγαμε πιο πίσω, αναφέροντας σωρεία παρομοίων περιστατικών, με τους ίδιους ασύδοτους παρακρατικούς πρωταγωνιστές, γιατί θα χρειαζόταν να γράφουμε ώρες ολόκληρες…

  6. Κάποιοι θέλανε να δοκιμάσουν κ το Σύριζα δοκιμαζετε το δηλητήριο; αυτά που πρεσβεύουν δεν είναι προς όφελος της πατρίδας αυτοι θέλουν την Ελλάδα χωρίς σύνορα χωρίς σημαία χωρίς θρησκεία κ οικογένεια νομινοποιησανε την ανωμαλία γεμισανε την Ελλάδα με μουσουλμάνους ψυχοπαθεις που σκοτώνουν για ενα κινητό κ αλλους που σκοτώνουν για να πάνε στον παραδεισο για τέτοια βαρβαρότητα μιλάμε κ δεν σκέφτηκαν οτι πρωτα προστατευτούμε τον έλληνα την Ελλάδα κ μετα τους αλλους πόσοι φόνοι έχουν καταγραφεί πόσες ληστείες ; απο τοτε που άνοιξαν τα σύνορα η κ μετα γιατί ο έλληνας να φοβάται να κυκλοφορήσει μέσα στην χώρα του ; πόσους ακόμα θα θρηνησουμε; τι καλό έχουμε απο αυτους; πήγαν κ οι έλληνες στο εξωτερικο αλλά ηταν κύριοι ουτε σκότωναν ουτε έκλεβαν έλεος έλεος.

  7. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ…..
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ..ΜΕ ΠΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ

  8. Κυρία μου …
    Σας προτείνω να καταργήσετε την γλουτένη από την διατροφή του εγκεφάλου Σας
    ή τουλάχιστον να την ελαττώσετε αντικαθιστώντας το αλεύρι του σιταριού
    με το πατροπαράδοτο αλεύρι ΖΕΑΣ!

      • Όπως καταλαβαίνετε και η ίδια Σας …
        Το μόνο επιχείρημα που απέμεινε (ακόμα και στον ΑΝΏΝΥΜΟ) εγκέφαλό Σας
        είναι το (Χαχαχαχαχαχαχαχ…)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ