Ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ετοιμάζονται να δώσουν το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς

12
699

Ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες»: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

  • Ετοιμάζονται να δώσουν το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς
  • Η διενέργεια δημοψηφίσματος θα αναδείξει την τεράστια αναντιστοιχία μεταξύ λαϊκής βούλησης και των ξενόδουλων πολιτικών κομμάτων. Τολμήστε το, αν πραγματικά υπηρετείτε τα συμφέροντα Λαού-Πατρίδας

Αφού, οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μας ταγοί, φτωχοποίησαν τη χώρα και το Λαό, δρομολόγησαν τη δημογραφική κατάρρευση και το τελειωτικό ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές για 99 χρόνια, μέσω των μηχανισμών (ΤΑΙΠΕΔ κ.λπ.) που στήθηκαν για το σκοπό αυτό, έρχονται μέσω των πλειστηριασμών στην ουσία να υπεξαιρέσουν -μετά την δημόσια- και αυτή την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων πολιτών.

Μέσω δε της περαιτέρω εισοδηματικής κατάρρευσης (κατάργηση προσωπικής διαφοράς, μείωση αφορολόγητου κ.ά.) που ακολουθεί, το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, ακόμη και αυτοί που μέχρι χθες ήταν συνεπείς, θα γίνουν οφειλέτες του «δημοσίου», αφού δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δυστυχώς, η ψευδεπίγραφη Αριστερά των αμετροεπών λόγων και των εσκεμμένων ψευδαισθήσεων κατάφερε να διαγράψει την όποια διαφορά ανάμεσα στην Αριστερά και Δεξιά. Έγινε «σιαμαία» με τη συντήρηση και την οπισθοδρόμηση και όχι μόνο συνέχισε, αλλά και με μεγαλύτερο ζήλο συνεχίζει το ξεπούλημα και την υποθήκευση του μέλλοντος της Χώρας και του Λαού.

Τελευταία, παίζεται ένα επικίνδυνο, ανίερο και αντεθνικό παιχνίδι σχετικά με το όνομα των Σκοπίων. Πληροφορίες φέρουν να είναι προσυμφωνημένο σε ανώτατο επίπεδο, ώστε να υπάρξει μια σύνθετη ονομασία, όπου δίπλα στο όνομα «Μακεδονία» θα υπάρχει το Βόρεια, Άνω, Νέα κ.λπ.

Ξεπουλούν και το όνομα της Μακεδονίας και προσπαθούν με τρόπο να μας το σερβίρουν; Τι άλλο άραγε υποδηλώνουν η πρόσφατη δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: «Εάν η ελληνική κυβέρνηση παραιτηθεί από το δικαίωμα να είναι ο μόνος κληρονόμος του Μ. Αλεξάνδρου, υπάρχει πιθανότητα να λυθεί το θέμα του ονόματος των Σκοπίων», το «πολιτικό ατόπημα» του γνωστού για τις αντεθνικές του θέσεις, Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη όταν τον Νοέμβριο στα Σκόπια, όπου πήγε για επίσημο ταξίδι, σε δηλώσεις του αποκάλεσε την ΠΓΔΜ, Μακεδονία, αλλά και το γεύμα που παρέθεσε στον

Σκοπιανό πρωθυπουργό κ. Ζάεφ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη; Αν θυμηθούμε τη δήλωση του τ. Προέδρου των Σκοπίων Γκλιγκόροφ: « Εμείς είμαστε Σλάβοι δεν έχουμε σύνδεση με το Μ. Αλέξανδρο. Ήρθαμε στην περιοχή τον 6ο αιώνα μ.Χ.» γίνεται αντιληπτό ποιοι δίνουν το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να καπηλεύονται με περισσό θράσος και αναίδεια την Ιστορία μας και χωρίς όρια να ξεδιπλώνουν τον εθνικισμό και το σοβινισμό τους.

O μεγαλύτερος γεωγράφος της αρχαιότητας Στράβων (67π.Χ-23μ.Χ) φιλόσοφος και ιστορικός συνάμα, αποτυπώνει την ιστορική αλήθεια: « Εστί μεν ουν Ελλάς και η Μακεδονία». Δεν υπάρχει μη ελληνική Μακεδονία.

Τα Σκόπια, αποτελούν ένα τεχνητό κρατικό «μόρφωμα» που μέσω του ονόματος Μακεδονία σκοπό έχει, μελλοντικά να διεκδικήσει, προβάλλοντας αλυτρωτικές επιδιώξεις, τμήματα της Μακεδονίας με κυρίαρχη επιδίωξη την έξοδο προς το Αιγαίο μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, εξυπηρετώντας τα σκοτεινά σχέδια των Δυνάμεων που το δημιούργησαν.

Και όμως, δυστυχώς, για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα η ίδια η συγκυβέρνηση είναι διχασμένη, αλλά και στο σύνολο τους τα πολιτικά κόμματα αδυνατούν να έχουν μια κοινή γραμμή, που να διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και την εθνική μας κυριαρχία.

Ο Λαός και η Χώρα δεν αντέχει άλλα εθνικά εγκλήματα! Δεν μπορείτε να έχετε τον Λαό για να πληρώνει φόρους και χαράτσια. Η Χώρα δεν είναι τσιφλίκι σας. Τολμήστε να κάνετε Δημοψήφισμα, ώστε να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός για το κρίσιμο αυτό εθνικό ζήτημα! Δεν σας εμπιστεύεται πλέον κανείς! Η σύγχρονη πολιτική στην Ελλάδα είναι μια απάτη. Είναι αυτή που κατακρεούργησε και εξευτέλισε τη Χώρα. Είναι αυτή που παράγει πόνο, φτώχεια, δυστυχία, απελπισία. Το πολιτικό σύστημα είναι τελείως αναξιόπιστο. Η παραχώρηση του ονόματος συνιστά ενδοτισμό και εθνική προδοσία. Ο Λαός θα ξυπνήσει από το λήθαργο, θα αφυπνισθεί και θα τιμωρήσει παραδειγματικά στις επόμενες εκλογές αυτούς που θα τον προδώσουν! Φτάνει πια η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πάτε να βρείτε τό Κυριτσακι να κάνετε παρέα, έχετε τά ίδια ενδιαφέροντα.
    Πάρτε και το Νότη τηλέφωνο.
    Και κανένα χρυσάυγιτη έτσι για να θυμάστε τις ρίζες σας

  2. Εάν έχεις γεννηθεί , έχεις μεγαλώσει και έχεις ανδρωθεί στην περιοχή της Μακεδονίας είναι κάτι που σε πληγώνει βαθιά. Καταλαβαίνω ότι δεν σας νοιάζει , για αυτό τον λόγο άλλωστε ο ντόπιος βουλευτής σας λέει ένα κάρο αρλούμπες και κάνει καθημερινά κωλοτούμπες. Αφήστε το λοιπόν για κάποιους που πραγματικά νοιάζονται και πονάνε και μην κοροιδεύετε κανέναν.

  3. Ρε δάσκαλε τι έγινε. Στη χειρότερη κρίση που περνάει η πατρίδα αποφάσισες να κάνεις «κίνημα» κατα του μνημονίου επειδή έχασες 10% απ το μισθό σου? Υπάρχουν 2 εκατομμύρια άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα. Το έχεις αντιληφθεί? Σοβαρευτείτε επιτέλους.

  4. Βρε χαζά σταλινιστικά ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ του σφυροδρέπανου και
    τυφλά ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της Νέας Τάξης Πραγμάτων:
    δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ΕΣΕΙΣ είστε οι μόνοι
    που κάνουν τόση καλή προπαγάνδα υπέρ των ΦΑΣΙΣΤΩΝ της σβάστικας …
    Διότι από ότι δείχνετε …
    τους μοναδικούς από τους οποίους τρέμει το κολ@ρ@κι ΣΑΣ …
    είναι τα ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της σβάστικας!!!!!
    Όλοι οι άλλοι είναι σαν μην υπάρχουμε …
    Βλέπε για παράδειγμα πχ. στο You Tube:
    «Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΗΞΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ»

  5. Δεν ειναι παντως φοβερο? Τωρα που οι Σκοπιανοι απο μονοι τους παραβλεπουν τον ορο «Μακεδονια», ερχονται οι δικοι μας οι φλωροι πολιτικοι και επιμενουν οι ιδιοι να δωθει ο ορος!!!!! Μιλαμε οτι αν επεμαναν οι Σκοπιανοι να μην συμπεριληφθει η ορολογια, θα εκαναν και τσαμπουκα μαζι τους οι δικοι μας συγχρονοι «Εφιαλτες».. Απιστευτο!!!

  6. Όποια ονομασία και να διαλέξουν τώρα, αν δεν υπάρχει ειδικός όρος, μόλις ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ θα μπορούν να αποκαλούνται όπως θέλουν. Και τότε θα είναι πραγματικά πολύ αργά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ