ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Κλείνει το Αεροδρόμιο Κω από 4-19 Μαρτίου| Έκλεισα εισιτήρια από Δεκέμβρη, πως θα μετακινηθούμε;

35
6119

Καλησπερα,

παρακαλω θελω να αναφερω ενα προβλημα και να δουμε την εξελιξη του.

Ακυρωνονται ολες οι πτησεις στο Αεροδρομιο Κω απο 4 εως 19 Μαρτιου, λογω εργασιων, οπως μας ενημερωσαν.

Εκλεισα αεροπορικα εισιτηρια απο Δεκεμβρη… Τι θα γινει; Πως θα μετακινηθουμε ολοι εμεις;

Απο 4-19 Μαρτιου τι θα γινει ο κοσμος; Απαραδεκτοι, μονο αυτο εχω να πω
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΚΩΣ

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπως και οι υπόλοιποι κυρια μου με το καραβι δυστυχώς και εγω την πατησα και περιμενω να μου επιστρεψουν τα χρήματα…Τα εχουμε δει ολα σε αυτο το νησι..

  2. Θα ταξιδέψεις με καράβι πολύ απλό 2 βδομάδες είναι λίγο υπομονή να φτιαχτεί το αεροδρόμιο

  3. Ψάξτε αν μπορεί η εταιρεία να σας καλύψει μετακίνηση για Ρόδο ή Κάλυμνο και εισιτήρια από κει για Αθήνα. Αλλιώς όπως είπαν κι οι προηγούμενοι αναγκαστικά με πλοίο. Το ότι πρέπει να φτιαχτεί ο διάδρομος είναι δεδομένο όπως κι η χρονική στιγμή λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου

  4. Καμια επισημη ανακοινωση απο τις εταιρειες…ολα στον αυτοματο…ξερετε κατι υπαρχουν κ οι ανθρωποι που εχουν προβληματα υγειας κ δεν μπορουν να ταλαιπωρηθουν με το καραβι αγαπητη αναγνωστρια κ κ.Γιωργο (που σχολιαζεται)…τι θα γινουν αυτοι οι ανθρωποι;ας υπαρχει εστω μια πτηση την ημερα…ας απαντησει καποιος τελος παντων επισημα κ οχι με τη μεθοδο του χαλασμενου τηλεφωνου….το θεμα ειναι σοβαρο….

  5. Τώρα μπόχαλοι, θα κάνετε ότι κάναμε εμείς τόσα χρόνια. Θα πάρετε την παντόφλα και θα έρθετε να πετάξετε από το δικό μας αεροδρόμιο το Ελ. Μαμμμουζζζζέλος.

      • Κώε πάρε το ελικοφόρο για Αθήνα, σε λίγα χρόνια ο Έλον Μασκ ξεκινήσει τα δρομολόγια Γη-Άρης από το Κειμπ Μασούρι.

    • …αν κατάλαβα καλά, από το Ελ. Μαμμμουζζζζέλος (που έγραψες), το σχόλιο σου πιστεύω να έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Αν πράγματι είσαι Καλύμνιος και κάνοντας χιούμορ χρησιμοποιώντας μάλιστα Καλύμνικη προφορά με το ‘Ελ. Μαμμμουζζζζέλος’ δείχνεις άτομο χωρίς κόμπλεξ,…όμως καλό θα ήταν να είχες αποφύγει τη λέξη ‘μπόχαλοι’!!

        • Διπλή προσωπικότητα;…πρόσεξε το αυτό, γιατί όταν θα πας επίσκεψη στον ψυχίατρο, θα σε χρεώσει 50 ευρώ την κάθε προσωπικότητα!!😉😉😉

  6. Με την κεραία κινητης στο πίσω μέρος του βενζινάδικου στο βάνακι με την κεραία από πάνω θα την βγάλει κανείς?

  7. Να νοικιάσετε ελικόπτερο και αν δεν μπορείτε να πάτε με το καράβι. Μπορείτε επίσης να πάτε απέναντι, να πάρετε την πτήση για Κωνσταντινούπολη και μετά για Αθήνα. Πιστεύω να σας κάλυψα.

  8. AN ΠΩ, : » ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ » ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ… ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΑΣ ………..

    • Μόνο άμα είχες κάποιον συγγενή με υποτροπή Καρκίνου που έπρεπε να πάει για ακτινοβολίες

      (κάτι που δεν στο εύχομαι),τότε ίσως διαισθανόσουν το πόσο καμένος είσαι.Βέβαια με την περίπτωσή σου δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω σου,αλλά εσύ περιστρέφεσαι κάπου μεταξύ Ιονόσφαιρας και Στρατόσφαιρας κάνοντας ομόκυκλους τροχιές,προφανώς απ το κάψιμο.

  9. Να πάρεις καράβι κυρά μου. Μην στεναχωριέσε τα λεφτά θα τα πάρεις πίσω. Καιρός ήταν να φτιαχτεί το αεροδρόμιο. Σε δύο χρονάκια θα έχουμε αεροδρόμιο ισάξιο του νησιού μας.

  10. Να παρακαλάμε να μη υπάρξει άμεση ανάγκη να έρθει αεροπλάνο για αερομεταφορά αυτό το διάστημα……
    Πρώτη φορά στα χρονικά του νησιού κλείνει το αεροδρόμιο για εργασίες…..
    Παλιά πως έκαναν εργασίες αλλά το αεροδρόμιο παρέμενε ανοιχτό????
    Κανένας δεν αντιδρά?
    Τι να πω ….. το είδαμε και αυτό ….

  11. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΏΝΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΆΡΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΣ

  12. ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ

    ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

    • Γιατί μόνο οι τουρίστες έχουν ανάγκη;; το χειμώνα εσείς πέφτετε σε χειμερία νάρκη;;;

  13. Τουλάχιστον 127 χρονια πίσω από τη Μύκονο. 100 χρονια πίσω από τη Σαντορίνη και 39 χρονια πίσω από τη Ροδο! Συνεχίστε να γράφετε αρλούμπες .. καλά πάτε…

    • Ο έξυπνος της παρέας μαζί με όλους τους άλλους. Πλοίο- Ρόδο – Κάλυμνος αυτές είναι οι λύσης. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Και τόσα χρόνια που ήταν ελληνικά δεν έγιναν ποτέ έργα. Έπρεπε να αλλάξουν χέρια για να γίνουμε πολιτισμένοι και να πάμε μπροστά. Κάνετε και παράπονα αντί να λέμε και ευχαριστώ που επιτέλους θα το φτιάξουν. 1.5 μήνα πριν σε ενημέρωσαν να βρεις λύση οχι 1 εβδομάδα

  14. Οι εργασίες μπορούν να γίνουν τις ώρες που δεν έχει πτήσεις κ από την πλευρά που δεν ενοχλούν!Λίγο άσφαλτο θα ρίξουν στην δεξιά πλευρά του αεροδρομίου!Γιατί να κλείσει όλο;εδώ δεν έχει μόνο μια πτήση για Αθήνα! Έχει για Κρήτη,Ρόδο,Κάλυμνο,Θεσσαλονίκη! Καλό θα ήταν να σοβαρευτείτε λίγο κ να μην κοροϊδεύετε το πρόβλημα του κόσμου. Δεν πάνε όλοι διακοπές.Υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα οικονομικά κ υγείας!δεν μπορεί να ταξιδεύει 2 μέρες Κ να δίνει 200€ για την πλάκα του! Συν ότι ο κόσμος που δουλεύει στο αεροδρόμιο θα χάσει μεροκάματα! Όταν θα συμβεί όμως κάτι σοβαρό κ θα πρέπει να μεταφερθεί κάποιος επειγόντως να δω τι θα λέτε!

  15. Κ μην ξεχνάτε ότι τα αγγούρια είναι για όλους! Χτες στη Μύκονο,σήμερα στην Κω,αύριο σε εσάς! Ενήλικες είστε κ θα έπρεπε να σκέφτεστε λίγο πιο λογικά κ πιο συγκροτημένα!Τόσα ανώριμα κ αψυχολόγητα μηνύματα μίσους κ τέρψης για ότι συμβαίνει εδώ είναι κάτι το απερίγραπτο!Αλλά δεν πειράζει. Έτσι ήταν πάντα!Όταν ψοφούσε η κατσίκα σου δεν ζητούσες να σου δώσει άλλη ο Θεός,αλλά να ψοφήσει κ του γείτονα!Δεν κατηγορώ κανέναν! Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη κ η αγωγή ορισμένων..λυπάμαι πολύ!

  16. Πριν λίγα χρόνια προσγειώθηκα καλοκαίρι από Πολωνία με τη RYANAIR. Λειτουργούσαν μόνο δύο ταινίες αποσκευών για όλες τις αφίξεις. Κόσμος πήκτρα. Όταν πήγα στις τουαλέτες οι δύο πόρτες ήταν κλειστές, ενώ οι ουρητήρες ήταν εκτός χρήσεως με κόκκινη ταινία και σκεπασμένοι με πλαστικές σακούλες. Αηδίασα και ανέβηκα «άπραγος». Τόσα χρόνια αυτή ήταν η πραγματική κατάσταση. Που παρακαλώ; Σε έναν από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Αισθάνθηκα ντροπή για τους εκατοντάδες επισκέπτες. Κακώς τόσα χρόνια ανεχθήκαμε τόση κοροϊδία. Στη Ρόδο πριν πέντε χρόνια έπρεπε να μεσολαβήσει βουλευτής για να επισκευαστεί η κυλιόμενη σκάλα. Ήρθε η ώρα να αλλάξει κάτι γι’ αυτή την χώρα. Τόσα χρόνια περιμέναμε. Ας κάνουμε λίγη υπομονή γι’ αυτές τις 20 μέρες ελπίζοντας ότι θα γίνει κάτι καλό. Ένα αξιοπρεπές και λειτουργικό αεροδρόμιο βρε παιδιά, όπως αξίζει σε ένα μεγάλο νησί όπως η Κως. Ας μπει τέλος σε αυτή την πολυετή κοροϊδία. Το αξίζουν τα νησιά μας. Το αξίζουμε όλοι μας!!!! Ή μήπως όχι ………

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ