Γ. Κίτσης: Παραλία Αβέρωφ… Μία αρνητική εικόνα για το νησί της Κω. Φωτογραφίες

12
1082
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Γ. Κίτσης: Παραλιακή οδός Αβέρωφ.Μία αρνητική εικόνα για το νησί της Κω.Φωτογραφίες.

Η κατάσταση που επικρατεί στον παραλιακό τομέα στην οδό Αβέρωφ από την ταβέρνα ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ μέχρι την ταβέρνα ΔΥΧΤΑΚΙ είναι τραγική και δυσφημεί το νησί μας.Επί χρόνια επικρατεί αυτή η προχειρότητα και δεν δίνεται λύση με την κατασκευή έργου που θα αναβαθμίσει αυτήν την κεντρική περιοχή.Εχουν τοποθετηθεί πρόχειρα πέτρες για προστασία από τις φορτούνες του χειμώνα των οικοδομών-καταστημάτων-παραλίας.

Η τωρινή δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί ότι θα κατασκευάσει αυτό το έργο.Μέχρι τώρα δεν έπραξε τίποτα.Μόνο υποσχέσεις και πραγματοποιεί επικοινωνιακά έργα που επιδεινώνουν τα προβλήματα της πόλεως όπως η ανάπλαση της πλατείας 7ης Μαρτίου.

Η κατασκευή του έργου με πεζόδρομο από ταβέρνα ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ μέχρι ταβέρνα ΔΥΧΤΑΚΙ είναι ενα έργο μικρής κλίμακας και χαμηλού κόστους αλλά ουσιαστικό ποιοτικό έργο αναβάθμισης.

Προτείνεται το δημοτικό λιμενικό ταμείο σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΚ επειδή η οδός ΑΒΕΡΩΦ υπερχειλίζει απο νερά όταν βρέχει, να συντάξουν μελέτη και να υποβληθεί στην Περιφέρεια για εγκριση και χρηματοδότηση.Η πρόταση αποσκοπεί στην ενεργοποίηση τού δήμου μας ώστε να κατασκευαστεί το έργο.

Επίσης την 12 Δεκεμβρίου 2016 πρότεινα στον δήμο την κατασκευή του εργου.

https://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/25657/giorgos-kitsis-protinomena-anagkea-erga-gia-ton-dimo/

15-4-2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΤΣΗΣ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Ή ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΖΕΙΣ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙς ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ

  2. ο κυριτσησ εχει ετοιμη την μελετη απο την πρωτη τετραετια το 2005 αλλα

    μονο θααααααααααααααααααααααααα

  3. ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

    ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

  4. ΛΙΜΕΝΟΛΟΓΕ ΚΙΤΣΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΗΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ. Α ΡΕ ΚΑΡΑΚΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

  5. Γιώργο συνέχισε να δείχνεις την ασχήμια του Νησιού καθώς μερικοί δεν ξεχωρίζουν πλέον τη διάλυση και το κατεστραμένο από το όμορφο και το καλαίσθητο. Ας αφήσουμε το Νησί όπως είνα. Όλα τριγύρω όμορφα και καλαίσθητα. Ρε βγάλτε τις παρωπίδες και απαιτήστε για τον τόπο σας, χαιβάνια ε χαιβανια…

  6. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Κ. ΚΙΤΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
    ΨΗΦΟΥΣ.
    ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΕ, ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ 2971/01. ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΗΘΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ;
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ; ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΙ ΒΑΨΕ ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΜΙΑ ΤΣΑΠΑ ΚΑΙ ΣΚΑΨΕ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ Ε.Σ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟΜΕΑ ΗΤΑΝ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο Ε.Σ ΤΟΜΕΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΙΔΙΚΕΥΣΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΩΡΙΜΑ ΣΑΠΙΑ ΣΥΚΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ Α.ΜΠΙΛΛΗ (ΔΙΕΣΗ), ΜΠΡΑΒΟ Κ.ΡΟΠΟΚΗ (ΟΡΑΜΑ), Α.ΜΑΛΛΙΛΗ (ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ).

  7. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.

  8. βασιλεως γεωργιου, αβερωφ τα πιο κεντρικα μερη της κω ρημαδιο.

    δημαρχε τσαντιρ μαχαλα εγινε το νησι.εγκαταλειψη

  9. οτι τα μαγαζια διπλασισαν τα τετραγωνικα τους μετρα κ μπαζωνουν καθε χρονο ολο κ περισσοτερο τον αιγιαλο για να βαζουν τα τραπεζια τους κανεις δεν το ειδε ???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ