ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 36 γονέων 5ου Δημοτικού Κω: Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην καταγγελία μικρής μειοψηφίας γονέων…

19
2370

Αγαπητοί κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην καταγγελία που στάλθηκε στην καθημερινή εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Η μεμονωμένη αυτή αντίδραση από μια μικρή μειοψηφία γονέων, δεν δύναται σε καμία περίπτωση να εκφράσει την πλειοψηφία των γονέων του 5ου Δημοτικού σχολείου Κω η οποία στηρίζει τις δράσεις που πραγματοποιούνται στο χώρο του Σχολείου μας, με σκοπό την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών μας πέραν της σχολικής ύλης που διδάσκεται στα θρανία.

Η αντίθεσή μας αυτή, ενισχύεται και από την επιθυμία των ίδιων των παιδιών μας με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που πραγματοποιεί το σχολείο. Η παιδεία δεν επιθυμούμε να γίνεται εκμετάλλευση και να θυσιάζεται στων βωμό των καιροσκοπικών επιθυμιών μιας μειοψηφίας.

Οι γονείς

Ακολουθούν 36 υπογραφές γονέων

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που ειναι οι υπογραφές και τα ονόματα σας;; Για να δούμε τελικά ποιοι είστε εσείς που είστε πλειοψηφία!!!! Σαν δεν ντρέπεστε να τον υποστηρίζετε κιόλας!!! Σύλλογο δεν εχετε;;; Γιατι δεν κάνετε ψηφοφορία μυστική γιατι προφανώς τον φοβάστε να δούμε τελικά πόσοι τάσσονται υπέρ του… σπεύσατε να υποστηρίξετε κάποιον εις βάρος των παιδιών σας και της οικογένειας σας… προφανώς σας ειναι πιο σημαντικός εεεε;;;;

    • Πολύ σωστά!!! Αψυχολόγητες κινήσεις υποκινούμενες από εκφοβισμό!!!! Υποστήριξη σε παραποίηση νόμου:: Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται!! Απίστευτοι γονείς!!!!!!!!!

    • Εσυ τι ζορι τραβας??? Κ ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να κατηγορεις???Η μαγκια σου να μην κρυβεται πισω απο την ανωνυμια… ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ-ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ!!!

  2. Όταν δημοσιεύουμε ενα κείμενο διαμαρτυρίας και λέμε ακολουθούν 36 υπογραφές πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτές δημοσιεύονται κιόλας, για να δει και ο υπόλοιπος νοήμων κόσμος που μπορεί να φτάσει η ΒΛΑΚΕΙΑ και η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ των γονέων!…….Σα δεν ντρέπονται λίγο ! !Ο Σύλλογος Γονέων ,που απαρτίζεται από γονείς με μεράκι και θέληση και προσπαθεί για το σχολείο,έχει κάνει ένα πολύ αξιέπαινο έργο με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά ,έχει προβάλλει το σχολείο το οποίο έχει ένα σήμα μοναδικό που στην υπόλοιπη χώρα έχουν μόνο τα καλά ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.Ντροπή σε αυτόν που έκανε τη δημοσίευση διαμαρτυρία και ψεύδεται λέγοντας ότι ακολουθούν 36 υπογραφές.Και εγώ άμα θέλω γράφω ότι με ακολουθούν άλλες 70 υπογραφές.Να σταματήσουν να καλύπτουν την αυθαιρεσία μέσα στο σχολείο ακόμα και άν αυτός είναι……ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!

  3. Διαβάζοντας την ανακοίνωση μίας μεριδας ανθρώπων που βγάζουν ποσοστά στατιστικών πλειοψηφίας ή μειοψηφίας μου δίνετε η εντύπωση ότι δουλεύουν για την Kapa Research. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι στο 5ο Δημοτικό δεν έχει γίνει καμία έρευνα η γενική συνέλευση γονέων ώστε να προκύπτει τέτοια αποτελέσματα. Θα σας πρότεινα λοιπόν κύριοι και κυρίες αφού είστε τόσο καλή μελλοντολογοι να αναλαβετε και τις εκλογές. Ο τοπική αυτοδιοίκηση θα το εκτιμήσει. Ισως να βγάλετε και κανένα μεροκάματακι.

    Αν έβλεπα και τα δικά σας ονόματα τότε θα έγραφα και το δικό μου.

  4. με τα παιδια από το ΙΡΑΚ τα οποια μπηκαν στα σχολεια χωρις να μιλουν ελληνικα η αγγλικα και κανεις δεν ασχολείται μαζι τους θα μας καποιος τι συμβαινει?

    • Να πας να πλύνεις το στόμα σου ρατσιστή άπλυτε πρώτα εσύ και μετά έλα να σε ενημρρώσουμε!

  5. Θεωρω σωστη την κινηση του συγκεκριμενου Διευθντη αρκει να εχει προαιρετικο χαρακτηρα τοσο για τα παιδια, οσο και για τουσ συμμετεχοντες εκπιδευτικους.Δεν θεωρω απαραιτητα αρνητικη μια τετοια κινηση,φτανει να μην με υποχρεωνει κανεις να την κανω.Η Κυριακη ειναι ημερα ελευθερη για να την αξιοποιησει ο καθενας μας οπως θελει.Τα δικα μου παιδια ηθελαν να πανε και πηγαν.Καποια αλλα παιδια η οι γονεις τους μπορει να μην ηθελαν η να ειχαν προγραμματισει να περασουν αλλιως την Κυριακη τους.Παντως μια συνελευση των γονεων -η οποια και ουδεποτε εγινε-θα ελυνε σε μεγαλο βαθμο το προβλημα.Ας μην τσακωνομαστε μεταξυ μας οι γονεις.Αλλωστε πιστευω οτι το θεμα θα κλεισει εδω και δεν θα ξαναγινει κυριως γιατι υπαρχει συνταγματικο-νομικο κολυμα στο να γινονται μαθηματα τις Κυριακες.

  6. Προς τους ανωτέρω που βιάστηκαν να κάνουν λανθασμένες εκτιμήσεις και ΚΡΙΣΕΙΣ, η απάντηση βρίσκεται στην εγκύκλιο του υπουργείου την οποία όπως αποδεικνείεται δεν μπήκατε κάν στον κόπο να διαβάσετε!!!
    Μπορείται να την βρείτε στη διαύγεια ΑΔΑ: 6Ω354653ΠΣ-Ε6Ο και παρακαλώ να την διαβάσετε, θα σας λύσει πολλές απορίες, ελπίζω.
    Θα μπορούσα να προσθέσω πολλά περισσότερα για τα προσβλητικά σχόλια αλλά δεν αξίζει τον κόπο…
    η άγνοια τελικά είναι χειρότερη απο την ημιμάθεια!
    (κ.Κιάρη σας παρακαλώ εάν είναι δυνατόν να παραθέσετε και την εγκύκλιο του υπουργείου για την ενημέρωση και των υπολοίπων, ευχαριστώ)

  7. Μάθημα την Κυριακή και μάλιστα εναλλακτικής διδασκαλίας όταν τις καθημερινές δεν αξιοποιούνται πλήρως οι διδακτικές ώρες, ακούγεται περισσότερο ως φωτοβολίδα εντυπωσιασμού η οποία δεν πείθει ακριβώς γιατί δεν είναι εξίσου εντυπωσιακή η μαθησιακή δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Εάν λοιπόν ήταν πράγματικά πρότυπη η έως σήμερα λειτουργία του σχολείου τότε δεν θα διαμαρτύρονταν τόσοι γονείς για μάθημα τα ΣΚ, παρά την παρατυπία /παρανομία, γιατί κάτι τέτοιο θα οφελούσε και δεν θα ταλαιπωρούσε τα παιδιά.

  8. Τώρα σας φτάνει ο σύλλογος;; Εσείς γιατι δεν απευθυνθήκατε στον σύλλογο και πήρατε τα πράγματα στα χέρια σας; Τόσο άσχετοι είστε και εσείς!! Για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι μαζέψατε 34 υπογραφές που κυρίως ειναι παιδιά της 5ης τάξης… ο νοών νοείτο… γιατι δεν βάλατε και τους θείους -παππούδες-γιαγιάδες των ίδιων παιδιών να υπογράψουν ώστε να μαζευτούν πιο πολλές;;; Γελοίοι….

  9. Παιδιά αφήστε τον σύλλογο ήσυχο!!! Θα νευριάσει η…….και θα συνεχίσει να παίρνει τα πράγματα στα χέρια της ……….ουδέποτε καλέσανε τους γονείς να ερωτηθούν πριν ανεβάσουν μια τέτοια ανακοίνωση…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ