Γ. ΚΙΤΣΗΣ: Για τις ζημιές που έγιναν στις πλωτές προβλήτες στο λιμάνι μπροστά από το ΑΣΤΡΟΝ (ΦΩΤΟ)

18
1022

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΗΣ:ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΩΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.                                                           

 

1)ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ 3 ΠΛΩΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ASTROΝ.Η ΖΗΜΙΑ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΙΠΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ? 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ? ΕΔΩ ΚΑΙ   ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ  3 ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΟΛΗΘΕΙ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΓΚΥΡΩΜΕΝΕΣ , ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΦΤΙΑΧΤΕΣ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ  ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ  ΔΛΤ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.ΟΙ 2 ΠΛΩΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Η ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ  ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΛΤ.                    

 2)ΤΟ ΔΛΤ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΕ ΤΙΣ ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΩ-ΚΑΤ ?  ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ 30 ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ 

(η διάρκεια ζωής κυμαίνεται από 30 έως 40 έτη. Επιπλέον η διάρκεια ζωής των συνδέσμων εξαρτάται από τις τοπικές συνθήκες και τους έντονους κυματισμούς. Η σοβαρότερη εγγύηση της «SF MARINA SYSTEM Ab», είναι το όνομα που έχει στην ∆ιεθνή Αγορά αυτή την στιγμή, ως μία Εταιρεία με υψηλή ποιότητα προϊόντων και με πολλούς πελάτες σε όλα τα μέρη του κόσμου, οι οποίοι εμπιστεύονται τα προϊόντα της.Λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής του κύριου υλικού κατασκευής των προβλητών (οπλισμένο σκυρόδεμα) και του ειδικού συστήματος σύνδεσης μεταξύ τους, το κόστος συντήρησης είναι ουσιαστικά μηδενικό. Ουσιαστικά η «συντήρηση» αυτών αφορά περισσότερο των προληπτικό έλεγχο των συνδέσμων, των δεστρών, και των προσκρουστήρων παρά την καθ’ αυτού συντήρηση αυτών. Το μεγαλύτερο κόστος της συντήρησης οφείλεται στον έλεγχο και στην αντικατάσταση των αλυσίδων αγκύρωσης λόγω της διάβρωσης τους και όχι καθ’άυτού στην πλωτή προβλήτα.).ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. http://plokat.gr/projects

3)Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 3 ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ ? ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ?

4)ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΛΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ?

1 ΦΕΒ 2018

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΗΣ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΝΗΣΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  2. κυριε κιτση επειδη πλεον καταντησατε γραφικος κανοντας παρεα με τους ανυπαρκτους του συριζοραματος σας λεω το εξης σαν μικροτερος ! ολοι αυτοι οι ανυπαρκτοι σας χρησιμοποιουν ! μην μπαινεις στην διαδικασια που σε βαλανε επειδη εισαι εξυπνος και καλος ανθρωπος ! η απογοηταυση θα ειναι μεγαλη οταν θα σε πουλησουν στις εκλογες οπως πουλησανε τον κωστα τον καισερλη .!!!
    ενας φιλος

  3. Αυτό οφείλει να κάνει ο καθε σωστός δημότης. Να διεκδικεί ότι μπορεί για ένα καλύτερο μελλον για τα παιδιά μας. Μπράβο στον κάθε Κίτση που βγαίνει μπροστά!!! Δεν πρόκειται να μας χαριστεί τίποτα. Η εξουσία πρέπει να πάρει μήνυμα.

  4. Απορια εσυ εισαι πλασιε της εταιριας που γραφεις?Με αυτα που λες δεν εγινε κατι αν 3 χρονια δεν εγινε συντηριση.Με τετοια διαρκεια ζωης εχουν να συντηρηθουν επι Καισερλη.Σωστα?

  5. προεδρος του λιμενικου ταμειου ειναι ο δημαρχος που παρατηρει

    τις καταστροφες στο λιμανι.περα βρεχει.

  6. ο δήμαρχος είναι ανίκανος να φτιάξει τόσα χρόνια το τοιχείο στη παραλιακή κι εσύ ζητάς άνθρωπέ μου να προσέξει τις προβλήτες. Αστο καλύτερα

  7. ποιος το χ… το λιμανι,εμεις να πηγαινοέρχομαστε τζαπα με τα δημοτικα οχηματα και να κουβαλαμε ελιες και βεβαια με μισθο όλα αυτά.εσεις οι θνητοι αι στο καλο.

  8. ΧΑΧΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΣΤΗΝ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ.

    ερχονται εκλογεσ κυριτση!!!! το τοιχιο γρηγορα !!!!

  9. αχαχούχα Κύριε Κίτση που περιμένεις απάντηση 🙂 αχαχούχα

  10. μονο μασανε γερα.δεν προλαβαινουν να απαντησουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ