Γιώργος Κίτσης: Μια εικόνα χίλιες λέξεις… (Pics)

19
1648

Γ.Κίτσης:Μία εικόνα χίλιες λέξεις.

Η προβλήτα που είναι μπροστά απο το ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟΝ καταστράφηκε ολοκληρωτικά.Η δημοτική αρχή ενώ είχε ενημερωθεί οτι απαιτείται συντήρηση δεν έπραξε το αυτονόητο.Τώρα  άμεσσα  πρέπει να αποκατασταθεί η εικόνα από το δημοτικό λιμενικό ταμείο.Δείτε την ενημέρωση που έγινε στην δημοτική αρχή την 1 φεβρουαρίου 2018.http://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/152110/kitsis-gia-tis-zimies-pou-eginan-stis-plotes-provlites-sto-limani-mprosta-apo-astron-foto/

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ηρθε το τσουναμι του γεωργιου και ερριξε την προβλητα! απιστευτο!

    και ο γεωργιος δωστου συνεντευξεις για τσουναμια!

  2. Μπράβο Γιώργο!!!
    Σε λίγα λεπτά της ώρας η μπετονιέρα της λάσπης Κυριτση θα βάλει μπροστά!Τα είδες και την προηγούμενη φορά με τον λίγο και εξαφανισμένο αναπληρωτή …..
    Συνέχισε και μην μασάς.

  3. ο δήμαρχος είναι ανίκανος να φτιάξει τόσα χρόνια το τοιχείο στη παραλιακή κι εσύ ζητάς άνθρωπέ μου να προσέξει τις προβλήτες. Αστο καλύτερα.παει το νησι.

  4. γεωργιε ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.ΟΙ 2 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  5. Πραγματικά απαράδεκτο και λυπηρό , αυτό διορθώνεται με ελάχιστο ή καθόλου κόστος. Δυστυχώς δείχνει αδιαφορία αρμοδίων φορέων και ανοχή της αδιαφορίας από όλους μας που περνάμε και το βλέπουμε!!!!!!!

  6. Βρε καλε μου ανθρωπε η Ρουφα σε βαζει και τα γραφεις αυτα? ενταξει ξερουμε οτι θα πας στις εκλογες μαζι με Ρουφα αλλα προσεχε γιατι θα σε αδιαση οπως εχει αδειασει και ολητ ην παραταξη της…. ας ασχοληθεις με τον στρατο που σου ταιριαζει και ασε τωρα τα παιχνιδακια με την ΡΟυφα..

  7. Κε Κίτση σας συγχαίρω για την επίμονή σας. Η κα Ρούφα όταν με το καλό εκλεγείτε πρέπει να σας δώσει θέση να κάνετε δουλειά,. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

  8. αλλα τωρα που τα γραφει στον κυριτση ειναι βαλτος!.οσοι τον γνωριζουν ξερουν.

  9. ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

    ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΑΣΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ