ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ο Δήμος Κω αποφάσισε ότι το έμβλημα που κοσμούσε τόσα χρόνια το ΑΚΤΑΙΟΝ πρέπει να πάει για μπάζα;

26
2245

Φίλοι συμπολίτες, θυμάστε τον κ. Κυρίτση που έχυνε κροκοδείλια δάκρυα όταν ¨τιμούσε¨ τον Αείμνηστο Αντώνη Καρδούλια για την προσφορά του στον τόπο μας.;
Περασμένα μεγαλεία… E λοιπόν, όπως βλέπετε στην φωτογραφία, ο Δήμος Κω αποφάσισε ότι το έμβλημα που τόσα χρόνια κοσμούσε το κτίριο του Ακταίον φιλλοτεχνημένο από τον κ. Καρδούλια, πρέπει να πάει για μπάζα.
Άλλαξε βλέπετε ο κ. Κυρίτσης…
Θα αντιδράσουμε ως κοινωνία ή θα το καταπιούμε και αυτό; Tι λένε γι αυτό οι παρατάξεις μας; Ο Φιλητας;

Έχω και πιο καθαρή φωτογραφία μέσα από το Ακταίον αλλά την κρατώ για αργότερα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΩΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • μα και πως θα παρουμε την …..μας.ειστε σοβαροι? ο χρονοσ τελιεωνει .ο,τι προλαβουμε……..

  1. Φίλε Αναγνώστη μιλάς για το πρώην έμβλημα Κω….και νυν έμβλημα ασκληπιείου Λάρισας!!! Βλέπεις το πιο αναγνωρίσιμο έμβλημα στο κόσμο το Κυρίτσης το ξεπούλησε και πήγε σε διαγωνισμό για ένα καινουργιο….
    Να τον χαίρεστε!

    • 100 χρονια μπροστα η Λαρισα,κατακυρωσε το παγκόσμιο έμβλημα της Ιατρικης το οποίο ήταν το εμβημα της Κω.Στη Κω ο δήμαρχος θεώρησε πως πρέπει να φτιάξει ένα νέο.

      • να τον χαιρονται οσοι τον ψηφισαν,μα είναι δυνατον σαν δημος να εχεις το πιο δυνατο λογοτυπο και να το παραχωρείς στη λαρισα?ηταν το δυνατο χαρτι σας,και εσεις το χαρισατε.ειστε αξιοι της μοιρα σας.

  2. ΕΔΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ-ΑΛΛΑΓΗ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ-ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΙΜΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ-ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ!!!!

  3. Ησύχαστε ο δήμος θα το τοποθετήσει αλλού. Από τη στιγμή που το ΑΚΤΑΙΟΝ αξιοποιείται ως ιδιωτική επένδυση ήταν φυσικό να απομακρυνθεί. Πλην όμως θα αποδοθεί στον δήμο.

  4. ο απερχομενος ξεπουλησε ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ στα γρηγορα σε λαρισσα ,επιδαυρο

    το εμβλημα θα κρατουσε?

  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΗ ΣΣΣΣΙΓΑ Η ΠΟΛΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

  6. Καλα ποσα χρονια ηταν εκει?Εγω δεν το ειχα προσεξει ,φανταζομαι ουτε οι χιλιαδες τουριστες το ειχαν δει …ουτε καν σε φωτος το εχω δει.Οσοι ενδιαφεροντε ας αγορασουν το Ακταιο να το βαλουν εκει.

  7. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ

    • το εμβλημα πριν την δημοσιευση είναι πεταμενο στα μπαζα στην πλευρα της θαλασσας και μαλιστα σπασμενο,σημερα νωρις το πρωι το μαζεψαν και το εβαλαν στην αιθουσα της παλιας δεας.αιντε εξυπνακια.

  8. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟ ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΨΩΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΗΚΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ …………

  9. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ .ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ? ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΟΤΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ .ΑΜΗΝ.

  10. Το εμβλημα της ιατρικής δεν ειναι τα δυο φιδια. Δεν υπαρχει ιστορικο εμβλημα του Ιπποκράτη? Το παρόν έμβλημα φυλάγεται για να ξαναμπεί, Το νεο εμβλημα της Κω θα αποφασισθει από την επιτροπη τι θα κάνει ο Κυρίτσης και η Λαρισσα είναι άλλο θεμα. Κάποια στηγμή να ξεκολύσουσουμε απο τους κατακτητές.

  11. Μας δουλευεις αναγνωστη?Αυτο εχει καταργηθει απο τον Καισερλη.μας ειχε φτιαξει και σημαια.Το ξεχασατε?

    • Μας εισαι χαλουβας;;;; η σημαια Καισερλη ηταν το εμβλημα του νησιού,αλλα ο Κυριτσης ενοχλείται με ολα.Το ιστορικοτερο έμβλημα κατήργησε.

  12. Ο μαστρΑντώνης ήταν 9 ετών παιδί όταν ορκίστηκε να το ξανα φτιάξει και να κοσμίσει και παλι το κτήριο. Ήταν τότε που ένας Γερμανός αξιωματικός το πήγε στο σιδηρουργειο του μαστροΣπυρου για επιδιόρθωση προκειμένου να το πάρει μαζί του. Ήταν τότε που η ψυχή ενός Έλληνα προφασιστηκε φθορά και το φυλαξε για να μην πέσει σε βέβηλα χέρια. Που να φανταζοταν ο όνειρο πόλος ποιοί ήταν οι πραγματικά βεβηλοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ