ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Αμερικανικές Εκλογές… μας αφορούν όλους (Ποιος θα διαδεχθεί τον πληρωμένο «δολοφόνο» τού ελληνισμού;)

4
152

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Η πανωλεθρία τής Δημοκρατίας.

Ολοκληρώνεται η θητεία ενός εγκληματία και η συμμορία των τοκογλύφων τής Wall Street προσπαθεί να επιβάλει τον διάδοχό του.

Ποιος θα διαδεχθεί τον μεγαλύτερο οικονομικό και φυσικό εγκληματία στη μεταπολεμική ιστορία τού Πλανήτη;

Ποιος θα διαδεχθεί τον πληρωμένο «δολοφόνο» τού ελληνισμού;

Είναι ο Τραμπ ο προβοκάτορας «Κασιδιάρης» των ΗΠΑ;

 

Η συμμορία των τοκογλύφων και η Νέα Τάξη.
Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στον κόσμο μας είναι τρομερό. Καθημερινά αποκαλύπτονται πράγματα, τα οποία σε άλλες εποχές θα μπορούσαν να τινάξουν το σύστημα εξουσίας στον «αέρα» …Για λιγότερα παραπτώματα «έπεσε» ο Νίξον στο περίφημο Watergate scandal. Σήμερα δεν μπορούν ούτε τα «βαθιά λαρύγγια» να απειλήσουν με ανατροπές, γιατί απλούστατα η πληροφορία —ως «καταλύτης» πολιτικών και άλλων εξελίξεων— είναι πιο αδύναμη από ποτέ. Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των πληροφοριών οι οποίες διακινούνται καθημερινά, που η κοινωνία έχει πάθει ένα overdose πληροφορίας, το οποίο την έχει «παραλύσει»…
…Μιλάμε για ένα περιβάλλον matrix, στο οποίο «πραγματικότητα» είναι ό,τι βολεύει αυτούς που διαχειρίζονται την πληροφορία και όχι ό,τι πραγματικά συμβαίνει. Από εκεί και πέρα ό,τι και ν’ αποκαλυφθεί δεν μπορεί ν’ αλλάξει τίποτε. Χειραγωγούν πλέον τον κόσμο σε τέτοιον βαθμό, που δεν τους απειλεί καμία αποκάλυψη. Ελέγχουν τα ΜΜΕ σε βαθμό τέτοιο, που να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους λαούς, καθηλώνοντάς τους στην αδυναμία. Ό,τι δεν τους βολεύει το ονομάζουν συνομωσιολογία. Η πληροφορία χάνει τη δύναμή της λίγες στιγμές μετά την αποκάλυψή της στο κοινό. Ο μέσος άνθρωπος δεν γνωρίζει αν αυτό το οποίο βλέπει το ζει ο ίδιος πραγματικά ή αποτελεί κάποιο concept κάποιου πρωτοποριακού κοινωνικού reality show στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος εκούσια ή ακούσια.

 

Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση είναι η «παράλυση» και η αδυναμία αντίδρασης. Ο κόσμος όλος έχει μπλέξει σε μια κατάσταση «μιθριδατισμού» …Καθημερινά ποτίζεται με μικροποσότητες «δηλητηρίου» και αντέχει πλέον να ζει ως «δηλητηριασμένος». Μεγαλύτερη απόδειξη αυτού του πολιτικού και πολιτισμικού «μιθριδατισμού» είναι το φαινόμενο «Ομπάμα». Μιλάμε για φαινόμενο, γιατί στην κυριολεξία μιλάμε για έναν «ηθοποιό» τής εξουσίας και όχι για έναν πραγματικό πολιτικό που εξουσιάζει. Ο άνθρωπος αποτελεί την πλέον χαρακτηριστική περίπτωση εξουσιαστή τής Νέας Τάξης και είναι ίσως «πιλότος» μιας μελλοντικής κατάστασης. Όλη του η θητεία ήταν μια θεατρική «παράσταση». Περισσότερο τον απασχολεί το πώς θα «δείχνει» όταν κατεβαίνει από το αεροπλάνο ή ποια «ατάκα» θα πει σε μια πολιτική ή κοινωνική συγκέντρωση παρά οτιδήποτε άλλο πολιτικής φύσεως πρόβλημα…

 

…Τον απασχολεί μόνον η εικόνα του σε αυτό το reality show …το αν θα πρέπει να χάσει ή να βάλει κάποια κιλά, για να «γράφει» στην κάμερα …Αν θα φορέσει σακάκι ή όχι …Αν το πουκάμισο θα έχει σηκωμένα τα μανίκια πάνω από τον αγκώνα ή κάτω απ’ αυτόν. Από εκεί και πέρα δεν τον αφορούν τα προβλήματα …Δεν είναι δική του δουλειά η επίλυση των προβλημάτων αυτών. Δική του δουλειά είναι να πει μια εξυπνάδα κατάλληλη για την κάθε περίσταση …Να πει μια «εξυπναδούλα» στα ελληνικά, όταν θα φτάσουν οι «ιθαγενείς» στον Λευκό Οίκο στις 25 Μαρτίου. Το ίδιο θα κάνει στις 20 Σεπτεμβρίου για τους Ιταλούς ή στις 14 Ιουλίου για τους Γάλλους. Με μερικές «κουτσολέξεις» στη «διάλεκτο» των «ιθαγενών» ο διάδοχος του Berliner Κένεντι θα δώσει την «παράστασή» του και εκεί κάπου θα τελειώσει ο ρόλο του …Ρόλος περιορισμένων αρμοδιοτήτων.

 

Το φαινόμενο «Ομπάμα» είναι η καλύτερη απόδειξη της ύπαρξης ενός κρυφού διευθυντηρίου, το οποίο κυβερνά τον κόσμο …Η απόδειξη ότι μπορείς να βάλεις ακόμα και ένα κατοικίδιο να παριστάνει τον Πρόεδρο, χωρίς ποτέ κανένας να αντιδράσει ή να το αμφισβητήσει. Ο Ομπάμα, με βάση τα πεπραγμένα τής θητείας του, είναι με διαφορά ο μεγαλύτερος εγκληματίας τής μεταπολεμικής ιστορίας τού Δυτικού Κόσμου και παρ’ όλα αυτά κρίνεται μόνον για τα ανέκδοτά του και για τίποτε άλλο. Ως Πρόεδρος της ίδιας της χώρας του είναι ο πιο αποτυχημένος, εφόσον στις ημέρες του υπήρξε μια ανεξέλεγκτη κορύφωση των κοινωνικών προβλημάτων, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κοινωνική «έκρηξη».

 

Αυτόν λοιπόν τον «αχυράνθρωπο» κανένας δεν τον κρίνει για τα έργα του, γιατί απλούστατα είναι μια ανεύθυνη «μαριονέτα» …Ένας «θεατρίνος», ο οποίος προσπαθεί να «επιβιώσει» μέσω των ΜΜΕ και χάρη στα οποία διατηρείται μονίμως στο «απυρόβλητο» …Μια γιατί λέει ανέκδοτα, μια γιατί βάζει τη γυναίκα του να κάνει τη μαϊμού με έλξεις και κάμψεις σε τηλεοπτικές εκπομπές, προσπαθεί και καταφέρνει να παραμένει στην επικαιρότητα για λόγους που δεν αφορούν την πολιτική επικαιρότητα και η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό εγκληματική για τον Πλανήτη και αρνητική για τις ΗΠΑ, και άρα αρνητική και για τον ίδιο. Την ώρα που με εντολή του σφαγιάζονται ολόκληροι λαοί, αυτός μπροστά στις κάμερες κάνει «χαριτωμενιές» και λέει ανέκδοτα.

 

Ο άνθρωπος είναι περίπτωση …Μόνον τον κλόουν κάνει από μόνος του, εξαιτίας τού πηγαίου ταλέντου …Όλα τα άλλα τα κάνει με το «σκονάκι» που του δίνουν οι τοκογλύφοι …Ούτε μία κουβέντα δεν λέει —μπροστά στις κάμερες— εκτός «γραμμής» …Ούτε μία απόφαση δεν παίρνει μόνος του —πίσω από τις κάμερες— εκτός «γραμμής». Στη θητεία τού πρώτου μαύρου Προέδρου αστυνομικοί σκοτώνουν τους μαύρους σαν τα σκυλιά στους δρόμους και ο νέγρος Πρόεδρος απλά «κλαψουρίζει». Δεν έχει να κάνει κάτι άλλο, από τη στιγμή που τις πολιτικές τις επιλέγουν τα αφεντικά. Από εκεί και πέρα το μόνο που απομένει στον «αχυράνθρωπο» είναι η παθητική «συμπόνια». Αυτό έκαναν οι νέγροι επιστάτες, όταν οι λευκοί βασάνιζαν τους μαύρους στις βαμβακοφυτείες και το ίδιο κάνει και ο νέγρος ένοικος του «λευκού» Λευκού Οίκου.

 

Ως ένα «ενεργούμενο» των κυρίαρχων της Νέας Τάξης είναι απόλυτα υπάκουος και ποτέ δεν βγαίνει από τη «γραμμή» των εντολών. Γι’ αυτόν τον λόγο προστατεύεται απόλυτα από τα διεθνή ΜΜΕ και κανένας δεν τολμά να τον αγγίξει. Τα ΜΜΕ πάντα προσπαθούν να εστιάζουν στην κοινωνική ή την οικογενειακή του δραστηριότητα προκειμένου να τον προστατεύσουν από την κριτική και ταυτόχρονα να τον διατηρούν στη δημοσιότητα. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος είναι στην κυριολεξία υπεύθυνος για εκατομμύρια θανάτους, «στριμώχθηκε», επειδή η κόρη του κάπνισε «χόρτο» σε μια συναυλία …Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος είναι ο κύριος υπεύθυνος για πάνω 300.000 θανάτους Συρίων μέσα στην πατρίδα τους ή για 11.000 πνιγμούς μεταναστών στη Μεσόγειο, «δοξάζεται», όταν χαρίζει τη ζωή σε μια γαλοπούλα.

 

Μιλάμε για μια «βιτρίνα» εξουσίας, που όμοιά της δεν έχει ξαναστηθεί. Όμως, πίσω απ’ αυτήν υπάρχει πολύ μεγάλο παρασκήνιο και βέβαια πολύ «βρομιά» …»Βρομιά», η οποία ξεκινάει από στρατιωτικά εγκλήματα και φτάνει στα διεθνή κυκλώματα ναρκωτικών και trafficking. Στην κυριολεξία απ’ όπου κι αν τον «πιάσεις» τον Ομπάμα, είναι βέβαιον ότι θα «λερωθείς». Ο άνθρωπος αυτός είναι μέλος μιας μεγάλης συμμορίας, η οποία λυμαίνεται τον Πλανήτη και αυτό πλέον είναι κάτι το οποίο δεν κρύβεται. Ο Λευκός Οίκος είναι τόσο μαύρος, που στο μέλλον θα αποτελεί το κύριο παράδειγμα του «κατ’ ευφημισμόν» χαρακτηρισμού.

 

Μια έμμεση απόδειξη αυτού του οποίου λέμε είναι η καθ’ όλα ύποπτη στήριξή του υπέρ τής Χίλαρι Κλίντον. Μιλάμε για «τυφλή» και άνευ όρων στήριξη, η οποία δικαιολογείται μόνον για συνένοχους συμμορίτες …Δικαιολογείται μόνον για περιπτώσεις εγκληματιών, οι οποίοι αλληλοβοηθούνται προς χάρη τού στόχου τής κοινής επιβίωσης. Περί αυτού πρόκειται. Η Χίλαρι δεν βρίσκεται σήμερα φυλακή, εξαιτίας τού Προέδρου Ομπάμα και η μόνη πιθανότητα να μην πάει μελλοντικά φυλακή ο Ομπάμα είναι να γίνει Πρόεδρος η Χίλαρι. Μιλάμε για πρωτοφανή πράγματα σε μια χώρα, η οποία εντελώς υποκριτικά έχει αναλάβει να «πουλάει» Δημοκρατία σε ολόκληρο τον κόσμο και να «ηθικολογεί» χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Κάτω από την πίεση των αναγκών τής επιβίωσής της η συμμορία αυτή δεν διατηρεί ούτε τα προσχήματα …Δεν ρισκάρει ούτε τη θεωρητική περίπτωση να «νοθεύσει» ο λαός με τη βούλησή του τον σχεδιασμό των προσώπων αυτών, τα οποία θα αναλάβουν πόστα και ρόλους. Ο διάδοχος του Ομπάμα πρέπει να είναι δική τους επιλογή και κανενός άλλου. Γι’ αυτόν τον λόγο βάζουν τον Ομπάμα να υποστηρίζει την Κλίντον με τόσο απροσχημάτιστο τρόπο, που το κάνει εις βάρος τού κύρους τού ίδιου τού αξιώματός του.

 

Ο Πρόεδρος ΟΛΩΝ των Αμερικανών δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να υποστηρίζει τον υποψήφιο των ΜΙΣΩΝ Αμερικανών και να βρίζει τους υπόλοιπους. Είναι πρωτοφανές για έναν εν ενεργεία Πρόεδρο των ΗΠΑ να αναλαμβάνει να «τρέξει» την προεκλογική εκστρατεία μιας ομοϊδεάτισσάς του. Στην κυριολεξία βέβαια όχι μόνον ομοϊδεάτισσάς του, αλλά συνενόχου του, εφόσον τα εγκλήματα αυτά, για τα οποία διερευνάται η Χίλαρι από τις ομοσπονδιακές αρχές, είναι εγκλήματα που αφορούν τη δική του κυβέρνηση, καθώς η Χίλαρι ανήκε σ’ αυτήν την κυβέρνηση. Μιλάμε για χιλιάδες email, τα οποία η Υπουργός Εξωτερικών διαχειριζόταν από τον ιδιωτικό της server και όχι από τα επίσημα «κανάλια» των κρατικών υπηρεσιών. Γιατί είναι έγκλημα αυτό; …Γιατί απλούστατα η πολιτική ενός κράτους με τον τρόπο αυτόν γινόταν ιδιωτική πολιτική μιας συμμορίας …Γιατί ποτέ και κανένας ιστορικός ή πολιτικός ή δικαστικός παράγοντας δεν θα μάθει την αλήθεια που αφορούσε την ΑΛΗΘΕΙΑ μιας κρατικής πολιτικής…

 

…Ποτέ εξαιτίας αυτής της πρακτικής —και εξαιτίας κανενός «αποχαρακτηρισμού» κρατικών εγγράφων— δεν θα μάθει η ανθρωπότητα ένα σημαντικό και βέβαια απολύτως εγκληματικό «κομμάτι» τής ΙΣΤΟΡΙΑΣ της. Με βάση λοιπόν τις αποκαλύψεις των Wikileaks, ποτέ και κανένα κρατικό έγγραφο των ΗΠΑ δεν θα έχει «αποθηκεύσει» πλήρως την ΑΛΗΘΕΙΑ της εποχής ΟΜΠΑΜΑ και ΚΛΙΝΤΟΝ. ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο δεν θα μάθουμε ως ανθρωπότητα αν ένας πόλεμος ή μια κοινωνική έκρηξη μεθοδεύτηκε εξαιτίας των εθνικών συμφερόντων τής Υπερδύναμης ή εξαιτίας των συμφερόντων των τοκογλύφων τύπου Σόρος ή Ρότσιλντ.

 

ΠΟΤΕ και για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο δεν θα μάθουμε ως ανθρωπότητα αν ένας ηγέτης των ΗΠΑ έκανε το «λάθος» επειδή ήταν πολιτικά ανίκανος ή απλά διεφθαρμένος. Με απλά λόγια, δηλαδή, μια συμμορία ιδιωτών έκανε παγκόσμια πολιτική με τις «πλάτες» τού κράτους των ΗΠΑ. Υπηρετήθηκαν ιδιωτικά συμφέροντα εν αγνοία τού αμερικανικού λαού και με χρήση των υποδομών του. Αυτό είναι το έγκλημα της συμμορίας Ομπάμα-Κλίντον. Γι’ αυτόν τον λόγο —και όχι εξαιτίας άγνοιας— η Κλίντον χρησιμοποιούσε το ιδιωτικό και βέβαια ευάλωτο σε hacking ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και όχι το ασφαλές και θεωρητικά απρόσβλητο δίκτυο των αμερικανικών κρατικών υπηρεσιών.

 

Ως εκ τούτου η ιστορία των ΗΠΑ —και όχι μόνον— έχει «κενά», τα οποία δεν θα αναπληρωθούν ποτέ με αξιόπιστα στοιχεία …Τεράστια «κενά», γιατί η συμμορία των υπαλλήλων των τοκογλύφων έχει κάνει χιλιάδες delete. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν ο Καντάφι ανατράπηκε, επειδή αυτό συνέφερε την αμερικανική πολιτική ή αν συνέφερε την κερδοφορία τού Σόρος. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν η Ευρώπη «πνίγηκε» στους λαθρομετανάστες εξαιτίας της αλληλεγγύης των λαών της ή εξαιτίας των επιδιώξεων της Goldman Sachs. Εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν θα μάθουμε αν η Ελλάδα μπήκε στο «θανατηφόρο» Μνημόνιο επειδή αυτό ήταν το σωστό και το δίκαιο ή αν αυτό έγινε για να κονομήσουν τα αφεντικά τής Κλίντον και μεταξύ αυτών και ο γαμπρός της.

 

Το σύνολο δηλαδή της επικοινωνίας μεταξύ αυτών που δρομολογούσαν τόσο σημαντικά για τους λαούς γεγονότα, δεν ακολουθούσε μια ασφαλή και νόμιμη «δίοδο», ώστε να μπορεί αυτή ανά πάσα στιγμή να ελεγχθεί με αξιόπιστο τρόπο για τη δική της νομιμότητα. Οι εγκληματίες συνεννοούνταν μεταξύ τους και κατόπιν «έσβηναν» τα ίχνη τους. Αυτό είναι το έγκλημα που επιχείρησε να διερευνήσει το FBI και γίνεται μια λυσσαλέα προσπάθεια κουκουλώματός του. Αυτό είναι το έγκλημα για το οποίο ελέγχεται η Κλίντον και για το οποίο —εφόσον υπάρχει εκκρεμότητα— δεν θα έπρεπε καν να αφεθεί να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία …Ο Ντε Βιλπέν για «πταίσματα» έχασε το δικαίωμα συμμετοχής σε ανάλογες εκλογικές διαδικασίες.

 

Αυτά όμως είναι μάλλον «ψιλά» γράμματα για τη συμμορία των τοκογλύφων τής Wall Street …Τη συμμορία αυτή, η οποία έκανε το μαύρο ΤΙΠΟΤΕ Πρόεδρο της Αμερικής και που σήμερα επιθυμεί διακαώς να ελέγξει και τον διάδοχό του. Είναι απολύτως αποφασισμένοι και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν, προκειμένου να βάλουν τον δικό τους «αχυράνθρωπο» στη θέση τού Προέδρου των ΗΠΑ …Πάντα βέβαια χρησιμοποιώντας με τον πιο εμετικό τρόπο τις πιο «προχωρημένες» ανθρώπινες «ευαισθησίες» και τον «πολιτισμό» …Μετά τον πρώτο «μαύρο» Πρόεδρο ακολουθεί η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος …»Πρώτοι», που δεν αποφασίζουν για τίποτε …Μόνον το «κρέας» τους βάζουν και τίποτε άλλο…

 

…Για όλα τα άλλα αποφασίζουν τα αφεντικά τους …Τα εβραϊκής καταγωγής αφεντικά τους …Από τον Γκρίνσπαν, τον Μπερνάνκι ή την Γέλεν της FED μέχρι τον Μπλανκφέιν τής Goldman Sachs …Τα ίδια αυτά πρόσωπα, τα οποία ελέγχουν τα «αμερόληπτα» και «έγκυρα» διεθνή ΜΜΕ …Τα ίδια αυτά πρόσωπα, τα οποία ελέγχουν το απολύτως εβραιοκρατούμενο Χόλυγουντ και το οποίο μετά από την απόλυτη υποστήριξη που παρείχε από «ευαισθησία» στον «πρώτο» μαύρο Πρόεδρο, σήμερα υποστηρίζει με το ίδιο πάθος την «πρώτη» υποψήφια γυναίκα. Κατά «σύμπτωση» ΟΛΟΙ οι Σιωνιστές Εβραίοι —από το Χόλυγουντ μέχρι το Μπροντγουέι και από τον Σπίλμπεργκ και τη Στρέιζαντ μέχρι τον Γούντι Άλλεν και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ— είναι φανατικοί οπαδοί τής Χίλαρι. Να μην ξεχάσουμε και τη μεγάλη «πολιτική» υπόσχεση της καμπαλίστριας Μαντόνας, που κι αυτή δίνει τη μάχη της με τα γνωστά «μέσα» που διαθέτει …έστω και σε προχωρημένη «σήψη».

 

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία και βεβαίως δεν τα λέμε εμείς αυθαίρετα. Αυτά τα λέει πλέον η πραγματικότητα των στοιχείων και των αποδείξεων. Υπάρχουν πλέον οι αποδείξεις ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ένας υπάλληλος των Σιωνιστών. Μιλάμε κανονικά για «παράσταση», όπου απλά οι κομπάρσοι αλλάζουν τους ρόλους τους. Δεν υπάρχει Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος να είναι «εκλεκτός» τού αμερικανικού λαού και ως εκ τούτου δεν υπάρχει Πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος να ασκεί εξουσία στο όνομα του λαού αυτού …Υπάρχει ένας Πρόεδρος «διορισμένος» από τα μυστικά σιωνιστικά «διευθυντήρια» και ως εκ τούτου τις δικές τους εντολές εκτελεί κατά γράμμα.

 

Ακόμα και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στα εκλογικά επιτελεία των «υποψηφίων» είναι τα ίδια. Ο ίδιος John Podesta, ο οποίος ήταν ο συμπρόεδρος του μεταβατικού επιτελείου των συμβούλων τού νεοεκλεγέντος τότε στην Προεδρία Μπαράκ Ομπάμα, είναι ο υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας τής Χίλαρι Κλίντον. Αυτός ήταν καί τότε καί τώρα ο αποδέκτης των «εντολών» των αφεντικών …Ο «ενδιάμεσος» μεταξύ «αφανών» κυρίων και «διάσημων» δούλων. Όπως κάποτε πήρε αυτός τη λίστα με τους Υπουργούς τού Ομπάμα πριν τους μάθει ο ίδιος ο Ομπάμα, έτσι προφανώς έχει πάρει μια ανάλογη λίστα με τους Υπουργούς τής Χίλαρι.

 

Αυτά δεν τα λέμε εμείς επειδή είμαστε συνομωσιολόγοι …Αυτά τα λένε τα στοιχεία των διαρροών. Ο Εβραίος Michael Froman, ο οποίος ήταν στέλεχος της Citi Bank, ήταν εκείνος ο οποίος κατάρτισε τη λίστα Υπουργών τού Ομπάμα …για τον Ομπάμα πριν τον Ομπάμα. Αυτός ήταν που ενημέρωσε —μέσω του Podesta— τον Ομπάμα για τη μελλοντική του Κυβέρνηση. Όπως σημείωσε το περιοδικό «New Republic», οι υποδείξεις του Φρούμαν αποδείχθηκαν εύστοχες σχεδόν στο σύνολό τους …»Ο κατάλογος του Υπουργικού Συμβουλίου προέκυψε να είναι στο σύνολό του για τα λεφτά», σχολιάζει το Zero Hedge.

 

Σωστά προέβλεψε τον ΄Ερικ Χόλντερ για το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τη Τζάνετ Ναπολιτάνο για την Εσωτερική Ασφάλεια, τον Ρόμπερτ Γκέιτς για την Άμυνα, τον Ραμ Εμμάνουελ για Επιτελάρχη τής προεδρίας, τον Πήτερ ΄Ορσζακ για το Υπουργείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού, τον Αρν Ντάνκαν για την Παιδεία, τον ΄Ερικ Σινέσκυ για των Βετεράνων, την Κάθλιν Σεμπέλιους για το Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και ούτω καθ’ εξής. Για το υπουργείο Οικονομικών η λίστα του Φρούμαν περιείχε τρία ονόματα: Ρόμπερτ Ρούμπιν, Λόρενς Σάμερς και Τίμοθι Γκίτνερ. (Σημ: Καί οι τρεις, διαδοχικά, κατέλαβαν αυτό το υπουργείο στην οκταετία Ομπάμα.)…

 

…Μιλάμε για μαντικές ικανότητες …μιλάμε για κληρονομικό «χάρισμα».

 

Το διακύβευμα των σημερινών αμερικανικών εκλογών.

 

Οι μεγαλύτεροι οικονομικοί «δολοφόνοι» τής ανθρώπινης ιστορίας

 

αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

 

Οι καταστροφείς της Ευρώπης …και των λαών της.

 

Η σημερινή μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση τής Ευρώπης

 

είναι προμελετημένο έγκλημα των ΗΠΑ.

 

Οικονομική καταστροφή…

 

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, το διακύβευμα των σημερινών αμερικανικών εκλογών «ξεπερνά» τις ΗΠΑ …Ξεπερνά τα στενά εθνικά συμφέροντα του γίγαντα της Δύσης …Ξεπερνά τις ατομικές φιλοδοξίες των πολιτικών αυτών, οι οποίοι διεκδικούν το ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ. Πίσω από την εκλογή τού Προέδρου των ΗΠΑ κρύβονται παγκόσμια συμφέροντα, τα οποία εγκληματούν εις βάρος τού συνόλου τής ανθρωπότητας και εκ των δεδομένων αυτοί, οι οποίοι τα εξυπηρετούν, θέλουν τόσο να τα διατηρήσουν ακμαία όσο και να αποκλείσουν κάθε περίπτωση να λογοδοτήσουν κάποτε γι’ αυτά. Ως εκ τούτου τα αφεντικά τού Ομπάμα —και κυρίαρχοι της Νέας Τάξης— είναι υποχρεωμένα να δώσουν τη μάχη για τον απόλυτο έλεγχο του Λευκού Οίκου, εφόσον τους είναι απαραίτητος ο «αχυράνθρωπος» με την εξουσία, ο οποίος συντονίζει την παγκόσμια πολιτική.

 

Εκ των δεδομένων λοιπόν αυτές οι ακραίες και κραυγαλέα αντιδημοκρατικές πρακτικές υποστήριξης της Κλίντον είναι φυσιολογικές, αν κρίνουμε από τις ανάγκες των αφεντικών …Είναι φυσιολογικό που φτάσαμε στο σημείο να «εξευτελίζεται» ένας εν ενεργεία Πρόεδρος των ΗΠΑ, προκειμένου να στηρίξει απροκάλυπτα την επόμενη επιλογή των αφεντικών του …Είναι φυσιολογικό να «εξευτελίζονται» τα διεθνή ΜΜΕ «κύρους», υποστηρίζοντας απροκάλυπτα την επιλογή των τοκογλύφων τής Wall Street …Είναι φυσιολογικό να «εξευτελίζεται» το FBI, «κουκουλώνοντας» το σκάνδαλο των emails, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτόν το σιωνιστικό παρακράτος των ΗΠΑ …Είναι φυσιολογικό να πέφτουν οι πάντες στο επίπεδο της γριάς Μαντόνας και να υπόσχονται ακόμα και φτηνές χυδαιότητες σε έναν λαό, τον οποίον πλέον έχουν εκπορνεύσει.

 

Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τον εγκληματικό σχεδιασμό των τοκογλύφων τής Wall Street μπορεί να καταλάβει και την αγωνία τους να επιβάλουν τον Πρόεδρο της αρεσκείας τους στις ΗΠΑ …Να επιβάλλουν όχι απλά έναν δικό τους Πρόεδρο, αλλά έναν δικό τους υπάλληλο για Πρόεδρο. Δεν τους αρκεί καν η συμπάθεια ενός φιλικού Προέδρου. Απαιτούν τον απόλυτο έλεγχό του, γιατί είναι εγκληματίες και έχουν ανάγκη από έναν εγκληματία συνεργάτη, τον οποίο στη διάρκεια της θητείας του θα τον μετατρέψουν σε συνένοχο. Γι’ αυτόν τον λόγο αγωνίζονται να επιβάλουν στη θέση τού «αχυράνθρωπου» Ομπάμα την όμοιά του Χίλαρι …Την εκλεκτή τής Goldman Sachs και του Σόρος …Την έμμισθη —στην κυριολεξία— υπάλληλό τους.

 

Όλα αυτά, όμως, παρ’ όλο που συμβαίνουν στην απέναντι «όχθη» τού ωκεανού, αφορούν και την Ευρώπη. Εμάς τους Ευρωπαίους μάς αφορούν οι αμερικανικές εκλογές περισσότερο απ’ ό,τι φανταζόμαστε. Αυτό συμβαίνει, γιατί μέσα στην παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης τα πάντα αλληλοεπηρεάζονται σε βαθμό τέτοιο, που να μην μπορείς να τα ξεχωρίσεις μεταξύ τους.

 

Τα ευρωπαϊκά προβλήματα είναι σχεδόν στο σύνολό τους αμερικανικής εμπνεύσεως και βέβαια προέλευσης. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι μας αφορά η ταυτότητα του προσώπου που θα καταλάβει το αξίωμα αυτό, το οποίο θα μας επιβάλει τις μελλοντικές «εμπνεύσεις» των αφεντικών του …Μας αφορά το κατά πόσο θα είναι επιτυχής η προσπάθεια των δολοφόνων των λαών να τοποθετήσουν στη θέση του «Πλανητάρχη» κάποιον «αχυράνθρωπό» τους …Μας αφορά η συνεχής προσπάθεια των «στημένων» ΜΜΕ να κάνουν «πλύση» εγκεφάλου στις ανθρώπινες μάζες.

 

Έχει σκεφτεί κάποιος ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα που αυτήν τη στιγμή απειλούν την Ευρώπη με χάος και καταστροφή; …»Η κρίση χρέους, η οποία καθιστά μη ανταγωνιστικά τα κράτη και τα βυθίζει στην ύφεση», θα έλεγε κάποιος, και πολύ σωστά …»Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η οποία απειλεί να αλλοιώσει τα εθνικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά των λαών της Ευρώπης», θα έλεγε κάποιος άλλος, και θα είχε επίσης δίκιο. Συνδυασμός προβλημάτων είναι αυτό το οποίο απειλεί την Ευρώπη. Οι λαοί της, δηλαδή, δεν απειλούνται μόνον με τη φτώχεια, αλλά και με την απώλεια των ίδιων των πατρίδων τους από τα μιλιούνια των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, που «πλημμυρίζουν» αυτές τις πατρίδες.

 

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ —που αυτήν τη στιγμή τον «παριστάνει» ο ΟΜΠΑΜΑ— είναι ο κύριος και αποκλειστικός υπεύθυνος καί για τις δύο αυτές παραμέτρους τής ολέθριας «εξίσωσης», η οποία σήμερα απειλεί την Ευρώπη με καταστροφή και τους λαούς της με αφανισμό. Οι χρεοκοπημένες ΗΠΑ του Ομπάμα είναι αυτές, οι οποίες «εξήγαγαν» μεγάλο μέρος τού χρέους τους στην Ευρώπη. Εξαιτίας αυτής της εγκληματικής πρακτικής τους —η οποία κάποτε έγινε με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας τον Χίτλερ— και προκειμένου να μην βρουν αντιδράσεις, είναι οι ίδιες που «παρήγαγαν» τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών, τους οποίους φιλοδοξούν μελλοντικά να χρησιμοποιήσουν ως εποίκους και δυνάμεις αμερικανικής κατοχής στην Ευρώπη…

 

…Εποίκους, που, λόγω θρησκείας, δεν θα ενσωματώνονται ποτέ στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν και ταυτόχρονα θα είναι απόλυτα ελεγχόμενοι …Ελεγχόμενοι από τις άπειρες ΜΚΟ, τους οποίους έχουν στο μεταξύ «σπείρει» στην Ευρώπη οι Σιωνιστές τύπου Σόρος και η CIA. Η Ευρώπη μετά απ΄ αυτόν τον καταναγκαστικό «εποικισμό» θα γίνει μια Βόρειος Ιρλανδία με πρωτεύουσες, οι οποίες, κάθε φορά που οι γηγενείς θα αντιδρούν στους κυρίαρχους «προτεστάντες», θα μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή φλεγόμενα «Μπέλφαστ». Από τα Τάγματα της Οράγγης θα πάμε στα Τάγματα της ΙSIS, τα οποία θα λειτουργούν προβοκατόρικα σε όλα τα μήκη και πλάτη τής Ευρώπης …Τάγματα των οποίων τα μέλη θα κατευθύνονται από τους τοκογλύφους της Wall Street και θα προστατεύονται από την CIA.

 

Για να καταλάβει ο αναγνώστης πώς «καταλήξαμε» σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο της αμερικανικής Κατοχής τής Ευρώπης με τα τρισεκατομμύρια των χρεών και με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων εποίκων, θα πρέπει να γνωρίζει τη μεθόδευση των όσων έχουν προηγηθεί. Αυτά, δηλαδή, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη, δεν είναι τυχαία …Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι Ευρωπαίοι και κάνοντας «ξέφρενη» ζωή, φορτώθηκαν με χρέη …Κάποιοι τους «φόρτωσαν» με χρέη και τους διέλυσαν …Δεν πήρε «φωτιά» μόνη της η Μέση Ανατολή και δημιούργησε εκατομμύρια προσφύγων, οι οποίοι αλλοιώνουν καθημερινά την κοινωνική σύνθεση της Ευρώπης …Κάποιοι έβαλαν «φωτιά» στη Μέση Ανατολή, γνωρίζοντας ποιες είναι οι επιλογές σωτηρίας των θυμάτων τους.

 

Αν λοιπόν αποδειχθεί πως οι άνθρωποι, οι οποίοι «φόρτωσαν» με χρέη την Ευρώπη, είναι οι ίδιοι με αυτούς που έβαλαν «φωτιά» στη Μέση Ανατολή, τότε μπορούμε να μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Περί αυτού πρόκειται …Συμπληρωματικά «χτυπήματα» του ίδιου εγκλήματος είναι αυτά. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για τη μεγαλύτερη συνομωσία στην ιστορία τού Δυτικού Κόσμου. Η οικονομική καταστροφή τής Ευρώπης και η ανθρωπιστική κρίση —που ακολούθησε εξαιτίας του μεταναστευτικού— συνδέονται μεταξύ τους και αυτό εύκολα αποδεικνύεται με μια στοιχειώδη ανάλυση των δεδομένων. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών για να το καταλάβει. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την κρίση χρέους τής Ευρώπης, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που από «ανθρωπισμό» επιβάλουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.

 

Ο ίδιος Σόρος, για παράδειγμα, ο οποίος έβαλε την Ελλάδα σε αναγκαστικό Μνημόνιο, για να αρπάξει τα χρήματα των Ευρωπαίων, τους οποίους ο ίδιος εξανάγκασε να της δανείσουν, είναι ο ίδιος που με τις ΜΚΟ του προσπαθεί —μέσω της ίδιας της Ελλάδας— να γεμίσει την Ευρώπη με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Μέσω της ίδιας «τρύπιας» και κατεστραμμένης Ελλάδας οι τοκογλύφοι «άδειασαν» την Ευρώπη από χρήμα και μέσω της ίδιας «τρύπιας» και κατεστραμμένης Ελλάδας «γέμισαν» την Ευρώπη με λαθρομετανάστες. Οι ίδιοι, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την εγκληματική οικονομική πολιτική τής FED —η οποία δημιούργησε την οικονομική κρίση που «φορτώθηκε» στην Ευρώπη—, είναι οι ίδιοι που ήταν υπεύθυνοι γιατί την εγκληματική αμερικανική πολιτική, η οποία προκάλεσε την «έκρηξη» του μεταναστευτικού, το οποίο επίσης «φορτώθηκε» στην Ευρώπη.

 

Πού στοχεύουν αυτές οι φαινομενικά ανεξάρτητες αλλά απολύτως συμπληρωματικές πολιτικές; Προκειμένου οι λαοί της Ευρώπης να μην μπορούν να αντιδράσουν στις εγκληματικές οικονομικές πολιτικές των τοκογλύφων τής Wall Street, «φορτώθηκαν» με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι οποίοι λειτουργούν ως μαζικοί «μοχλοί» πίεσης και εκβιασμού των λαών αυτών. Οι τοκογλύφοι διατηρούν υπό την ομηρία τους εκατομμύρια λαθρομεταναστών και μέσω των οργανωμένων ΜΚΟ των πρακτόρων και των χαφιέδων τους, τους μετατρέπουν σε δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ των ευρωπαϊκών κρατών. Στηριζόμενοι στις φλέγουσες ανάγκες επιβίωσής τους και στο νεανικό τής ηλικίας τους, τους χρησιμοποιούν ως φόβητρα των κοινωνιών.

 

Πώς έγινε η Μεθόδευση μέσω του Ομπάμα;
Ποια τα «έργα» του στη θητεία του;
Ο Πρόεδρος που ΈΣΩΣΕ μόνον τις Τράπεζες

 

και κατέστρεψε όλους τους υπόλοιπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/10/amerikanikes-ekloges-2016.html

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στη θέση του ονόματος ομπάμα, θα μπορούσε να είχε μπει το γιωργάκης παπανδρέου ή αλέξης τσίπρας. Και οι δύο υπηρέτησαν και υπηρετούν, ως ανδρείκελα, τη νέα τάξη του παγκοσμιοποιητικού ολοκληρωτισμού, με το μανδύα του αριστερού

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ