Δημήτρης Καλλούδης: Δήμαρχε της ΚΩ Γιώργο Κυρίτση, μας απογοήτευσες

24
1445

 

Δήμαρχε της ΚΩ Γιώργο Κυρίτση, καλημέρα…………………………………….
Θέλω από καρδιάς να σ’ ευχαριστήσω για τις πολλές και μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλεις, εσύ προσωπικά και το δικό σου Δημοτικό Συμβούλιο, για την αποκατάσταση της ΝΤΡΟΠΗΣ στην παραλία της Β. Γεωργίου εδώ και δέκα χρόνια.
Σε τούτο τον όμορφο τόπο που γεννήθηκες και ανδρώθηκες, Δήμαρχε της ΚΩ Γιώργο Κυρίτση,θα έπρεπε να είσαι πιο σεβαστικός. Είναι ο τόπος αυτός που σου έδωσε αξιώματα, που σ’ έκανε πρώτο, μεταξύ των πρώτων,που σου έδωσε δύναμη γιατί σε πίστεψε, γιατί φτερούγισε η καρδιά του, όταν του μίλησες για τις ιδέες σου και τα όνειρά σου, και μεταξύ αυτών ήταν και η αφεντιά μου.
Μας ξεγέλασες, μας ταπείνωσες, μας κορόιδεψες, Έταξες να κάνεις το όμορφο ΝΗΣΙ μας ακόμα πιο όμορφο, αντ’ αυτού μόνο λύπη προκαλεί, η αδιαφορία σου που με περισσή προκλητικότητα επιδεικνύεις.
Δε θ’ αναφερθώ σήμερα στις πλούσιες παραλήψεις σου, θα το κάνω στο επόμενο σημείωμα μου, και θ’ απαριθμήσω όλα τα στραβά και τα ανάποδα που δεν έπρεπε να κάνεις.
Τέλος, βάλε λίγη ΑΓΑΠΗ στη καρδιά σου για το ΝΗΣΙ μας, μην ασελγείς δεν του πρέπει.

Το ΚΩΣ ΑΚΤΙΣ που είναι στο βάθος, έχει βραβευτεί, ως το καλύτερο ξενοδοχείο της Πόλης. Είναι πραγματικά εξοργιστική η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για το γκρεμισμένο τοιχίο, που επί δέκα χρόνια δεσπόζει της παραλιακής ζώνης στο κέντρο και στο πιο όμορφο κομμάτι του νησιού. Δήμαρχε της ΚΩ Γιώργο Κυρίτση, μας απογοήτευσες.

24 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ,ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΕΙΑ,ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ..ΛΑΛΑΚΕΣ ΚΟΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΦΑΙΡΕΤΕ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΩΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΕ?ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ..ΕΤΑΞΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΔΗΡΑΣ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ[ΚΤΗΡΙΟ ΔΗΡΑΣ] ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΠΟΛΕΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ- ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ…….-Χ-Α-Μ-Α-Τ-Α ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  1. τιναξαν το νησι.γυφτια κακομοιρια μιζερια.μονο τρενακια.

  2. πρωτα πλατειες αγαλματα συντριβανια κλιματιστικα.

  3. Σας σήμερα μάθαμε από τον Ηλία Σηφάκη ότι έχουμε στην Κω το 20018 78 πτήσεις από την Ευρώπη Για σήμερα μάθαμε ότι Γερμανοί είναι οι πρώτοι και καλύτεροι πελάτες

  4. Ακόμη ένας ζηταει συγνώμη και σε λίγο θα μας πει να εμπιστευτούμε την νέα του επιλογή. Καλά κρασιά Κως

  5. η ελπιδα ερχεται¨εισαι πολυ μ….εσυ
    αν δεν σου αρεσει το νησι μας να πας απο κει που ηρθες…τσοπανακι προμαζεμμα
    οσον αφορα το τοιχιο καλα τα λετε.

  6. …..Δημητρη μου θελω να ξερεις πως ο Γιωργος ειναι απο τα καλυτερα παιδια που εχουμε
    και πως το τοιχιο θα το φτιαξει συντομα μεχρι το καλοκαιρι.

    • Και να το φτιάξει μέχρι το καλοκαίρι (που δεν πρόκειται)…. αν το κάνει σε εναν-ενάμισι μήνα σημαίνει ότι θα είναι άλλη μια απο τις πολλές πρόχειροδουλειές που έχουμε δει από αυτήν την δημοτική αρχή!

  7. ΔΥΝΑΜΗ ΑΛ. ΘΑΑΑ ΒΙΜΕΛ. ΔΗΡΑΣ. ΕΝ. ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ .ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓ.ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΙΓΛΗ.ΤΟΙΧΙΟ.RYAN. ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ. ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ Τ. ΣΥΜ.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΑΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΑΑΑΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ

  8. Ανωνυμο σκυλι του κυριτση,μπαρμπα φουστη,σουρωμενε,μποχαλε,να ξερεις παλιοσκυλο οτι ειναι τα τελευτεα σας,

    και ότι σε εχει ταισει το φασιστομουρο,θα το ..ρασεις.Σε γνωρίζουμε ολοι ρουφε του ψευτοθοδωρο.Θα υποφαιρετε μετα τις εκλογες.Ελεεινα κατακάθια.

  9. Οχι μόνο μας απογοήτευσες μας έμαθες τη λασπολόγία την ειρώνια το χλευασμό και ολλα τα παραμφερή αυτών

  10. ολοι αχρηστοι ανικανοι τεμπεληδες αεργοι ανεπροκοποι μονο οι καρεκλες

  11. Το χειροτερο ειναι οτι δεν εχει κανει τιποτα απο τις προεκλογικες του εξαγγελίες.Οπως και στην πρωτη του θητεια που σε 4 χρονια εκανε μονο 2 ποδηλατοδρομους ετσι και τωρα μεσα σε 4 χρονια εκανε μονο 3 αναπλασεις πλατειων και εφτιαξε πανω απο 10 φορες τα κλιμαστικα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ