Γ. Βάσσος: Κυβέρνηση της υποταγής – Κατάντησαν την αριστερά φίλε μου σαν ετικέτα σε ληγμένα προϊόντα

16
755

Κυβέρνηση της υποταγής

Με ρώτησε ένας φίλος γιατί κάνω μόνο κριτική στην κυβέρνηση που ανήκει πολικά όπως λέει η ίδια στο χώρο της αριστεράς, και όχι κριτική και στην κεντροαριστερά πρώην ΠΑΣΟΚ. — Αριστερά φίλε μου σημαίνει αγώνας για Δικαιοσύνη ,κοινωνικές αξίες, αξιοπρέπεια, υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας . Σήμερα εν ονόματι της εξουσίας η κυβέρνηση της υποτιθέμενης αριστεράς, υπηρετεί με συνέπεια τον εφιάλτη της. Υπέγραψε την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, στους κυρίαρχους της νέας τάξεις πραγμάτων. Η βουλή νομοθετεί ότι υπαγορεύει η συνθήκη της υποταγής επικαλούμενη -τάχα-την σωτηρία της χώρας. Όλα τα περιουσιακά της Ελλάδας τα διαχειρίζονται οι δανειστές , και θα τα κηδεμονεύουν για 99 χρόνια.

Το 2010 ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπαντρέου άνοιξε την πόρτα στην βαρβαρότητα , και το 2015 ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας. Δεν είναι τυχαίο που Γερμανική εφημερίδα έγραψε σε πρωτοσέλιδο άρθρο -Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΆΤΟΣ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ -πριν την επίσκεψη στην Μέρκελ του σκοπιανού προέδρου. Ο Τσίπρας κατόρθωσε να απαξιώσει την λέξη αριστερά ,και τώρα προσπαθεί να απαξιώσει μαζί με το επιτελείο του, και την κεντροαριστερά. <<Βέβαια το Κίνημα Αλλαγής σήμερα ασχολείται με τους διορισμούς των κολλητών των αρχηγών, στη κεντρική τους επιτροπή, και γενικά στα κομματικά βιλαέτια που δημιουργεί. Νέα ήθη και έθιμα. Το ΠΑΣΟΚ τέλος. Η δημοκρατικές διαδικασίες στο απόσπασμα .>>

Άκουσα τον πρωθυπουργό να λέει στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο , πως μειώσαμε την ανεργία. Πως μειώθηκε η ανεργία χωρίς αύξηση του ΑΕΠ, θα είναι καινούργια οικονομική μέθοδο που θα πρέπει να την διαβάσει και ο Τσακαλώτος. Το 2014 ο Τσακαλώτος στην βουλή είχε πει πως δεν μπορεί να μειωθεί η ανεργία αν δεν αυξηθεί ο ΑΕΠ. Τώρα πως μπορεί; –Μειώσανε τις εργατοώρες από 8 σε 4, και τα μεροκάματα από 400 σε 200 ευρώ τον μήνα, και δουλεύουν τα διπλάσια άτομα-. Αριστερά μυαλά. Και η φτώχια διπλασιάζεται ,και τα χρέη προς Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ξεπέρασαν τα 130 δις ευρώ. Στις τράπεζες τα προβληματικά δάνεια ξεπέρασαν το 50% του ενεργητικού τους.

Είπε ο πρωθυπουργός πως στις 20 Αυγούστου βγαίνουμε από τα μνημόνια. –Τον Αύγουστο ολοκληρώνετε η δανειακή μας σύμβαση-. Οι όροι των μνημονίων παραμένουν και θα είναι ποιο πολύ επώδυνοι. Οι περικοπές των συντάξεων, οι αυξήσεις των φόρων, οι μειώσεις στις κοινωνικές δαπάνες, η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας , τα τερατώδη πλεονάσματα ύψους 3,5 % του ΑΕΠ μέχρι το 2022, και 2% για τις επόμενες δεκαετίες, και οι χιλιάδες πλειστηριασμοί δεν θα λήξουν στης 20 Αυγούστου.

Η αυστηρή επιτήρηση των δανειστών και των μηχανισμών της Ε.Ε. θα συνεχίζετε μέχρι το χρέος από 180% φτάσει στο 75%. Το οικονομικό αδιέξοδο, και η φτωχοποίηση του λαού μαζί και η ανισότητα, θα συνεχιστή και πολύ ποιο πέρα από τον Αύγουστο του 2040. Αυτά τα έχει υπογράψει η αριστερή -κατά τα άλλα- κυβέρνηση Τσίπρα. Όσο για την αύξηση των επενδύσεων που είπε ο πρωθυπουργός ότι κατάφερε η κυβέρνηση, τα στοιχεία λένε άλλα. Πριν την κρίση το μερίδιο σε ποσοστό επενδύσεων στο ΑΕΠ ήταν 26,4%, το 2014 14,6%, και σήμερα 12,8%.

Που υπάρχουν τα στοιχεία που μιλούν για αυξήσεις των επενδύσεων; Όσο για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, ο κ Μοσκοβισί σε ερώτηση είπε. Η εύθυνη της αύξησης είναι στην κυβέρνηση της Ελλάδας. Αυτή το πρότεινε, και το υλοποιεί. Οι δανειστές ουδέποτε κάνανε τέτοια πρόταση. Βέβαια οι προτάσεις των δανειστών είναι η διάλυση των παραγωγικών ιστών της χώρας μας, που είναι και ο πρωτογενής τομέας.

Δεν τυχαίο που καταργήσαμε τα εργοστάσια οπλικών συστημάτων , και τεθωρακισμένων αρμάτων, μετά από πρόταση των δανειστών, και τώρα τα αγοράζουμε με τριπλάσια τιμή . Και αυτό γιατί τα κράτη τους ήταν και είναι ανταγωνιστές των προϊόντων . Τα σύνορα της Ευρώπης είναι το Αιγαίο, αλλά για την φύλαξή τους, θέλει να νοικιάσει η Ελλάδα φρεγάτες από την Γάλλια, χαρίζοντας μερικά εκατομμύρια που πήραν από τις συντάξεις, και έφτασε το πλεόνασμα 4,2%.

Όσο για το ξεπούλημα της ΔΕΗ , ότι δεν κατόρθωσε ο Μητσοτάκης το 1991, το κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι φίλε μου διακυβέρνηση μιας αριστεράς; Η σημερινή μας κυβέρνηση, δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να συνεχίζει την πολιτική της υποταγής, εν ονόματι της εξουσίας. Κατάντησαν την αριστερά φίλε μου σαν ετικέτα σε ληγμένα προϊόντα .

ΒΑΣΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

16 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η εκτίμηση είναι 2% και μεις μειώσαμε την ανεργία 20% όταν η ανάπτυξη ήταν στο -. Ανάπτυξη με επενδύσεις έχουμε 0%, γιατί και τα αεροδρόμια με δάνεια απο την Τράπεζα Ελλάδος μας έδωσαν την προκαταβολή. Αύξηση του ΑΕΠ με 130 δις ευρώ χρέη προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, και 110 δις ευρώ προς τις τράπεζες δεν ξανά έχει γίνει. Η φτωχοποίηση δημιουργείτε όταν μειώνετε το ΑΕΠ. Το 2019 η φτώχεια θα ανέβη 8 έως 10 μονάδες. Ποια αύξηση του ΑΕΠ βλέπουν. Το 4,2 πλεόνασμα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι πιάσαμε φέτος, είναι ποσοστό που αφαιρέθηκε από την αγορά, με την υπερφορολόγηση. Ποσό που κλάπηκε από τις τσέπες των μισθωτών και συνταξιούχων.

  1. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΣ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ,ΝΔ,ΚΚΕ ΚΛΠ.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ!

    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!!!!Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

  2. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    ΚΑΙ ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  3. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Έβαλαν την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (παππού ΓΑΠ), με Υπ. Οικονομικών το Κων/νο Μητσοτάκη να αναγνωρίσει και να επαναδιαπραγματευτεί τα διαγραμμένα χρέη, και αυτά που είχε επιτύχει την διαγραφή τους ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ως εξής:Πρώτο: Αναγνωρίστηκε, αφενός ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους (!), αφετέρου ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους δανειστές, ως ασφάλιστρο κινδύνου (να και το CDS) ποσό ίσο με το 60-70% του κεφαλαίου! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!
    Τα 100 έγιναν αυτομάτως 270…!!!
    Μια ζωή σκλαβιά μέσω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χρέους και μέσω ξεπουλημένων πολιτικάντηδων!

  4. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι ο μόνος μεταπολεμικός Ηγέτης της Ελλάδος που χάρισε τα αγροτικά χρέη, ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
    Ωστόσο, το ίδιο έπραξε κι ένας άλλος Ηγέτης, αλλά προπολεμικά. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!
    Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937.

  5. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936.

    21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
    0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

  6. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΒΙΩΣΕΙ «Θα με θυμηθούν 20 χρόνια μετά»ΑΠΕΒΙΩΣΕ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999.ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΤΩΡΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ.

    ο Παπαδόπουλος έκανε την εξής τελευταία του δήλωση από το κρεβάτι του θανάτου: «Εγώ τελειώνω. Εύχομαι εσείς να είστε καλά. Εμείς δεν θα υπάρχουμε αλλά το αργότερο σε μια εικοσαετία πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα νοσταλγήσει την 21η Απριλίου». Δεν ξέρουμε εάν ο Λαός νοστάλγησε την Επταετία, ένα όμως είναι σίγουρο. Ότι ακόμα πιο πολλοί σήμερα, ψιθυρίζουν: «που ‘ σαι Παπαδόπουλε». Και γι αυτό θα πρέπει να ντρέπεται η Δημοκρατία και οι βρωμεροί κλεφτες εκπρόσωποι της.

  7. Ἡ περίπτωση τοῦ κ. Τσίπρα καί τῆς ὁμάδας του δέν συνιστᾶ μία προσωρινή γελοιοποίηση, συνιστᾶ γελοιοποίηση ὅλου τοῦ φάσματος τῆς Ἀριστερᾶς.
    Οἱ πιό πληγωμένοι σήμερα ἀπό τά βέλη τῆς κυβερνητικῆς πολιτικῆς δέν εἶναι οἱ λεγόμενοι δεξιοί, μεσοκεντρῶοι καί λοιποί, εἶναι κάποιοι ἰδεολόγοι –καί ὄχι καιροσκόποι– ἀριστεροί πού ἔβλεπαν στό πρόσωπο τοῦ νέου ἀρχηγοῦ ἕναν νέο Ρομπέν τῶν Δασῶν.
    Ἀλλά ὁ Ρομπέν ἤξερε νά χρησιμοποιεῖ μέ ἐπιδεξιότητα τό τόξο, ὁ κ. Τσίπρας δέν ξέρει νά χρησιμοποιεῖ οὔτε …ψαροντούφεκο!
    Ξέρει ὅμως νά καλλιεργεῖ δημόσιες σχέσεις.
    Ἔγινε φίλος τοῦ κ. Τράμπ, τοῦ κ. Ἐρντογάν, τοῦ κ. Ὁλλάντ, τόν ὁποῖο εἶχε καθυβρίσει, λέγοντάς τον Ὁλλανδρέου, μέσα στή Γαλλία.
    Αὐτά βέβαια ὅταν ἦταν στήν ἀντιπολίτευση.
    Συμφιλιώθηκε ἀκόμη καί μέ τήν κ. Μέρκελ πού οἱ ὀπαδοί του τήν εἶχαν ἀνακηρύξει δεύτερο Μέττερνιχ!https://shmantikanea.blogspot.gr/2018/04/blog-post_380.html#more

  8. Τώρα στρώνει δρόμο φιλίας μέ τά Σκόπια.
    Σήμερα, καί περισσότερο αὔριο, τόν πιό ἀποστομωτικό λόγο ἔναντι τοῦ κ. Τσίπρα δέν θά τόν διατυπώσει ἡ ἀντιπολίτευση ἀλλά ὁ ἴδιος ὁ κ. Τσίπρας, ἀρκεῖ στά ὅσα λέγει τώρα ἤ θά πεῖ αὔριο νά προταχθοῦν ὅσα ἔλεγε χθές.
    Ὁ χθεσινός κ. Τσίπρας εἶναι ἡ καλύτερη ἀντιπολίτευση τοῦ σημερινοῦ καί αὐριανοῦ κ. Τσίπρα.
    Ἀλλά καί τά ὅσα πράττονται στόν παρόντα καιρό εἶναι ἐξόχως γελοιοποιητικά.https://shmantikanea.blogspot.gr/2018/04/blog-post_380.html#more

  9. ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΛΠ

    Ενώ οι από Βορρά & Ανατολάς γείτονές μας παραμένουν σκληροί Εθνικιστές, εσείς είσθε και επιμένετε σαν Διεθνιστές, και Εθνομηδενιστές, οδηγώντας τους Έλληνες στον εφιάλτη της απώλειας της φιλτάτης Πατρίδος-Ελλάδος.Είσθε σαν τις κότες που τις τρώγουν οι πεινασμένοι λύκοι.Όταν γεμίσετε την Ελλάδα, με ΜουσουλμάνουςΛαθρομετανάστες, ποίος θα πληρώσει το ΧΡΕΟΣ των δανειστών (Θεσμοί), του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;Αφού δεν θα υπάρχουν πλέον Έλληνες!!!!!Αυτό δεν το σκέφτηκαν οι «Σοφοί της Σιών», και οι «Έλληνες» δοσίλογοί τους!!!Οι «Σοφοί της Σιών» είναι τα αφεντικά σας.Θησαύρισαν οι Γερμανοί απότην Ελληνική Χρεοκοπία.Η Bundesbank κέρδισε 3.4 δις. ευρώ από τα Ελληνικά ομόλογα, χάρις στην ανικανότητα των «Ελλήνων» πολιτικών.http://www.triklopodia.gr/441425-2/#

  10. ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΛΠ

    Από τους Έλληνες, στους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, και εχάθη η Ελλάς-Πατρίδα!!!
    Γιαυτό γεμίζουν την Ελλάδα Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
    Η Ελλάδα έγινε αποθήκη λαθρομεταναστών.
    Σε μιά δεκαετία η Ελλάδα θα αλλάξει όνομα, θα λέγεται YUNANISTAN, και στο θρήσκευμα Ισλαμισμός.
    Ο Σουλτάνος δεν χρειάζεται να κάνει πόλεμο, έχει σαν υπέρ-όπλο τους λαθρομετανάστες!!!
    Κύριοι Πολιτικοί,
    Είσθε ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ για την ύπαρξη του Ελληνισμού.
    ΧΑΙΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ!!!!.http://www.triklopodia.gr/441425-2/#

  11. «Η υπερβολική πολιτική ορθότητα χαρίζει ψηφοφόρους και οπαδούς σε ακραίες πολιτικές δυνάμεις και στους ευαγγελιστές του φοβικού λαϊκισμού… Στην Ελλάδα ορισμένοι κάνουν το ίδιο λάθος, και θα το πληρώσουμε. Παράδειγμα…
    Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

  12. Τι προβλέπει μελέτη του καθηγητή της Παντείου Σάββα Ρομπόλη.Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και νέους να αυξάνονται αλματωδώς.Σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα. Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.Μάλιστα στη χώρα μας στην κατηγορία των φτωχών-ανέργων τα επίσημα στοιχεία είναι εντυπωσιακά αφού εντάσσονται ο ένας στους δύο ανέργους(48%).Σύμφωνα με νέα μελέτη του ομ. Καθηγητή του Παντείου κ.Σάββα Ρομπόλη, με τις μειώσεις που έρχονται το 2019 -2020 η μέση σύνταξη, που σήμερα είναι 722 ευρώ, θα πέσει στα 480 ευρώ. http://oimos-athina.blogspot.gr/2018/04/blog-post_36.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ