Παναγιώτης Ζουζούνης: Καλώ άπαντα τα στελέχη της 80 ΑΔΤΕ να παραμείνουν στις θέσεις τους και να μην κάνουν χρήση της άδειάς τους την περίοδο του Πάσχα

59
6269

 

Παναγιώτης Ζουζούνης

Εκ του Συντάγματος οι Δυνάμεις του ΕΣ, πειθαρχούν, άγονται και κατευθύνονται απ’ την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Μόνη πρωτοβουλία που δύνανται να έχει η Στρατιωτική Ηγεσία και τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώπιον μιας διεφθαρμένης, προδοτικής και αντεθνικής Κυβέρνήσεως που σφυρίζει αδιάφορα ενόσω Έλληνες Στρατιωτικοί βρίσκονται αιχμάλωτοι σε τουρκικό έδαφος, είναι η Υπερηφάνεια, η Ενότητα, η Ομοψυχία, το Ήθος και η προάσπιση του Υπέρτατου Καθήκοντος.

Ως πρώην στέλεχος του ΕΣ και της Δυνάμεως της Νήσου Κω, ως Ενεργός Πολίτης της Κωακής Κοινωνίας και ως Έλληνας, καλώ ΑΠΑΝΤΑ τα στελέχη της 80 ΑΔΤΕ, απ’ τον νεοτοποθετηθέντα Διοικητή Ταξίαρχο κ. Λάμπρο Ναζίφη έως τον νεότερο Έφεδρο Οπλίτη να στείλουν δια του Παραδείγματος μήνυμα Ενότητας και Ετοιμότητας στην Επικράτεια ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ στις θέσεις τους και στα καθήκοντά τους κατά την επικείμενη εορταστική περίοδο του Πάσχα αρνούμενοι ατύπως την λήψη των εκ της Πολιτικής Ηγεσίας χορηγουμένων 4ημέρων τιμητικών αδειών (γκρουπ) ως προβλέπεται και έως ότου επαναπατριστούν τα τελούντα υπό κράτηση Στελέχη του ΕΣ. 🇬🇷 #Strength #Through #Unity

Άπαντες στις θέσεις μας/σας !!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

59 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μήπως είσαι διχαστικός και δε σέβεσαι τον ελληνικό λαό και την κυβέρνηση που έχει επιλέξει. Δε σέβεσαι τη δημοκρατία και τη χώρα σου;

    • Τι λες βρε ή….
      .που δεν σέβεται την χώρα του κ την δημοκρατία μήπως σας ποτίζουν κάτι; Αυτός νοιάζεται γι σα την πατρίδα του κ ανησυχεί υπνε δεν εχεται αντιληφθεί τι πρόκειται να γίνει; Δεν βλέπεις τις απειλές; Πόσα θέλεις ακόμα να χάσουμε εδάφη; Πόσους έλληνες ακόμα; Ρωτάς ρε βολεμενετην μάνα κ την γυναίκα του Ηλιακή έναν από τους καλύτερους πιλότους μας που πήγε ο ύπουλος ο μπ……. Ο τούρκος από πάνω του κ δεν βρήκαν ούτε το σώμα του να θάψουν. Ενώ ο τούρκος φρόντισε κ εκτοξευτηκε κ εμείς ως πολιτισμένοι τον μαζεψαμε από την θάλασσα τον περιθαλψαμε , κ αυτά τα κάνουν άνθρωποι σαν κ εσάς γιαυτό χάσαμε ότι χάσαμε γιατί είμαστε πολύ πολιτισμένοι κ βολεμενοι , αντί να συλλάβουν να τον ανακρινουν τον εστηλαν πίσω υγιή . Τι να ξεχάσουμε τα τρεία παιδιά που εστηλαν χωρίς άλλη δύναμη; Κ ακομα ρωτάνε οι μάνες πως έπεσε το ελικόπτερο; Λοιπόν μη φοβάστε θα έρθει τουρισμός κ φετο κ ξέρεις γιατί είναι κ αυτοί αποχαυνομενοι όπως είσαστε κ όλοι εσείς κ νομίζουν ότι θα έχουμε ειρήνη για πάντα με τους σατανικός υπουλους τούρκους κάποια στιγμή δυστυχώς θα ξεβολευτιτε ποτέ δεν ξέρουμε.

    • Με τη λογική σας κανείς άλλος πέραν των εν ενεργεία στρατιωτικών δεν είναι πατριωτης. Σας προκαλω να τολμησετε να το επαναλάβετε σ’ έναν ανάπηρο βετεράνο του Αλβανικού Μετώπου η της ειεβολής του Αττίλα. Ιδου η Ρόδος αγαπητέ.

      Παν. Ζουζουνης

  2. Και εσείς θα τρώτε τα κοψίδια σας και θα πίνετε τα κρασάκια σας και θα νοιώθετε περήφανος για την εξυπνάδα που είπατε…..

    • ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΦΙΛΕ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ….ΑΠΟΨΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΑΣΕΣ.

      • Καμμία διαταγή αγαπητέ. Ένα κάλεσμα – πρόταση έκανα. Κι ένα τρίχρονο καταλαβαίνει τη διαφορά. Άλλο καλώ κι άλλο απαιτώ ή επιβάλλω.

        Παν. Ζουζούνης

  3. Μπορείτε επιτέλους να μην δημιουργείτε κλίμα το οποίο είναι μόνο στο δικό σας το μυαλό και στα κωλ….αλα τα οποία το πουλάνε? Επιτέλους ξεκινάει η σεζόν και περιμένουμε να ζήσουν οικογένειες απο αυτό. Αγαπητέ Κε Ζουζούνη, δεν μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω σε αυτά που αναφέρεις γιατί το ξέρεις καλά ότι αυτά δεν υπάρχουν..

  4. Άντε όλα τα χρυσά αυγά πηγαίνετε να διαβάσετε σελίδες τύπου «πενταπόσταγμα» , «μακελειό» κλπ. ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΟΙΒΟΥΝ ΑΔΑΙΡΦΥΑ?ΔΗΑΔΓΟΣΤΑΙ!!1!!11!!ΕΝΑ!!!

    • Ωχχχ πλάκωσαν οι Ερυθρές Ταξιαρχίες,δεν θα είχε αφισοκόλληση απόψε

      ..μόνο φιλοσοφικές και υπαρξιακές αναζητήσεις μετά την μαστούρα και ..έφοδο στα σάιτς για κόκκινη χολή….

  5. Τα περισσότερα των σχολίων είναι εκτός θέματος και υβριστικά οπότε και δεν μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω. Θεωρώ κατά το ελάχιστον τραγικό να καταδεχθούν τα στελέχη του ΕΣ να κάνουν χρήση της 7ημέρου τιμητικής αδείας απ’ τον ΥΕΘΑ κ. Καμμένο απ’ τη στιγμή που κ ο ίδιος ως μέλος της Κυβέρνησης δεν έχει πράξει τα δέοντα για τον επαναπατρισμό των 2 κρατουμένων ελλήνων στρατιωτικών. Ατϋπως πρέπει να μην κάνουν χρήση. Ο υπογράφων τέλος έχει το θάρρος και γράφει επώνυμα και με το πρόσωπό του και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θελήσει να απαντήσει και σε προσωπικές ερωτήσεις τόσο για τις θέσεις του, όσο και για τους λόγους που πλέον διάγει πολιτικό βίο. Ο πραγματικός φασισμός είναι η ανώνυμη καπηλεία και προπαγάνδα. Εγώ έχω και όνομα και επώνυμο και το θάρρος της γνώμης μου. Οι ανώνυμοι κακεντρεχείς προφανώς κ διαθέτουν περίσσεια θράσσους καθώς καλυμμένοι με τον μανδύα της ανωνυμίας στροθοκαμηλίζουν. Το ζητούμενο είναι οτι δυο συνέλληνες κρατούνται όμηροι σε τουρκικό έδαφος. Εάν εσάς δεν σας λέει τίποτα αυτό τότε μάλλον εγώ είμαι ο παράλογος.

    Παν. Ζουζούνης

  6. Πόσους πρώην του Ε.Σ. πληρώνουμε από τα 42 τους….Ε…άι χαιρετάτε μας…..Που θα δώσετε και εντολές στο στράτευμα…

  7. έχεις τόσους αυτό το νησί να κάνατε Ταξίαρχους μόνο φέρατε άλλον; Έχουμε τέτοιους επίλεκτους και δεν το ξέραμε;

  8. Οι απέξω όλοι θα πάρετετην άδεια απ’ την τωρινή δουλειά σας ή θα την χαρίσετε στην επιχείρηση ???

  9. 1. Πρώτα απ ‘ ολα με ποιά ιδιότητα προτείνετε τι θα δώσει ο ταξίαρχος της Κω ;

    Υπουργός είστε;

    2. Μου θυμίζετε……….

  10. όλοι οι πρώην στρατιωτικοί μόλις αποστρατεύονται γίνονται λαλίστατοι .. ξύπνησαν μετά και θέλουν να γίνουν ‘δήμαρχοι’ και βάλε….. !!
    χααχχα

  11. ……μια μας λεσ 7ημερη αδεια, μια 3ημερη , καπου τοχασεσ .. Ασε που δε μας λεσ την ιδιοτητητα σου και γιατι αποστρατευτηκεσ….

  12. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν πρότεινε να πάρουν όλοι την άδεια τους και να είναι χαλαροί θα ήταν ακριβώς αυτό που θέλετε…
    Κατά σύμπτωση αυτό ακριβώς θέλει και ο στρατός των απέναντι…..

  13. Όταν μιλάμε για εθνικά θέματα κομμένα τα κρύα αστεία σας, την γνώμη του λεει ο άνθρωπος αν κ δεν τον γνωρίζω , σύμφωνω μαζί του. Κοψε εσύ ανωνυμε το όνειρο κ κατεβα στην πραγματικότητα έτσι ακριβώς είναι όπως τα γράφει ο παναγιωτης κ κοίτα πηγαινεται εθελοντικά να ξαναθυμηθυται το όπλο κ τη ειδικότητα σας γιατί είσαι κ είμαστε απέναντι στο στόμα του λύκου κ αν δεν σε ενδιαφέρει ή πατρίδα σου φύλαξε τουλάχιστον το σπίτι σου όταν έρθει ή ώρα όσο για την σύνταξη, ο νόμος φταίει που τους έγινε τότε το δικαίωμα λοιπόν άντε να σοβαρευτουμε λίγο άντε μπραβο.

  14. Δηλαδή ξέρεις ότι το Πάσχα θα έχουμε πόλεμο; Ποιος είσαι ρε μεγάλε; Ε ρε κακόμοιρος ……Κάποιοι υπερπατριώτες μάλλον χρειάζονται εκείνη τη ρομπίτσα με τα ανάποδα μανίκια…Έλεος κ. Κιάρη με τον κάθε …Υπάρχουν και κάποιοι που ανησύχησαν με το δημοσίευμα.Καταλαβαίνει κανείς τι τραβάμε εμείς οι Κώοι με τον κάθε τυχάρπαστο;

  15. Οπως καταλαβες δεν ειχαν μεγαλη επιτυχια τα γραφομενα σου. Ποιο προσεκτικα την αλλη φορα.

    • Το παν αγαπητέ κ. Νάκο είναι να καταλαβαινόμαστε. Δεν αναλύω κβαντομηχανική ούτε διαφορικές εξισώσεις. Κάλεσα και δεν διέταξα ούτε απαίτησα όπως ορισμένοι κακεντρεχείς έγραψαν παραπάνω τα στελεχη της 80ΑΔΤΕ να πραξουν το αυτονοητο δηλώνοντας έμπρακτα την ενόχλησή τους απέναντι στη αδιαφορία της κυβέρνησης για τους φυλακισμενους συναδελφους τους και ο μόνος τρόπος είναι να αρνηθούν ΑΤΥΠΑ την τιμητική του ΑΦΑΝΤΟΥ υπουργού.

      Ευχαριστώ για το ΕΠΩΝΥΜΟ σχόλιό σου !

      Με εκτίμηση

      Παν. Ζουζούνης

  16. Ο κάθε τυχάρπαστος που επιθυμεί έστω και μερικών δευτερολέπτων προβολή λέει τη λαλακία του εδώ μέσα. Λες και ο στρατός είναι κάποια δημόσια υπηρεσία με όλους τους βολεμένους που κάνουν την ημιαργία αργία και την αργία 4ημερο διακοπων….Με την κίνηση σου εκτός από το ότι εκτίθεσαι γιατί ούτε νήπιο δε θα έλεγε αυτά τα πράγματα, εκθέτεις και όλους όσους υπηρετούν την πατρίδα θεωρώντας τους έρμαιο της βόλεψης τους. Λες και η μονάδες στις οποίες υπηρετούν είναι ακέφαλες, απρόσωπες. Δεν υπάρχει Διοικητής δεν υπάρχει ιεαραρχία δεν υπάρχουν εντολές. Και θα ακούσουν εσένα που ανησυχείς τόσο ώστε να μην φας το βράδυ τα κοψίδια καθήμενος στην καναπεδάρα σου….και πολλά pixel «έκαψα» για να απαντήσω. Καλά μυαλά κύριε που ανησυχείς….

  17. Καλύτερα να λέει ο κάθε τυχάρπαστος τη λαλακία του στη δημοκρατία και εδώ μέσα φίλε παρά να έχουμε μόνο τη λαλακία κάποιου παράφρονα ηγέτη όπως στην Τουρκία. Αν δεν σου αρέσει να μην μπαίνει εδώ μέσα και συγχύζεσαι και να πας σε ένα δικτατορικό καθεστώς να ζήσεις.

  18. Προς τους ανώνυμους και κακόβουλους επικριτές που ελλείψει επιχειρημάτων αναζητούν την ιδιότητά μου να σπεύσω να διευκρινήσω οτι η ανάρτηση έχει ονοματεπώνυμο και ο υπογράφων διάγει πολιτικό πλέον βίο όντας ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση του Νησιού. Η Υπηρεσία έκρινε οτι ο κύκλος μου έκλεισε με την συμπλήρωση 7 ετών στις τάξεις του Στρατεύματος και ορθώς. Καλό θα ήταν τέλος οι όποιοι διαφωνούντες καθώς και οι προβοκάτορες να σχολιάσουν επώνυμα εκτός κ έχουν μόνο περίσσευμα θράσσους αντί ανδρισμού.

    Παν. Ζουζούνης

  19. Γνώριζα εξ’ αρχής οτι η θέση μου θα «ενοχλούσε», παρόλα αυτά όμως επέλεξα να την δημοσιοποιήσω. Σίγουρα καποιοι δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την Τιμητική 7ήμερη του Υπουργού ο οποίος αδιαφορεί για τους εν Τουρκία Έλληνες κρατουμένους. Τελικα όσοι ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία έχετε το θάρρος να μας το δηλώσετε επώνυμα; Όχι τίποτε άλλο απλώς να ξέρουμε κι εμείς οι… πολίτες με τι ιδεώδη, πως και ποιοί φυλούν τα συνορά μας. Τελικα όπως συμπεραίνουμεμ το ΠΑΡΩΝ που δηλώνουν ορισμένοι αρχίζει και τελειώνει λίγο πριν την άδεια και την απαλλαγή τους. Για τέτοιο ΠΑΡΩΝ μιλάμε.

    Παν. Ζουζουνης

    • Ρε πατριώτη εσυ γιατί την έκανες απο το στράτευμα ή σου την κάνανε; Μήπως δεν θα πάρεις άδεια στη δουλειά σου;

    • Την οποία εγω ατύπως θα αγνοούσα μένοντας στην θέση μου ή χρησιμοποιώντας μόνο προσωπική κανονική μου άδεια. Μόνο έτσι μπορεί ο έλληνας στρατιωτικός να «δηλώσει» αντίθεση στην απραξία της πολιτικής ηγεσίας απέναντι στο θέμα των αιχμάλωτων συναδέλφων. Πως καταδέχεται ο έλληνας στρατιωτικος τιμητική απ τον αδιάφορο υπουργό όταν συνάδελφοί του φυλακίζονται στην Τουρκία;;; Εδω αγαπητε ανακυπτει μείζον θέμα ηθικης τάξεως τοσο για τον ΕΣ οσο και για την κοινωνία γενικότερα. Δεν θελουμε τίποτε περισσότερο απ τον ΥΕΘΑ περα απ την επιστροφη των φυλακισμενων στρατιωτικων μας.

      Παν. Ζουζουνης

      • μην σκέφτεσαι τον εαυτό σου .. όντας Κώος ..

        Ρώτησες έναν Στρατιωτικό με καταγωγή ΆΛΛΟ μέρος ΠΛΗΝ της Κω ;

        Οι άδειες ακόμα και προφορικές έρχονται από το υπουργείο και όχι από τον οίστρο σου ..

        Βρε μπας και θες να βάλεις για Δημοτικός Σύμβουλος .. και μας το φέρνεις γλυκά γλυκά ;!!!

        • Μιλώ για την απελευθέρωση 2 συμπατριωτων μας που κρατούνται σε εχθρικό έδαφος. Υπήρξα στρατιωτικός και υπηρέτησα στην Κω και η καταγωγή μου είναι εκτός νησιού. Θεωρώ όμως την Κω δεύτερη πατρίδα μου κ την αγαπώ διότι έχω περάσει πάνω απ’ το 1/3 της ζωής μου εδώ. Δεν χρειαζεται να ρωτήσω κάποιον διότι πολυ απλα το έχω ζήσει. Εσείς άραγε οντας εν ενεργεια στρατιωτικος έχετε το θάρρος να μιληαετε για πασχαλινη αδεια τους γονείς τα αδέλφια και τις συζυγους των αιχμαλωτων συναδελφων σας; Σας παρακαλω θερμα μην κανετε οτι δεν καταλαβαινετε. Εκθετετε το στρατευμα με τις θεσεις σας.

          Παν. Ζουζουνης

      • Ωραίο είναι να ασχολείσαι με τα κοινά.. όπως είπες και στο προσωπικό σου προφίλ ..

        Αλλά Κοινά είναι ο Δήμος σου .. Το Νησί Σου !!! ( πχ αν χρειάζεται επισκευή κάποιος δρόμος, σπασμένους φανούς , οτιδήποτε μπορείς να βοηθήσεις τον ΔΉΜΟ )

        και όχι οι Ένοπλες Δυνάμεις .. που πια ΔΕΝ είσαι ΟΥΤΕ ο τελευταίος της τροχός … !!!!

        Εν αποστρατεία .. όλοι έχουν λόγο .. !!

        Ούτε με τους στρατηγούς συμφωνώ ε.α. που λεν την γνώμη τους .. αλλά α μη τι άλλο .. πριν φύγουν έφτασαν εκεί που έφτασαν , και έχουν δικαίωμα δημόσιου λόγου για το στράτευμα .. γιατί; .. γιατί ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ πριν ..

        • Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψή σας αγαπητέ πρώην συνάδελφε. Δεν ανηκω πλέον στο στράτευμα άρα δεν δικαιούμαι απόψεως. Παρόλο το άστοχο της τοποθέτησής σας, οφείλω σε περιπτωση που έχετε λησμονήσει να σας υπενθυμίσω πως οι ηθικοί κώδικες που πρέπει να διέπουν τον στρατιωτικό δεν επιδέχονται ποσόστωσης ανάλογα τη θέση και τον βαθμό. Ίσα ίσα που μόνο ένας πρώην ή τέως στρατιωτικός μπορεί να είναι αδέκαστος στην κρίση του διότι δεν εξαρτάται ούτε λογοκρίνεται από κανέναν.

          Παν. Ζουζουνης

      • δηλ θα πει ο Ερντογάν ..
        αα οι Κώοι Στρατιωτικοί (γιατί σίγουρα Αθηναίος στρατιωτικός αποκλείεται να συμφωνήσει στα λεγόμενα σου ) ζήτησαν αυτό .. αα δεν είναι σωστό αυτό που κάνω .. τότε θα τους αφήσω ..

  20. Σας το ξαναλέω, η άδεια αυτή κε Ζουζούνη είναι υποχρεωτική με ότι αυτό συνεπάγεται, σύμφωνα με τον ΣΚ-1 και τον ΣΠΚ.Την απραξία της πολιτικής ηγεσίας απέναντι στο θέμα των αιχμάλωτων συναδέλφων ΔΕΝ είναι σωστό να την πληρώσουν οι ίδιοι συνάδελφοι.

    • Και μόνο το γεγονός οτι την συμπαράσταση που οφείλετε οι εν ενεργεία να δείξετε στους αιχμάλωτους συναδέλφους σας την εκλαμβάνετε ορισμένοι ως αγγαρεία κι ως «ποινή», καταδεικνύει και το επίπεδο του στρατιωτικού σας ιδεώδους. Λυπάμαι βαθύτατα που εκπέσατε στο έσχατο σημείο να επικαλείστε τον 20-1 και τον Στρατιωτικο Ποινικό Κωδικα προκειμένου να προασπίσετε την αδειούλα σας. Εγώ επιμένω να επικαλούμαι τον Όρκο μας διότι εάν και Πολίτης πλέον, ο Όρκος είναι ΟΡΚΟΣ ! Τέλος ΚΑΝΕΙΣ δεν σας υποχρεώνει να το κάνετε περισσότερο απ’ τη συνείδησή σας. Αυτη επικαλούμαι άλλωστε κι εγώ.

      Παν. Ζουζούνης

  21. Αν και κοπελα θα ηθελα να σου πω πως προσωπικα αν εγω ημουν στον στρατο δεν θα επελεγα να παρω αδεια απο την στιγμη που 2 ατομα στρατιωτικοι βρισκονται στις φυλακες τουρκιας αδικα αιχμαλωτοι στην ουσια με το ετσι θελω.κανενας δεν ρωταει το πως νιωθουν οι ιδιοι αλλα ουτε οι οικογενειες τους.η δικη μου αποψη λοιπον ειναι πως ορθα τα λες κ ας εχουν παρεξηγησει τον τροπο τον οποιο το εγραψες.ειπες της λεξη (καλω!)οχι ΑΠΑΙΤΩ.λυπαμαι πως μερικοι δεν καταλαβαν τι κ πως το ειπες.δυστιχως πλεον εχει χαθει κ ο σεβασμος προς τους υπολοιπους κ το να ενδιαφερομαστε για τον συνανθρωπο μας κ λυπαμαι πολυ για αυτο.θα θελα να σ ευχαριστησω που το εγραψες διοτι καποιος πρεπει να τους τα πει εσυ ειχες κοτσια τουλαχιστον κ δεν κρυφτηκες.

  22. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ…Τ’ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΕΔΩ Κ 53 ΕΤΗ…ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΘΦΑΡΜΕΝΗ…ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Κ ΑΝΕΥΘΥΝΗ…Κ ΕΜΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΓΩΣΕΙ..ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΕΙΑ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ…Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ…Κ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ…? ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..?? ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΑ ΙΜΙΑ Κ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ…Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Κ ΔΗ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Κ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ…ΜΑΖΕΨΕ ΛΙΓΟ Κ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…

    • Δεν είναι σκοπός μου να σας κάνω οπωσδήποτε να συμφωνήσετε μαζί μου κ. Παράσχο. Συνεχίζοντας να διαφωνώ με το σκεπτικό σας καθώς εντέχνως και με πολύ κομψό τρόπο «βγάζετε λάδι» την κατά κοινή ομολογία αποτυχημένη Κυβέρνηση, δεν μπορώ να μην σας ευχαριστησω για την επώνυμη τοποθέτηση.

      Με εκτίμηση.

      Παν. Ζουζουνης

      • Μεγαλε σε κοβω σε καποιο ψηφοδελτιο κομματος και σενα για αυτο αρχισες το διδαγμα.Ασε δεν θελουμε αλλους εθνοσωτηρες….αραξε στα κυβικα σου……….ΑΛΑΝΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.

  23. Χωρίς κυβέρνηση, χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς συμμάχους, καί με κάτι εκατομμύρια εσωτερικούς εχθρούς (λάθρο, βρωμά, πρακτοράκια, άπλυτους, υπόκοσμο – που θα βρούν ευκαιρία)… πλήν των φανερών εξωτερικών. https://attikanea.blogspot.gr/2018/03/blog-post_665.html

  24. Τις υποχρεώσεις προς την πατρίδα ολοι μας τις έχουμε αξιολογήσει σύμφωνα με τα πιστεύω και τις ηθικές μας αξίες.
    Είναι ασκοπο να προσπαθεί ο ένας να επιβάλλει τις απόψεις του στον άλλον.
    Εύχομαι να μην βρεθεί κανείς στην θέση της μάνας και του πατέρα των Στρατιωτικών μας που δεν τους αφήνουν ούτε να μιλήσουν.
    Όλοι οι Έλληνες έπρεπε να απαιτούν και με κάθε τρόπο να πιέζουν για την απελευθέρωση τους
    Ειδικά οι στρατιωτικοί.

  25. ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. ΤΟ ΓΕΣ ΗΞΕΡΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ "ΣΤΗΣΙΜΟ" ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΩΝ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ; (βίντεο)

    Με την προϋπόθεση πως ισχύουν, ΟΛΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ Η ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ.ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ… ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ.
    ΑΥΤΗ Η «ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;;;;; https://attikanea.blogspot.gr/2018/03/3-2.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ