Σπύρος Καρδούλιας: Μήπως για το ηθικό της υπόθεσης να είχα μια απάντηση; Πέτρος Κεφαλιανός: Έχει φυλαχτεί και θα αποδοθεί στον δήμο

17
1488

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΔΟΥΛΙΑΣ: Μήπως για το ηθικό της υπόθεσης ως προς την «τύχη» του γλυπτού και όχι ως εμβλήματος θα μπορούσα να έχω μια απάντηση;

Αν μη τι άλλο αν ο «Κωακός λαός» αποφάσισε ότι δεν είναι πλέον πρέπον να κοσμεί η παρουσία του το κτήριο καλό θα ήταν να επιστραφεί στην οικογένεια του δωρητή.Για το ηθικό επαναλαμβάνω της υπόθεσης και μόνο.

Θα ήταν ανήθικο η περισυλλογή του να αποτελέσει προσωπικό απόκτημα κανενός άλλου, εκτός της οικογένειας. Λυπηρό… Όπως λυπηρό επίσης ήταν και η ύπαρξη της Ιπποκρατικής Ράβδου, που κοσμούσε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να κάνει «παρέα» με τα αναψυκτικά στον διάδρομο εκτός αιθούσης και τώρα να μην γνωρίζει κανείς και αυτού του γλυπτού την τύχη.

Προσβάλλεται η ανιδιοτελή προσφορά ενός ανθρώπου που επί δεκαετίες προσέφερε σε αυτό τον τόπο.Ντροπή,μόνο αυτό έχω να πω. Παρακαλώ λοιπόν για μια απάντηση..Για τα μπάζα κύριε Κιάρη,..είναι άλλοι με τις πρακτικές αυτές.

Και το τεκμηριώνω σαφώς, διότι μετά την ανάρτησή σας μάλλον εδώ και 3 ημέρες ούτε εσείς πήρατε μια απάντηση.

Εν αναμονή…

Σπύρος Καρδούλιας

Πέτρος Κεφαλιανός στην AegeaNews: Το έμβλημα που δώρισε στον δήμο ο αείμνηστος Α. Καρδούλιας έχει φυλαχτεί και θα αποδοθεί στον δήμο.

Σε τηλ. επικοινωνία που είχε μαζί μας, την επομένη της σχετικής ανάρτησης (επιστολή αναγνώστη), ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Γ. ΚΟΥΤΣΟΣ ΙΚΕ, μας διαβεβαίωσε ότι το εν λόγω έμβλημα που δώρισε στον δήμο Κω ο αείμνηστος Αντώνης Καρδούλιας,  ασφαλώς έχει φυλαχτεί και θα αποδοθεί στον δήμο για να το τοποθετήσει όπου νομίζει.

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ……ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΑΙΤΡΕΤΟΥΣ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΓΙ .ΑΥΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΙ ΚΩΟΙ ΦΙΛΕ ΣΠΥΡΟ.

    • Πόσο δίκιο έχεις φίλε! Δυστυχώς το ιστορικό σύμβολο τής Κω, κατάντησε κυλίνδρη στα χέρια της δημοτικής αρχής. Τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Καρδουλια, η ιστορία τής Κω στα μπάζα, ντροπή κύριοι!

  2. ….Πετρο που να το τοποθετησει ο δημος?
    αφου χασαμε αυτον τον συμβολισμο?
    Η Λαρισα πηρε το συμβολο.

  3. για τα μπαζα της αρπαγης της ευρωπης και οχι μονο

  4. Ντροπή και τσίπα αγνωστες λεξεις για το δημο του χρηματος και των απευθειας αναθεσεων.

  5. Κύριε Κεφαλιανε το εμβλημα του Δήμου εχει θεση!!! Και η ιστορικη του θεση ειναι εκει στο Ακταιον.Θα ειναι ντροπη να μην το ξανατοποθετησετε εκει.

  6. Εμεις του οραματος ετσι και αλλιως εχουμε την σημαια του Καισερλη.Τι την εχετε κανει αληθεια?

  7. Κυριε Πετρο τι σημαινει θα αποδοθεί στο Δημο? Τι λεει η αρχαιολογικη υπηρεσια νεοτερων μνημειων? Το εμβλημα βρισκοταν στο Ανταιον και εκει πρεπει να ξαναμπει.

  8. Θα τρελαθώ πριν μερικά χρόνια κάποιοι φώναζαν να κατέβει το μασονικό έμβλημα με τον ουροβόρο όφη και ανάγκασαν τον κύρ Αντώνη να φτιάξει καινούργιο. Τώρα κάποιοι άλλοι λένε να επιστρέψει το έμβλημα. Να μην το χαλάσει η Κως? Για γράψτε εμπορικό επιμελητήριο και κάντε μια βόλτα στο ίντερνετ να δήτε τι συμβολίζουν τα δυο φίδια. Διαβάστε πιο είναι το πραγματικό σήμα της Κω. Μην φοβάστε οι Λαρισαίοι δεν θέλουν να κλέψουν κανένα έμβλημα έχουν το δικό τους και είναι πιο σοβαροί από κάποιους άλλους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ