«Όχι φίλοι μου δεν είναι ο απογευματινός μου καφές,είναι το νερό στην Αντιμάχεια…»

18
1623

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Όχι φίλοι μου δεν είναι ο απογευματινός μου καφές,είναι το νερό που όλοι οι Αντιμαχείτες πληρώνουμε για πόσιμο και από το 2010 όλο ακούμε ότι φτιάχνεται!!!

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τις κανατες σας και στα λατεστραμμενα μηχανηματα.Που ειναι ο εξαφανισμενος Κιαρης;

  2. Κιάρη να ξαναδημοσιεύσεις τα μεγάλα έργα που πραγματοποίησες στην Αντιμάχεια!!! Όταν τα διαβάζουν οι Αντιμαχείτες δεν γελάνε, απλώς παίρνουν τα αυτοκίνητα τους και πηγαίνουν στα κυπιά στην πηγή και φέρνουν νερό όπως το 1960!!! Συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε που μας αναγκάζεις να κάνουμε βόλτες στην εξοχή.
    Κυριάκο φύλαξε αυτό το νερό, όταν έλθει στην Αντιμάχεια ο Δήμαρχος να του φτιάξουμε καφέ μήπως και καταλάβει ποιόν έχει πρόεδρο στην ΔΕΥΑΚ.

  3. ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΣΤΡΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ . Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΔΡΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

  4. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ,ΕΑΝ ΟΧΙ
    ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ

    • Δηλαδή ρε φίλε,πέρασαν πέντε χρόνια,το νερό είναι αυτό που βλέπεις και ρωτάς αν μας βοήθησε η δευακ; Ναι μας βοήθησε να ανοίξουμε τη βρύση…..Δεν βλέπεις ότι όλο το νησί είναι μες στη βρώμα; Αντί να συμμαζέψουν το εσωτερικό λιμάνι έως ότου φτιαχτεί παίζουν παιχνιδάκια; Αντί να τρέξουν τα έργα στην Καρδάμαινα,το χωριό είναι βομβαρδισμένο; Αντί να κόψουν τα χόρτα βγάζουν ανακοινώσεις;

    • Ελπίζω να μη είσαι πραγματικός γείτονας…. Γιατί αν όντως είσαι και εχεις το ίδιο νερό και μιλάς για εμπάθεια, τοτε είσαι για λυπηση….

  5. Θα το λύσει και αυτό ο Κυρίτσης.Το υποσχέθηκε άλλωστε…
    Ότι ψηφίσατε,πίνετε!
    Γιατί δε παραπονιέστε όμως έντονα φίλοι αντιμαχείτες;Φοβάστε;

  6. Πλεον ουτε καν το σκεφτομαι ξερω οτι πρεπει να ζησω με αυτη την κατασταση

    Ρε μας δουλευετε μερικοι εδω μεσα εαν μπορουσε να φτιαχτει το νερο της Αντιμαχειας γιατι δεν το εκαναν και οι προηγουμενοι να μην εχαναν ψηφους μονο φταει παλι ο κακος κυριτσης δηλ.ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβουμε οτι το νερο στο χωριο ποτε και με οποια δημοτικη αρχη κ αν ερθει δν προκειτε να φτιαξει.Τουλαχιστον οι τωρινοι βαλανε κ ενα μηχανημα στην κοινοτητα που απο εκει ανετα μπορεις να πιεις.

  7. Τόσα χρόνια το ίδιο πρόβλημα, είναι προσβλητικό για τους κατοίκους πρέπει να τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή. Η ύπαρξη καθαρού νερού για τις βασικές εργασίες(δε λέμε πόσιμο, αυτό θεωρείτε πολυτέλεια) έπρεπε να προηγείτο των διαμορφώσεων πλατειών και των αγορών…

  8. Με 5.000 λέξεις και με δελτία για έργα υδρευσης επί της ουσίας [ το μηδέν και το τίποτα] και σε νεωτέρα…….

  9. σημερα 12/04 απο το μεσημερι δεν εχουμε νερο.το μεγαλο σαββατο το βραδυ ειχαμε και παλι διακοπη και το νερο δεν ηταν απλα θολο αλλα μαυρο.το δειγμα νερου που δημοσιευει ο κυριοσ παππουλησ γιατι εκπλησει τουσ αρμοδιουσ ειναι τακτικο φαινομενο στην αντιμαχεια. και τα ρουχα που μονο πλενουμε και αυτα τα διαλυουμε.δεν ειναι υπερβολη ουτε αντιπολητευση κανουμε. περπατηστε στουσ δρομουσ του χωριου ανοιξετε βρυσεσ και θα δειτε μονοι σασ το προβλημα σε ολο του το μεγαλειο.να παραδεχτητε οτι οντωσ υπαρχει θεμα ισωσ και λυθει αν μπορει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ